Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: اعتبارات تبصره ۱۹ قانون بودجه مربوط به حمایت از بخش غیردولتی و خصوصی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است، حدود ۱۹ میلیارد تومان اعتبار برای واگذاری ۳۱ پروژه اولویت‌دار به بخش خصوصی اختصاص داده می‌شود.

علی شهریارپور یازدهم مردادماه در جلسه شورای برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توزیع اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در شوراهای برنامه‌ریزی شهرستان‌ها صورت گرفته است، اظهار کرد: برای تخصیص اعتبار و آغاز عملیات اجرایی این پروژه‌ها باید موافقت‌نامه مبادله شود، برای تسریع در روند اجرایی باتوجه به شرایط‌ آب و هوایی، در این این امر، برخی از روال غیرضروری کوتاه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حدود ۱۶ میلیارد و ۹۳۱ هزار تومان برای حدود ۵۷ پروژه‌ اختصاص داده شده است، خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها رویکرد شهرستانی ندارند و بیش‌تر برای بحث تجهیز و تعمیر دستگاه‌های اجرایی اختصاص داده می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه اعتبارات تبصره ۱۹ قانون بودجه مربوط به حمایت از بخش غیردولتی و خصوصی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است، گفت: سال گذشته اعتبار مصوب تبصره ۱۹ برای چهارمحال و بختیاری حدود ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان بود، اما بخش اعظمی از این اعتبارات جذب نشد.

شهریارپور ادامه داد: در سال‌جاری نیز حدود  ۱۹ میلیارد تومان در قانون بودجه برای چهارمحال و بختیاری از محل اعتبارات تبصره ۱۹ اختصاص داده شده، اما تاکنون این اعتبار جذب نشده است، همچنین ۶۲ پروژه برای جذب این اعتبار از سوی دستگاه‌های اجرایی پیشنهاد داده شده که ۳۱ پروژه اولویت‌دار از این تعداد برای تخصیص اعتبار انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: فرمانداران می‌توانند تا ۱۰ درصد اعتبارات شهرستانی را با بخش فصول جابجا کنند، اعتبارات مصوب در بخش پروژه‌های عمرانی ممکن است تغییراتی داشته باشد.

در ادامه علیزاده معاون راه و شهرسازی استان اظهار کرد: از سال گذشته ۷۴ دستور کار در کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی و عشایری، آمایش سرزمین و محیط‌زیست استان مورد بررسی قرار گرفته است که این کارگروه ۶۲ مصوبه داشت و حدود ۵۹ مصوبه تاکنون عملیاتی شده است.

وی افزود: ساماندهی سکونت‌های غیررسمی، تبدیل روستا به شهر، اجرای سامانه‌های جمع‌آوری فاضلاب، نوسازی و مرمت بافت‌های فرسوده، ارائه راهکار برای توسعه حمل و نقل عمومی، پیگیری و انتقال صنایع آلاینده و مزاحم، طرح‌های ساماندهی عشایر و .... از اهداف کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی و عشایری، آمایش سرزمین و محیط‌زیست است.

علیزاده خاطرنشان کرد: تصویب طرح‌های توسعه و عمران شهری مانند طرح‌های جامع شهری، اجرای ۵ طرح هادی شهری، برنامه‌ریزی برای افزایش تاب‌آوری در روستاها، تدوین برنامه اجرایی برای دهیاران، اجرای طرح‌های جامع مشارکت شهروندی، اجرای طرح زیست‌بوم تالاب‌ها و مناطق حفاظت‌شده از برنامه‌های پیشنهادی این کارگروه در سال ۹۹ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری پروژه عمراني برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری اختصاص داده پروژه ها تبصره ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

به گزارش جام جم آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.

وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.

خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:

1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور.

2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.

3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..

4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی