Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوزیپ ایلیچیچ، ستاره اسلوونیایی آتالانتا روزهای سختی را سپری می کند. 

یوزیپ ایلیچیچ، ستاره 32 ساله آتالانتا یکی از بهترین بازیکنان فصل 20-2019 فوتبال اروپا بود اما او حالا بدترین روزهای عمرش را سپری می کند. جانپیرو گاسپرینی، سرمربی آتالانتا گفته بود ایلیچیچ به دلیل مصدومیت به بازی با پاری سن ژرمن در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا غایب خواهد بود اما مشکل او اصلا مصدومیت و در واقع فوتبالی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افسردگی ایلیچیچ در پی خیانت همسرش

به گزارش طرفداری و به نقل از جانلوکا دی مارتزیو، یوزیپ ایلیچیچ به دلیل مشکلات شدید شخصی و خانوادگی با اجازه باشگاه آتالانتا، برگامو را ترک کرده و به اسلوونی برگشته است. ایلیچیچ در حال حاضر به حدی افسرده است که هیچ تمرکزی روی فوتبال بازی کردن ندارد و قطعا در مسابقه برابر پاری سن ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا حضور نخواهد داشت. مشکل ایلیچیچ به حدی بحرانی است که جانلوکا دی مارتزیو با وجود اطلاع از موضوع، به احترام ایلیچیچ از فاش کردن آن پرهیز کرده و برای این بازیکن آرزوی موفقیت و غلبه بر مشکلش را داشته است. با این حال رسانه های محلی خبر داده اند که مشکل ایلیچیچ خیانت همسر او است و این ستاره اسلوونیایی آتالانتا به قدری از این موضوع آزرده خاطر است که حتی به خداحافظی از فوتبال فکر می کند. 

یوزیپ ایلیچیچ که در 32 سالگی خود را به عنوان یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال مطرح کرد و در فصل 20-2019 در 34 بازی فصل توانست 21 گل و 9 پاس گل ثبت کند، حالا به خاطر خیانت همسرش، دیگر هیچ انگیزه ای برای ادامه زندگی پیش روی خود نمی بیند.

یوزیپ ایلیچیچ و همسرش

همچنین بخوانید:

یوزیپ ایلیچیچ، غایب بزرگ آتالانتا مقابل پاری سن ژرمن

منبع: طرفداری

کلیدواژه: یوزیپ ایلیچیچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است

امیر رضا واعظ آشتیانی مدیرعامل اسبق  باشگاه استقلال درباره اینکه مزایده رسمی انتقال مالکیت سرخابی‌ها صورت گرفت و آبی پوشان به پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و سرخپوشان به کنسرسیوم ۶ بانک انتقال یافت، اظهار کرد:  من ۲ سال پیش گفتم که بهترین کار  این است که  این ۲ باشگاه به موسسات و نهاد‌هایی که بودجه  از دولت تهیه نمی‌کنند  و یا بودجه شان را دولت نمی‌دهد واگذار شوند که حداقل مشکل سرخابی در‌ ای اف سی و فیفا از بابت مشترک بودن مجامع شان  حل شود. متاسفانه در این ۲ سال  سازمان خصوصی سازی این اولویت را تشخیص نداد که باید سهام فروشی را اولویت قرار بدهد و یا اینکه مشکل این ۲ باشگاه را از لحاظ مجمع مشترک حل کند، اما هم زمان و هم موقعیت‌ها را تضعیف کرد.

اقدام دولت  در واگذاری مالکیت سرخابی ها خوب بوده است 

او افزود:  به اعتقاد من دولت کار خوبی انجام داد و این کار را باید ۲ سال پیش انجام می‌گرفت.  امیدوارم حالا که سهام سرخابی‌ها از سوی کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری شدند، آنها  بتوانند به وضعیت ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال  سروسامانی بدهند و شرایطی مهیا شود که در آینده در بورس بتوانند سهام این ۲ باشگاه را به فروش برسانند. به هر حال به جز  کنسرسیوم بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری وجود نداشت، چون ورزش ما توجیه اقتصادی ندارد تا کسی را قانع کند این ۲ باشگاه را خریداری کند.

مشکل مالکیت مشترک از سر فوتبال ایران باز شد 

واعظ آشتیانی گفت:  اینکه ما بنشینیم و تحلیل کنیم که این ۲ نهادی که ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس را خریداری کردند سود یا زیان  می‌کنند، بحث‌های آینده است. مهم این است که این اتفاق افتاده و این مشکل از سر فوتبال ایران و دولتی بودن باز شد. این موضوع داشت به یک سوتعبیر سیاسی تبدیل می‌شد و عده‌ای هم موج سواری می‌کردند که  چرا مجمع  این ۲  باشگاه از هم تفکیک نمی‌شود. در عین حال اگر مالکیت یکی از باشگاه‌های  استقلال و پرسپولیس واگذار می‌شد، مشکل مرتفع می‌شد چرا که بحث‌ای اف سی و فیفا این است که سهامدار مشترک این ۲ باشگاه، دولت نباشد. ما داریم کشور‌هایی که یک باشگاه دولتی دارند و منعی  هم ندارند.‌ای اف سی و فیفا تاکید می‌کردند که این ۲ باشگاه صاحب مجمع شان دولت نباشد. البته اکنون دولت آمده و این ۲ باشگاه را از طریق فرابورس  وگذار کرده و بانک‌ها و پتروشیمی‌ها خریداری کردند.

فوتبال توجیه اقتصادی برای سرمایه گذاری ندارد 

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: امیدوارم وضعیت  این ۲ باشگاه با یک مدیریت صحیح  بهتر شود، هر چند که فوتبال ما گران است و هم توجیه اقتصادی در ورزش ما وجود ندارد که سرمایه گذاران بیایند و در رشته‌های مختلف ورزشی سرمایه گذاری کنند و این نیازمند این است که بسته‌های حمایتی تعریف شده در حوزه ورزش داشته باشیم که علاقمندان برای سرمایه گذاری در این حوزه ورود پیدا کنند. هر کسی که بخواهد سرمایه گذاری کند توجیه اقتصادی را در نظر می‌گیرد و اگر ببیند این سرمایه گذاری برایش آورده‌ای نمی‌تواند داشته باشد به طور حتم ورود نمی‌کند؛ لذا یکی از پاشنه آشیل‌های فوتبال ما گران بودن فوتبال کشورمان هست و فدراسیون فوتبال عامل اصلی  گرانی فوتبال  محسوب می‌شود و عدم  توانایی اش در مهار قیمت‌ها هست.  همچنین فدراسیون فوتبال با پایه گذاری موضوعی  تحت عنوان سقف بودجه عامل گران کردن فوتبال در فصل گذشته بوده است. اکنون هم همین رویه می‌خواهد ادامه پیدا کند و به طور حتم شرایط سخت‌تر می‌شود.

کنسرسیوم بانک ها مشکل بنگاهداری را حل کرده است 

او بیان کرد:  البته ما نباید نگاهمان به این باشد که باشگاه  استقلال و پرسپولیس که توسط شخصیت‌های حقوقی خریداری شدند سود می‌دهند یا نه! این مربوط می‌شود به سیاست ها، رفتلر‌ها و رویه‌هایی که آنها می‌خواهند از خودشان بروز بدهند و نوع مدیریتی که می‌خواهند در این ۲ باشگاه داشته باشند. از سویی بعضی‌ها ادعا می‌کنند که بانک‌ها برخلاف سیاستی که وجود دارد، نباید بنگاه داری کنند و چرا آنها به کار بنگاه داری ورود کردند. بانک‌ها بنگاه داری نمی‌کنند، چون کنسرسیوم تشکیل دادند و هر کدام سهامی  خریدند لذا این منافاتی با آن ندارد. اگر  باشگاه پرسپولیس را یک بانک  می‌خرید در آن صورت می‌توانستیم ادعا کنیم که بنگاه داری می‌کند، اما من اعتقادم این است که این کنسرسیوم در درجه اول وظیفه اجتماعی اش را انجام می‌دهد و در عین حال از جنبه‌های فرهنگی و ورزشی به این موضوع نگاه دارد. ضمن اینکه مسائل اقتصادی هم نکته حائز اهمیت هست، اما اینکه گفته شود بانک‌ها  در راستای بنگاه داری هست، نمی‌شود این طور ارزیابی کرد چرا کنسرسیومی از بانک‌ها هست و این بانک‌ها هر کدام سهمی را خریدند و لذا حداقلش این است که اتفاق بزرگی را رقم زدند و امیدوارم بانک‌ها بتوانند با مدیریتی که این کنسرسیوم تدوین و تعیین می‌کنند بتوانند از مسائل اقتصادی باشگاه   برآیند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • شورای روابط اسلامی‌-آمریکایی: بایدن به روح ملت خیانت کرد
  • درخشش اصفهانی‌ها در میان برترین‌های ورزش ایران
  • نامه رسمی فدراسیون فوتبال به AFC برای تغییر مالکیت پرسپولیس و استقلال
  • وعده جدید: ورزشگاه آزادی متحول می‌شود
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • مدیرعامل استقلال ملاثانی:آماده بازی بودیم ولی به ورزشگاه راهمان ندادند،آیا گناه کردیم؟/ بودجه کل تیم ما به اندازه یک بازیکن فولاد است
  • حیدری: تیم نکونام شخصیت قهرمانی دارد
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است