Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر نیما نژادمقدم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهر و اماکن عمومی و همچنین حضور بی شمار مسافران و گردشگران ، شاهد افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری در شهرستان هستیم.

وی  بدون اشاره تعداد پذیرش و ترخیص بیماران در بیمارستان تنکابن ، گفت ‌:‌ در حال حاضر ۶۷ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید رجایی بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نژادمقدم با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی توسط تمامی شهروندان اعم از مسافر و ساکنان بومی ، از اصناف به صورت ویژه خواستار رعایت این دستورالعمل ها شد و افزود : تاکنون ۴۰ تن از کادر درمانی بیمارستان و  کارکنان شبکه بهداشت تنکابن هم به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و لازم است تدبیری در این زمینه اندیشیده شود تا با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه نشویم.

وی با اعلام این که بیمارستان شهید رجایی تنکابن از سال ۸۲ مجهز به دستگاه اکسیژن ساز شد و در این زمینه با کمبودی مواجه نیست ، مشکل حاد قابل پیش بینی را مواجهه با کمبود نیرو در کادر درمانی به خاطر احتمال ابتلای تعداد بیشتری از آنان در صورت عدم رعایت شهروندان دانست و خواستار توجه جدی همگانی به این موضوع شد.

موج دوم شیوع کرونا در مازندران از هفته دوم تیر ماه شروع شد و این استان را در وضعیت قرمز قرار داد. تنها در هفته گذشته بانک های ملی شهرهای شیرود و نشتارود به دلیل ابتلا کارکنان آنها به بیماری کووید ۱۹ تعطیل شد.

همچنین اسحاق شریعتی رییس شورای اسلامی شهر تنکابن و محسن بحری از کارمندان شهرداری نشتارود و دفتر فنی غرب مازندران نیز بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ درگذشتند.

شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران قرار دارد.

برچسب‌ها تنکابن ویروس کرونا مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تنکابن ویروس کرونا مازندران تنکابن ویروس کرونا مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، تعداد خطوط شهری و روستایی، تعداد خطوط منصوبه و دایری و ضریب نفوذ تلفن ثابت اعلام شد.

سهم بازار مشترکین تلفن ثابت

شرکت مخابرات ایران (TCI) حدود ۶۶۶/‏۹۸ درصد از سهم بازار مشترکین تلفن ثابت، شرکتهای دارای پروانه FCP که ارائه دهنده سرویس‌های اینترنتی و ارتباطی ثابت هستند، ۰۱/‏۱ درصد و SERVCO تنها ۰۰۴/‏۰ درصد را در اختیار دارد.

بر اساس این گزارش از پاییز سال ۱۴۰۱ تا پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد اشتراک‌های روستایی ۳۱/‏۰ درصد کاهش داشته است اما تعداد روستاهای دارای ارتباط و تعداد روستاهای دارای تلفن خانگی ۰۱/‏۰ درصد رشد داشته است.

بیشترین آمار شکایت کاربران در حوزه ارتباطات ثابت

در این گزارش، جزئیات شکایت کاربران از خدمات ارتباطی و وضعیت شکایات ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ اعلام شده است به طوری که ۷۵ درصد شکایات مربوط به حوزه ثابت و ۲۵ درصد شکایات مربوط به حوزه سیار است.

همچنین در این گزارش تعداد شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه در ۴ دوره زمانی (سال ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و۱۴۰۲) مورد بررسی قرار گرفته است که بر اساس آن شکایات ثبت شده تلفن ثابت و تلفن همراه با نوسان زیادی همراه بوده است.

در بخش تلفن ثابت در پاییز سال ۱۳۹۹، ۱۳ هزار و ۳۰۲ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۲۰ هزار و ۷۹۷ شکایت ثبت شده است.

همچنین در بخش تلفن همراه، در پاییز سال ۱۳۹۹، ۸ هزار و ۷۴۶ شکایت ثبت شده که در پاییز سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ هزار و ۳۶۵ شکایت ثبت شده است.

سرعت اینترنت و قطعی در اپراتورهای مختلف

شاخص‌های کیفیت شبکه سیار از جمله سرعت انتقال داده مشترکین، میزان قطعی سرویس داده و میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده در نسل سوم و چهارم تلفن همراه در اپراتورهای مختلف طی آخرین گزارش به شرح زیر اعلام شده است.

در سرعت انتقال داده مشترکین در نسل سوم، اپراتور اول تلفن همراه عملکرد بهتری داشته است اما در سرعت انتقال داده در نسل چهارم رایتل پیشی گرفته است.

میزان قطعی سرویس داده نسل سوم در اپراتور دوم از همه بیشتر و بیش از ۰.۴ درصد است و پس از آن میزان قطعی سرویس نسل سوم در اپراتور سوم (رایتل) و پس از ان اپراتور اول است.

بررسی میزان قطعی سرویس نسل چهارم در اپراتورها نشان می‌دهد که در نسل چهارم اپراتور اول قطعی بیشتری دارد و کمترین قطعی سرویس داده نسل چهارم به اپراتورسوم (ایرانسل) مربوط می‌شود.

بر این اساس میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 3G در اپراتور اول حدود ۹۹.۵ درصد و از دیگر اپراتورها بیشتر است و همچنین میزان برقراری موفقیت‌آمیز سرویس داده 4G، در اپراتور دوم بیش از ۹۹.۵ درصد است که پس از آن اپراتور اول قرار دارد و اپراتور سوم (رایتل) ،۹۹ درصد است.

کد خبر 6093274 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • کندوان یک‌طرفه شد
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!