Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "محسن جعفری"، گفت: استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران شناخته شده  و همیشه برای شرکت های بیمه ای جذاب بوده زیرا به دلیل بستر مناسبی که برای امور بیمه و شرکت‌های بیمه‌ای داشت شرکت های بیمه ای شبکه فروش خودرا در این استان گسترش دادند.

وی، تصریح کرد: دراواسط دهه 90 و دقیقا زمانی که صنعت بیمه در استان مرکزی به شکوفایی رسید با چالش کمبود نقدینگی مراکز صنعتی مواجه شد  و واحدهای صنعتی دیگر آن کارایی لازم را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته جعفری،تعطیلی واحدهای صنعتی برروی فعالیت صنعت بیمه هم تاثیر گذاشته وهمین موضوع چالش دیگری را در این استان به وجود آورده است.

وی اذعان داشت:زمانی که بیمه گذارنمی تواند حق بیمه خودرا بپردازد بیمه گر باید جذابیتی برای وی داشته باشدکه یکی از کارهای غیر فنی که گریبانگیر همه شد، نرخ شکنی بود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از چالش هایی که صنعت بیمه در این استان با آن درگیر است موضوع تخلفات است که این سه چالش تا به امروز در این استان ادامه دارد.

رئیس شعبه شرکت بیمه سرمد در استان مرکزی خاطر نشان کرد که مردم تا اواسط دهه 90 تمایل بسیاری به خرید بیمه نامه های عمر و پس انداز داشتند اما تورم باعث شد که بیمه عمر و پس انداز هم دیگر اقبال گذشته را  نداشته باشد.

جعفری بیان کرد: بیمه نامه شخص ثالث تنها بیمه نامه مورد علاقه اشخاص برای خریداست و به غیر ازآن ، بیمه نامه های دیگردر این استان برای اشخاص جذابیت کمتری دارداما بر حسب عادت و سرمایه گذاری که شرکت های بیمه ای برای فروش بیمه نامه عمر و پس انداز انجام داده اند این بیمه نامه بیشترین فروش را در این استان دارد.

پربیننده ترین سه چالش شرکت‌های بیمه‌ای دراستان مرکزی مشخص شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیمه سرمد شرکت های بیمه ای قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شرکت های بیمه ای استان مرکزی بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از ۱۷ تیرماه سال ۱۴۰۲ صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیشتر بخوانید: شرط صدور بیمه شخص ثالث لغو شد؟

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229051 برچسب‌ها پرداخت عوارض آزاد راهی

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد