Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - پژوهشگران بر این باورند که این نمایشگر، به خاطر توانائیش در کاهش انتقال عوامل بیماری‌زا از سطح دستگاه‌ها، می‌تواند کاربردهای گسترده‌ای در دنیای پس از کووید-19 داشته باشد. قاعدتا کاربران اسمارتفون‌ها می‌دانند که نمایشگر لمسی آنها یکی از کثیفترین دستگاه‌هایی است که با آن سر و کار دارند. سطح یک صفحه لمسی ممکن است مملو از ویروس‌ها و باکتری‌هایی باشد که پتانسیل بیمار کردن مردم را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک مساله دارای اهمیت ویژه در وضعیت کنونی جهان است که همه‌گیری کروناویروس منتج به بیماری‌هایی می‌شود که به طور بالقوه ممکن است موجب مرگ افراد شوند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، محققان دانشگاه کمبریج در حال کار بر روی نوع جدیدی از صفحه لمسی بوده‌اند که نیازی به لمس آن نیست. به آن «نمایشگر لمسی بدون لمس» گفته می‌شود و به طور خاص برای استفاده در خودروها در دست توسعه بوده است. پژوهشگران بر این باورند که این نمایشگر، به خاطر توانائیش در کاهش انتقال عوامل بیماریزا از سطح دستگاه‌ها، می‌تواند کاربردهای گسترده‌ای در دنیای پس از کووید-19 داشته باشد. این تکنولوژی با عنوان «لمس پیشبینی‌کننده» به ثبت انحصاری رسیده است و به عنوان بخشی از همکاری تحقیقاتی با جگوار لندروور توسعه داده شد.
 
این پژوهشگران می‌گویند که تعداد فزاینده‌ای از خودروها امروز برای کنترل مسیریابی، سرگرمی یا دما به تکنولوژی صفحه لمسی مجهز می‌شوند. یک چالش این است که کاربران غالبا به خاطر شتاب گرفتن یا ارتعاش خودرو ناشی از جاده در لمس آیتم مورد نظرشان دچار اشتباه می‌شوند. و وقتی این اشتباه رخ دهد برای اصلاح آن کارهایی می‌کنند که باعث می‌شود تمرکزشان بر جاده از بین برود.
 
تکنولوژی لمس پیشبینی‌کننده برای کاربر این امکان را فراهم می‌آورد که بر روی گزینه‌ای که قصد انتخاب آن را دارد، با فاصله، انگشت خود را نگه دارد و گزینه مورد نظرش انتخاب شود. تکنولوژی لمس پیش‌بینی‌کننده، در تستهای جاده‌ای با استفاده از شبیه‌سازهای جاده‌ای و کارآزمایی‌های جاده‌ای، توانست تلاش و زمان تعامل را تا 50% کاهش دهد. این کاهش زمان به علت توانائی پیشبینی هدف مورد نظر مشتری با دقت بالا در همان ابتدای اشاره کردن کاربر است.
 
پژوهشگران می‌گویند که این تکنولوژی می‌تواند در اسمارتفون‌ها گنجانده شود و می‌تواند در زمان قدم زدن یا پوییدن مفید واقع شود. همچنین این تکنولوژی برای افرادی که به بیماریهایی مبتلا هستند که موجب لرزش یا تکان ناگهانی دست می‌شود، از جمله بیماری پارکینسون یا فلج مغزی، مفید واقع می‌شود. مشخص نیست که چه زمانی این تکنولوژی ممکن است به صورت تجاری روانه بازار شود.  
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ویروس کرونا صفحه لمسی نمایشگر لمسی مانیتور صفحه لمسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست

روزنامه کیهان نوشت: علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت طی گفت‌وگویی درخصوص اظهاراتی مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، تاکید کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

 وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلّیت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرائی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضائی روشن است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضائی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و همچنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضائی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضائی و اجرائی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: معاون وزیر کشور درباره طرح حجاب: با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود گشت ارشاد فقط برای دختران و زنان ایرانی است؟

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • فیلم| هر جا که باشید، این مرسدس بنز به دنبال شما می‌آید!
  • بازطراحی مرسدس بنزهای کلاسیک با تکنولوژی 2024 (عکس)
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست