Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۹۸ درصد انشعاب‌های غیرمجاز در کردستان مربوط به نواحی منفصل شهری در شهرهای سنندج، سقز، بانه و مریوان است.

وی با بیان اینکه امسال تاکنون ۲۶۳ فقره انشعاب غیرمجاز آب و فاضلاب به مجاز تبدیل شده است، افزود: اقدام به نصب انشعاب غیرمجاز علاوه بر اینکه دست درازی به اموال عمومی محسوب شده، خلاف قانون و شرع اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان یادآور شد: به دلیل اتصال غیراصولی انشعاب‌های آب و فاضلاب غیرمجاز به شبکه اصلی، امکان انتقال آلودگی، گرفتگی شبکه و بروز بیماری وجود دارد.

محمدی با بیان اینکه نصب انشعاب غیرمجاز، موجب تضییع حقوق مشترکان قانونی این شرکت می‌شود، تاکید کرد: کسانی که انشعاب آب و فاضلاب به صورت غیرمجاز نصب کرده‌اند، نسبت به تبدیل آن به مجاز اقدام کنند تا شامل جریمه نشوند.

وی با بیان اینکه انشعاب‌های غیرمجاز آب در سنندج بیشتر مربوط به ناحیه منفصل شهری نایسر است، اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب آب در استان مصرف شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۸ درصد بیشتر است.

کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد و در حال حاضر ۳۸۳ هزار و ۱۳۷ مشترک در استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهره‌مند هستند.

برچسب‌ها کردستان آب و فاضلاب مصرف غیر مجاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان آب و فاضلاب مصرف غیر مجاز کردستان آب و فاضلاب مصرف غیر مجاز آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: کدام مواد سمی در رژ لب‌ها وجود دارند؟

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228713 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان