Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس کمیسیون بهداشت مجلس درباره تعیین تکلیف برگزاری یا عدم برگزاری کنکور گفت: چون ما تصمیم گیرنده نیستیم نمی‌توانیم زمان را تعیین کنیم. ولی همکاران ما مصمم هستند که شاید اگر ستاد کرونا تصمیم نگیرد، یک طرح دوفوریتی بیاورند و جلوی تمام کنکورها را بگیرند که البته هنوز قطعی نشده است. این موضوع تا یکشنبه تعیین تکلیف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، حسینعلی شهریاری، در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره غیبت ۳۰ درصدی شرکت کنندگان در آزمون دکترای روز پنج شنبه و تکلیف برگزاری آزمون های سراسری اظهار کرد: بارها نظرات خودمان را به رئیس جمهور به صورت مکتوب اعلام کرده ایم و همینطور به وزیر بهداشت. مشکل ما این است که پروتکل می نویسیم اما در عمل اجرایی و عملیاتی نمی‌ شود.
وی افزود: دیروز در حوزه های امتحانی مشکلات جدی وجود داشته و ضمن اینکه فقط تهران را نداریم، باید استان های گرمسیری مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان را هم ببینیم.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تصور کنید فردی چهار ساعت ماسک بزند و در فضای سرپوشیده ای که نمی‌توان کولر را هم به علت انتقال آلودگی روشن کرد بنشیند و امتحان بدهد، خیلی ها هم رعایت نمی کنند گفت: فقط نوشتن پروتکل کافی نیست و نشان داده ایم توان اجرایی کردن آن را نداریم.
شهریاری با بیان اینکه ضمانت اجرایی برای اجرای پروتکل ها نداشته و نداریم گفت: وقتی اعلام شد همه جا بازگشایی شود خواستند که همه ماسک بزنند. همه مردم با این مشکلات اقتصادی توانایی خرید ماسک ندارند. به دولت گفته ایم ماسک رایگان در اختیار مردم قرار دهند.
وی درباره نامه نگاری با وزیر علوم و وزیر بهداشت گفت: بنده و دکتر منادی، رئیس کمیسیون آموزش نامه ای به وزیر علوم و وزیر بهداشت نوشتیم و قرار است شنبه مجدد بررسی شود، تعدادی از نمایندگان هم نامه نوشته اند و دوباره نگرانی خود را اعلام کرده اند. اولویت اول سلامتی فرزندان ماست، قرار نیست به علت شرکت در کنکور در شرایط نامناسب، شماری از داوطلبان یا اعضای خانواده شان جان خود را از دست بدهند.
شهریاری با بیان اینکه با وضعیتی که داریم هیچ ضمانت اجرایی برای اجرای پروتکل ها نخواهیم داشت اظهار کرد: با این اقلیم گسترده و فرهنگ های مختلف و وضعیت اجرایی نمی توان همه پروتکل ها را رعایت کرد.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: باید ابتدا بیماری را کنترل کنیم، بعد امتحانات را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به اینکه نظر شما درباره تعطیلی دانشگاه ها چیست؟ گفت: به نظر بنده اگر کلاس های دانشگاه ها چندماه عقب بیفتد از تابستان سال آینده می توان کلاس ها را از سر گرفت.
شهریاری درباره زمان روشن شدن تکلیف برگزاری کنکور اظهار کرد: چون ما تصمیم گیرنده نیستیم نمی توانیم زمان را تعیین کنیم. ولی همکاران ما مصمم هستند که شاید اگر ستاد کرونا تصمیم نگیرد، یک طرح دوفوریتی بیاورند و جلوی تمام کنکورها را بگیرند که البته هنوز قطعی نشده است. این موضوع تا یکشنبه تعیین تکلیف می شود.
 جبار کوچکی نژاد سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی نیز درباره وضعیت برگزاری کنکور و دیگر آزمون های سراسری گفت: باید دید کشورهای دیگر کنکورها را تعطیل کرده اند؟ سوابق نشان می دهد چنین چیزی نیست. نمی‌توانیم پذیرش دانشجو را متوقف کنیم تا کرونا از بین برود.
وی افزود: متخصصان معتقدند حضور این ویروس تداوم دارد و در پاییز و زمستان هم خواهد بود. یا باید هیچ آزمونی برگزار نکنیم یا باید کارهایی انجام دهیم که آزمون با ایمنی برگزار شود.
کوچکی نژاد با بیان اینکه بیرون از مرزها شبکه های بیگانه تبلیغات سوئی می کنند و علیه ما درباره برگزار آزمون ها فضاسازی می کنند اما در کشور خودشان کنکورها برگزار می شود گفت: باید از امکانات دیگر بخش های کشور بهره گرفت و آزمون ها را بدرستی برگزار کرد. باید یک وحدت رویه صورت پذیرد که ستاد کرونا در این باره تصمیم گیرنده است و باید مصوبات و تصمیماتش برای همه بخش های کشور فصل الخطاب باشد.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی افزود: به اعتقاد بنده باید آزمون ها را برگزار کنیم.
وی در پاسخ به اینکه اگر کنکور شش ماه به تعویق بیفتد چه مشکلی پیش می آید ؟ آیا این فرصت مناسبی برای حذف کنکور نخواهد بود؟ گفت: اینکه کرونا عامل ابداع روش های جدید آموزشی شده مشخص و عیان است و آموزش ها از شکل سنتی بیرون آمده است.
کوچکی نژاد افزود: وقتی ستاد کرونا تصمیم می گیرد کنکور برگزار شود باید همه امکانات کشور بسیج شود. نه اینکه فقط وزارت علوم و وزارت بهداشت پای کار باشند. اینکه خود ما هم بگوییم این کار شدنی نیست، درست نیست. معتقدم کار سختی نیست و امکانات کشور هم پاسخگو است.
سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر امکانات نداشته باشیم بحث فرق دارد اما معتقدم وقتی امکانات خوبی وجود دارد می توان کنکور خوبی برگزار کرد.
علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی نیز درباره برگزاری یا عدم برگزاری کنکور گفت: واقعیت این است که تا کنون ستاد کنکور دو سه مرتبه زمان برگزاری را تغییر داده است. در شرایط کرونا، وضعیت حال حاضر را بهتر از فردا میدانیم.
وی افزود: با توجه به اطلاعاتی که داریم شهریور به بعد پیک کرونا و آنفلوآنزا را خواهیم داشت. درصدی موافق و تعدادی مخالف برگزاری کنکور هستند و چنین فضای رسانه ای ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه در هرصورت اولویت اول، سلامت فرزندان ماست گفت: اگر قرار است کنکور برگزار شود باید شرایط بهداشتی به طور کامل رعایت شود. آنقدر بدبین نیستم و معتقدم می توانیم کنکور را برگزار کنیم.
منادی با بیان اینکه ایران در آموزش مجازی به خوبی ظاهر شد گفت: اگرچه نواقصی وجود داشت اما آنچه امروز می توانیم بگوییم این است که نباید جریان علم در کشور متوقف شود. اکنون یک عده از همکاران ما اظهاراتی را مطرح کرده اند که اظهارات فردی است. ما در کمیسیون آموزش معتقدیم می توان کنکور را در حالت ایمن برگزار کرد.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: تعویق و تغییر زمان کنکور آسیب های روحی برای دانش آموز به دنبال دارد. ما اجازه نمی دهیم سازمان سنجش کنکور بی کیفیت برگزار کند. اگر امسال ۳۰ درصد در کنکور دکترا شرکت نکرده اند سال قبل آن ۲۴ درصد و سال قبل تر  ۲۰ درصد شرکت نکرده بودند.
وی در پاسخ به اینکه آیا این امکان وجود ندارد که یکسال دانشگاه ها تعطیل شوند؟ گفت: روز یکشنبه رئیس مجلس به کمیسیون ماموریت داده تا این موضوع به طور وِیژه بررسی شود. وزراء را دعوت کرده ایم که بررسی کاملی صورت گیرد. با وزیر علوم در جلسه ای صحبت کردیم و قانع شد که در ماده ۴ قانون سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد یک اصلاحیه بزنیم که در ۹۰ درصد رشته ها که تقاضا کم و ظرفیت زیاد است پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انجام شود. از این طریق تعداد قابل توجهی از شرکت کنندگان در کنکور ارشد کم می شود.
 رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: در دوره کارشناسی نیز پذیرش در ۸۵ درصد رشته ها بدون کنکور امکان پذیر است.
وی ادامه داد: اگر یکشنبه طرح دوفوریتی بیاوریم و رای بیاورد و توانستیم قبل از کنکور ارشد اجرایی اش کنیم که چه بهتر، اگر نشد اقدام دیگری صورت می گیرد. اما روی کنکور کارشناسی حرف داریم. آنچه امروز حق است و باید قبول کنیم این است که بچه ها درس خوانده اند و می خواهند کنکور بدهند و برای ۲۰۰۰ صندلی طلایی رقابت اصلی بین ۱۵ درصد شرکت کنندگان برقرار است. باید مطمئن شویم که پروتکل ها رعایت می شوند. اگر رعایت نشود اجازه برگزاری نمی دهیم. برچسب ها: کنکور

منبع: خرداد

کلیدواژه: کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

 کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شدند تا ساعت ۲۴ امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در سایت سازمان سنجش اقدام کنند.

از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی به صورت حضوری انجام خواهد شد

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله دوم آزمون)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت حضوری انجام خواهد شد.

دانشگاه‌ها و مؤسسات مجری مقطع دکتری چگونگی تشکیل پرونده داوطلبان، زمان و مکان برگزاری آزمون، نحوه مصاحبه علمی یا برگزاری آزمون تخصصی را از طریق درگاه اطلاع رسانی خود به داوطلبان اعلام خواهندکرد.

در صورت نیاز و همچنین تشخیص مؤسسه مبنی بر برگزاری آزمون تخصصی، مواد آزمون و ضرایب امتحانی از طریق درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) در مؤسسه برای هر داوطلب صرفاً یکبار انجام می‌شود و عدم مراجعه داوطلبان در مرحله دوم آزمون، به منزله انصراف آنان تلقی شده و برگزاری مجدد مرحله دوم (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) برای آن دسته از داوطلبان که در این مرحله شرکت نکرده اند، امکانپذیر نخواهد بود.

نمره مصاحبه (ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی) براساس شیوه نامه ابلاغی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارسال می‌شود، لحاظ خواهد شد و دانشگاه‌ها برای تمامی افراد معرفی شده که در مصاحبه شرکت کرده اند، نمره‌ای مطابق با شیوه نامه مذکور تعیین و برای گزینش نهایی به سازمان سنجش ارسال می‌کنند.

بر اساس مصوبه جلسه ۱۳۷ به تاریخ ۱۳۹۹/۸/۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند برای نمره مرحله دوم آزمون که شامل مجموع نمرات سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری و مصاحبه و هم چنین طرح واره (در رشته محل‌های پژوهش محور) است، حدنصاب نمره برای هر کد رشته محل تعیین کنند و سازمان سنجش آموزش کشور مکلف است در پذیرش نهایی حدنصاب مذکور را اعمال کند.

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری آزمون کتبی و شفاهی از داوطلبان معرفی شده برای مرحله دوم بوده و نمره آن در مقدار نمره مصاحبه علمی و سنجش عملی لحاظ می‌شود.

تغییر رشته، تغییر گرایش و انتقال دانشجویان در مقطع دکتری امکانپذیر نبوده، لذا به داوطلبان تأکید می‌شود در خصوص مراجعه به دانشگاه‌ها برای درخواست پذیرش و انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی، دقت لازم را بعمل آورند.

اعلام زمان و هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی داوطلبان معرفی شده

آن دسته از داوطلبانی که بر اساس حدنصاب تعیین شده دانشگاه‌ها و مؤسسات حداقل در یک یا چند کدرشته محل حدنصاب لازم را دارا بوده و تمایل به شرکت در مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) دانشگاه‌های ذیربط را دارند، لازم است از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۳ برای انجام بررسی صلاحیت‌های عمومی، نسبت به واریز مبلغ سه میلیون و ۴۲۴ هزار ریال (۳۴۲ هزار و ۴۰۰ تومان) از طریق پرداخت الکترونیک در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کرده و سپس نسبت به تکمیل فرم مشخصات بررسی صلاحیت‌های عمومی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اقدام و کد پیگیری مربوط را دریافت کنند. داوطلبانی که در این خصوص اقدام نکنند، از مراحل گزینش نهایی حذف خواهند شد.

بر اساس مقررات وظیفه عمومی سنوات تحصیلی مجاز در مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته (Ph.D) حداکثر ۶ سال است. دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا اخذ معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

سربازان در حال انجام خدمت، مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت دوره ضرورت نیستند و در صورت قبولی در دانشگاه و نداشتن غیبت، برای برخورداری از معافیت تحصیلی، از خدمت ترخیص خواهند شد.

مشمولان غایب به هیچ وجه حق شرکت در این آزمون را نداشته و در صورت شرکت و قبولی، مجوز تحصیل برای آنان صادر نخواهد شد و دانشگاه‌ها نیز مجاز به ثبت نام از آن‌ها نیستند.

هر زمان مشخص شود که داوطلب، حقایق را کتمان کرده یا واجد یکی از شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه نیست، در هر مرحله‌ای که باشد (ثبت نام، شرکت در آزمون، پذیرفته شدن، حین تحصیل در دانشگاه و) … از ادامه آزمون یا تحصیل محروم خواهد شد.

از تمامی پذیرفته شدگان نهایی رشته محل‌های دوره‌های غیر از روزانه و روزانه- غیردولتی شامل: دوره‌های نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور، مشترک، غیردولتی و غیرانتفاعی شهریه دریافت خواهد شد.

آزمون دکتری ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت ندارد

طبق مصوبه هفتمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ و دوازدهمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، در سال ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت در آزمون دکتری وجود نخواهد داشت.

دانشجویان شاغل تحصیل در مقطع دکتری (به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای برادران)، می‌توانستند بدون انصراف از تحصیل در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ ثبت نام و شرکت کنند. این داوطلبان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در این آزمون، باید انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • صفر تا صد تأیید سوابق تحصیلی و ترمیم نمرات داوطلبان کنکور
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ سالم ترین کنکور را برگزار کردیم
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای ۶۰ داوطلب جامانده از کنکور/ تعداد متقلبان کنکور امسال اعلام شد
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت