Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@20:07:59 GMT

آلودگی نوری، زیبایی تویسرکان را به تاراج برده است

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۱۸۵۱

آلودگی نوری، زیبایی تویسرکان را به تاراج برده است

آلودگی نوری و استفاده نامناسب و نامتناسب از المان های نوری در مدیریت زیباسازی تویسرکان مشهود است و با وجود آنکه شهرداری این شهر بیش از یک میلیارد تومان به شرکت برق بدهکار است، همچنان به همشهریان گلایه مند از این اوضاع، برچسب “ضد نور و دوستدار سیاهی” می زند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ به طور معمول دو دهه نخست مرداد ماه هر سال به دلیل گرم شدن شدید هوا در تابستان، مصرف انرژی خنک کننده های برقی از جمله کولر به اوج می رسد، در سال جاری مهمان ناخوانده ای به نام کرونا هم بر بسیاری از مشکلات مردم افزوده است، چرا که گفته شده تهویه مناسب هوا در واحدهای مسکونی، اداری و تجاری به عنوان یکی از راه های جلوگیری از انتشار کرونا ویروس مؤثر است و این گونه بیش از همیشه با افزایش پیک مصرف برق روبرو شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمانی پیک کرونا با افزایش پیک مصرف برق

از سویی دیگر با وجود آن که می گفتند کرونا در تابستان چهره خود را تا حدودی می پوشاند اما این گونه نشد و این روزها افزایش پیک شیوع این ویروس هزار چهره را در روزهای گرم نظاره گر هستیم.

تمامی این موارد می گوید اگر بخواهیم چرخ صنعت بچرخد و با خاموشی ناخواسته و پی در پی برق روبرو نشود و یا منازل روشنایی داشته باشند باید از مصرف بی رویه برق خودداری کنیم و جمله همیشگی بابا برقی را تابستان امسال بیشتر به خاطر آوریم؛ «هرگز نشه فراموش لامپ اضافه خاموش».

و اما در شهرستان ۱۰۳ هزار نفری تویسرکان، نیز این روزها هوای گرم مرداد ماه همزمان با کرونا یکه تازی می کند.

صرفه جویی مشترکین در مصرف برق از خاموشی ها می کاهد

در این باره رضا جلیلوند، مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان؛ گفت: در هفته گذشته و هفته جاری مطابق هر سال با افزایش مصرف برق از سوی مشترکین روبرو بوده و هستیم و اگر مشترکین در  مصرف برق صرفه جویی نکنند، خاموشی برق دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۰ روز آینده هوا گرمتر می شود و به طور قطع استفاده از کولر و دیگر وسایل خنک کننده برقی و تهویه هوا هم افزایش می یابد، اظهار کرد: در این صورت بی تردید حتی خاموش کردن یک لامپ اضافه از سوی هر مشترکی می تواند از قطعی برق و آسیب رساندن به ترانسفورماتورها جلوگیری کند.

طلب ۸ میلیاردی شرکت برق تویسرکان از دستگاه های اجرایی و مردم

مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان در ادامه با اعلام طلب هشت میلیارد تومانی این شرکت از مردم و دستگاه‌های اجرایی، افزود: در این میان شهرداری و آب و فاضلاب دو دستگاهی هستند که هر کدام بیش از یک میلیارد تومان به اداره برق بدهی دارند.

جلیلوند تصریح کرد: اگر طلب مشترکین برق به موقع وصول شود، بی تردید در خدمت رسانی به خود آنان نیز مثمر ثمر خواهیم بود.

وی از تمامی مشترکین برق خواست تا با صرفه جویی و درست مصرف کردن برق، خود را یاری رسانند، تا با خاموشی برق مواجه نشوند.

اتخاذ سیاست تشویقی برای مشترکین صرفه جو

مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان با بیان اینکه رسانه ها می توانند در اطلاع رسانی ما را یاری کنند، افزود: فراموش نشود که یکی از سیاست های تشویقی ما در راستای کاهش مصرف برق در ساعات پیک مصرف است و اگر کشاورزانی که از چاه آب برخوردار هستند در ساعات ۱۳ تا ۱۷ از استفاده از برق اجتناب کنند، ۲۰ ساعت مابقی روز را می توانند از برق مجانی بهره مند شوند.

آلودگی نوری، زیبایی تویسرکان را به تاراج برده است

در صحبت های جلیلوند مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان از بدهی بیش از یک میلیارد تومانی شهرداری به اداره برق حرف به میان آمد، این که دستگاه های مختلف از یکدیگر طلب داشته باشند امری بدیهی است اما اگر این روزها در برخی نقاط شهر تویسرکان با آلودگی نور یا استفاده نامناسب و بسیار از نور آن هم بدون توجه به مصرف برق روبرو باشیم حرفی دیگر است.

در شرایطی که از یک سو ویروس کرونا جولان می دهد و از سویی دیگر با افزایش مصرف برق مواجه هستیم برای آن که با خاموشی برق حتی در مراکز درمانی مواجه نشویم بیش از همیشه نیازمند درست مصرف کردن هستیم اما امان از المان های نوری نامناسب و نامتناسب در شهر تویسرکان آن هم بدون توجه به خصیصه های بومی شهر.

برق مصرفی المان های نوری تویسرکان پایین است!

در این باره احسان پیری شهردار تویسرکان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: برق مصرفی این المان ها کم است و هر لامپ در حد نیم وات و در مجموع هر کدام از المان ها به طور میانگین به اندازه ۱۵۰ تا ۲۰۰ وات مصرف برق ندارد و برق مصرفیشان پایین است.

وی اظهار کرد: مدیریت شهری تویسرکان برای تنوع بخشی از این المان ها استفاده کرده است و شنیده ایم کسانی که وارد شهر می شوند اعلام رضایت داشته اند.

شهردار تویسرکان افزود: اگر پا را از این شهر فراتر بگذاریم مشاهده می شود که از المان های نوری برای زیباسازی استفاده می کنند.

 برخی مردم تویسرکان اصلا ضد نور هستند و سیاهی دوست دارند!

پیری تصریح کرد: حالا شاید در بین جمعیت ۵۰ هزار نفری تویسرکان ۵۰ نفر با این المان ها مخالف باشند، سلیقه ای است، اصلا شاید این نفرات ضد نور بوده و سیاهی دوست داشته باشند!

وی عنوان کرد: از انتقاد استقبال می کنیم و هر شخصی طرحی دارد ارائه دهد.

به گزارش عصر همدان؛ سخنان شهردار تویسرکان بسیار قابل تامل است، او مدعی است که المان های نوری، نیروی برق چندانی مصرف نمی کند و تعدادشان بالا نیست در حالی که ضرورتی ندارد در روزهایی غیر از مناسبت ها و اصلا در اعیاد آن همه ریسه های لامپ در خود محل شهرداری استفاده شود، این مکان با این همه مصرف برق چلچراغ شود چه زیبایی به شهر می بخشد؟!

همچنین تعداد لامپ های به کار رفته در ریسه ها در حدود دو هزار عدد است یعنی دو هزار وات برق مصرف می شود آن هم در این اوضاع و احوال که باید همگی ما در مصرف برق صرفه جویی کنیم.

شهردار تویسرکان به نظر بر خلاف ظاهر امر از انتقادات وارده استقبال نمی کند و نگاهش به انتقادات صفر یا صد است.

آیا نظرسنجی شهرداری درخصوص المان های نوری، غیرعلمی و بر اساس نگاه به چهره مردم است؟

او مدعی است که تنها عده اندکی از وضعیت المان های نوری گلایه مند هستند و هیچ گاه مشخص نکرد که این‌ مطلب و نظرسنجی را بر اساس چه آمار علمی از چه جامعه هدفی اعلام می کند. شاید به تازگی نگاه کردن به چهره مردم وسیله نظرسنجی برخی مسئولان در شرایط سخت امروز شده است.

 المان های نوری در تویسرکان به دور از مبنای علمی است؟

شهردار تویسرکان، اعتراض منطقی و علمی آن دست از همشهریان که از آلودگی نوری گلایه هستند را سلیقه ای به حساب می آورد و به این افراد می گوید ضد نور و مدعی شده این افراد سیاهی را دوست دارند!

در حالی که این گونه نیست اگر پای صحبت منتقدان بنشینیم متوجه می شویم که در کلام آنان، یک مدیریت شهری علمی چنین آلودگی نوری را نمی پذیرد.

این روزها برخی از همشهریان در این زمینه شجاعانه مطالبه گر هستند و بر اساس مشاهده های خود از زیبایی های المان های نوری در شهرهای دیگر که به جا، به اندازه، درست و به دور از آلودگی نوری، حرف به میان می آورند و حق دارند چرا که حرفشان این نیست که مطلق تاریکی باید باشد آنان تاکید دارند از هر وسیله ای باید به اندازه و تعادل استفاده کرد آن هم بر پایه مسائل رواشناسی، جامعه شناسی و منطبق با علوم مدیریت زیبایی شهری و شهرسازی.

خرج و دخل شهرداری تویسرکان چند؟

و همچنان این سوال بی پاسخ مانده که شهرداری تویسرکان که گاها از وضعیت بودجه های اندک شهرداری سخن به میان می آورد و حتی به سختی منابع مالی برای تامین حقوق نیروهای خود را فراهم می کند چگونه در صرفه جویی برق آن گونه که باید وارد میدان نمی شود؟!

بارها شنیده ایم که از قدیم گفته اند به اندازه درآمدت خرج کن. سعدی شاعر بزرگ ایران زمین می گوید: بر احوال آن مرد باید گریست که دخلش بود نوزده خرج بیست.

ناگفته نماند که در گفت و گوی شهردار تویسرکان با خبرنگار ما مسائلی از جمله سد معبر و نامناسب بودن عنوان میادین با المان های موجود هم مطرح شد که در گزارش های آتی به آن می پردازیم.

امید آن که شهرداری تویسرکان به خواسته های مردم با نگاهی فراشهری نظری بیاندازد چرا که این مردم شایسته بهترین ها هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهردار تویسرکان المان های نوری آلودگی نوری المان ها آلودگی نور صرفه جویی برق مصرف مصرف برق ضد نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است

محمدرضا خردمند در پاسخ به این که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوزهای پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در ابتدای ورود در اورژانس‌ها معمولا توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضایی نیز می توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • راننده خواب‌آلود سبب مرگ پاکبان شد/ تکرار مرگ رفتگران گرگانی برای سومین سال
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • خواب آلودگي راننده پژو جان پاکبان گرگاني را گرفت 
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق