Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@10:39:40 GMT

بدترین سقوط ماهانه ارزش دلار در ۱۰ سال اخیر

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۲۵۹۰

بدترین سقوط ماهانه ارزش دلار در ۱۰ سال اخیر

دلار آمریکا روز جمعه هم به افت خود ادامه داد تا بدترین سقوط ماهانه خود در ۱۰ سال اخیر را ثبت کند. این در حالی اتفاق می‌افتد که بازگشت اقتصاد آمریکا با تشدید مجدد شیوع کرونا مختل شده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دلار آمریکا روز جمعه هم به افت خود ادامه داد تا بدترین سقوط ماهانه خود در ۱۰ سال اخیر را ثبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی اتفاق می‌افتد که بازگشت اقتصاد آمریکا با تشدید مجدد شیوع کرونا مختل شده است.

ضعف دلار باعث قدرت‌نمایی یورو شد. ارز واحد اروپا به نرخ برابری ۱.۱۹ واحد رسید که بالاترین سطح آن از ماه می ۲۰۱۸ تا کنون است. این بزرگترین رشد ماهانه ارزش یورو از سپتامبر ۲۰۱۰ تا کنون است.

اعتماد به دلار پس از اینکه رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، روز جمعه اعلام کرد احتمال به تعویق افتادن انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا وجود دارد، بیش از پیش کاهش یافت.

از سوی دیگر گزارش عملکرد ۳ ماهه اقتصاد آمریکا نشان داد که اقتصاد این کشور در ۳ ماهه دوم امسال ۳۲.۹ درصد سقوط کرده است که این بدترین سقوط اقتصادی از زمان ناامیدی اقتصادی در ۱۹۲۰ تا کنون بود.

شاخص دلار روز جمعه تا ۹۲.۵۴۶ واحد پایین آمد که این از ماه می ۲۰۱۸ تا کنون بی‌سابقه است. به این ترتیب سقوط دلار در ماه جولای به ۵ درصد رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصاد آمریکا بدترین سقوط روز جمعه تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در واکنش به گزارش وضعیت حقوق بشری وزارت خارجه آمریکا درباره این کشور گفت: بدترین وضعیت حقوق بشری را در جهان در ایالات متحده داریم که با سرکوب سیستماتیک، رویارویی قومی و مذهبی در آنجا ادامه دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس، سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای که در رسانه دولتی این کشور منتشر شد، گفته است: «وزارت امور خارجه کره شمالی انتشار گزارش حقوق بشر توسط وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ، جعل، تعصب و خصومت را قاطعانه محکوم و رد می‌کند و آن را اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در امور داخلی کره شمالی می‌داند.»

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است: «آیا در ایالات متحده نقض جدی حقوق بشر از جمله سرکوب سیستماتیک مردم خود، رویارویی قومی و مذهبی و جنایات مختلف خشونت آمیز را شاهد نیستیم؟»

وی همچنین به ادعای مقام‌های آمریکایی درباره ضرورت نفوذ اطلاعاتی در کره اشاره کرد و ادامه داد: این نمایش یک دسیسه سیاسی بسیار بدخواهانه و یک چالش سیاسی خطرناک است که هدف آن تخریب نظام ما از درون است. واکنش پیونگ یانگ به این اقدامات هیچ محدودیتی ندارد.»

۲۳ آوریل سال جاری میلادی، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر در جهان منتشر کرد که نارضایتی تعدادی از کشور‌ها از جمله مجارستان، ویتنام، مکزیک، پاکستان و ترکیه را برانگیخت.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز خاطرنشان کرد که این گزارش صرفا نمایش استاندارد‌های دوگانه نیست، بلکه یک تبعیض نژادی آشکار است.

دیگر خبرها

  • سقوط بدترین تیم تاریخ از لالیگا!
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در سواحل یمن
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد