Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجهزترین تونل ضدعفونی استادیوم‌های کشور در ورزشگاه آزادی به بهره برداری رسید.

دومین مرحله از نصب و بهره برداری از مجهزترین تونل ضدعفونی استادیوم‌های کشور در ورزشگاه آزادی اجرایی شد.

به گزارش طرفداری و به نقل از سایت مجموعه ورزشی آزادی، تونل ضد عفونی ورزشگاه آزادی در 2 فاز و همزمان با دهه ولایت و امامت و عید سعید قربان به بهره برداری رسید، در عملیات فاز اول این تونل که در دیدار هفته گذشته استقلال تهران و نساجی مازندران از آن رونمایی شد، طراحی طوری صورت پذیرفته که، بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم‌ها، پس از پیاده شدن از اتوبوس و همزمان با عبور از تونل ورزشکاران، ضدعفونی شده و وارد رختکن‌ها شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجهزترین و به روزترین تونل ضدعفونی در ورزشگاه آزادی

در عملیات فاز دوم نصب، مجهزترین و به روزترین تونل ضدعفونی دیگری در حاشیه زمین چمن فوتبال و در قسمت ورودی بازیکنان به زمین مسابقه تعبیه شد تا با تکمیل فاز اول این طرح، مربیان، بازیکنان، داوران و عوامل اجرایی تیم‌ها موقع ورود و خروج از زمین مسابقه و با توجه به اینکه ورزش فوتبال، یک ورزش پر انرژی، درگیرانه و فیزیکی است با گذشتن چندین مرتبه از این تونل، کاملا ضدعفونی شده و دیگر مشکلی از بابت حفظ سلامت و بهداشت برای هیچ یک از آن ها پیش نیاید.

با عنایت به لزوم اجرای پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان لیگ و ستاد مقابله با ویروس کرونا در ورزش، باشگاه‌های فوتبال موظف به تهیه و تامین لوازم جانبی از جمله تونل ضدعفونی در ورزشگاه ها شدند. اما با توجه به اینکه مسئولان ورزشگاه آزادی همیشه با پیگیری و نظارت در تلاش بوده اند تا این ورزشگاه به بهترین نحو ممکن برای دیدارهای ملی و لیگ‌ برتر فوتبال آماده شود، در راستای مساعدت و همکاری با دو تیم محبوب و پرطرفدار پرسپولیس و استقلال، که در ورزشگاه آزادی میزبان رقیبان خود هستند، با تاکید مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و دستور مدیر مجموعه ورزشی آزادی، تونل های ضدعفونی مجهز فوق، با همکاری شرکت اکسون یکی از شرکت‌های دانش بنیان داخلی در سال جهش تولید، آماده و در ورزشگاه آزادی نصب شد.

با تکمیل این طرح از این پس مربیان، بازیکنان و سایر عوامل اجرایی دیدارهای لیگ برتر فوتبال باید جداگانه از دو تونل برای ورود به زمین چمن ورزشگاه آزادی عبور کنند.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: ورزشگاه آزادی تونل ضدعفونی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟

تین نیوز

دستگاه حفاری تونل  (به انگلیسی: Tunnel Boring Machine) یا  تی بی ام  (TBM) دستگاهی است که برای حفاری تونلها از آن استفاده می گردد. این دستگاه با استفاده از یک سطح مقطع مدور، قادر است در قشرهای خاکی و سنگی زمین حفاری کند. این نوع از ماشین آلات توانایی ایجاد حفره در هر نوع زمینی، از سنگ سخت گرفته تا ماسه را دارد.

قطر تونل هایی که این دستگاه ایجاد می کند در محدوده یک متر (با استفاده از میکرو-تی بی ام ها) تا نزدیکی ۱۶ متر (تی بی ام های امروزی) قرار دارند. برای کندن تونل هایی که کم تر از یک متر قطر دارند، به طور معمول، به جای استفاده از تی بی ام ها، از روش ساخت وساز بدون گودال یا حفاری افقی استفاده می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ویکیپدیا، دستگاه های حفاری تونل، به عنوان جایگزینی برای روش های حفاری و انفجار صخره ها و کندن زمین با دست مورد استفاده قرار می گیرد. تی بی ام ها مزایایی همچون کاهش تعرض به زمین های مجاور و ایجاد دیوارهای نرم در تونل را دارند.

این دستگاه به صورت قابل توجهی هزینه استرکشی تونل را کاهش می دهد که خود این باعث شده برای استفاده در مناطق به شدت شهرنشین مناسب باشند. ایراد عمده این دستگاه قیمت بالای آن است.

تی بی ام ها برای استفاده در ساخت وسازها گران قیمت بوده و آن ها را به سختی می توان جابجا کرد. هرچند با وجود طویل بودن تونل های مدرن، هزینه استفاده از دستگاه های حفاری تونل، در مقابل روش های سنتی حفر و انفجار به مراتب پایین تر است. به همین دلیل تونل سازی با دستگاه های تی بی ام در یک پروژهٔ کوتاه تأثیر بیشتری دارد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • ۱۲ طرح با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • فیلم| دستگاه حفر تونل (TBM) چگونه کار می‌کند؟
  • آتش‌بازی هواداران پرسپولیس در شروع نیمه‌دوم مصاف با سپاهان +فیلم
  • استقبال پرشور هواداران پرسپولیس و سپاهان از الکلاسیکو ایران +فیلم
  • سکوهای ورزشگاه آزادی با هواداران پرسپولیس قرمز شد +فیلم
  • هواداران سپاهان با شعارهای طلایی در ورزشگاه آزادی +فیلم
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • آغاز عصر جدید مورایس در فوتبال ایران