Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-27@15:38:36 GMT

هفت چالش کلیدی فراروی رهبران فناوری اطلاعات در سال 2020

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۶۵۹۵

هفت چالش کلیدی فراروی رهبران فناوری اطلاعات در سال 2020

ایتنا- مدیران آی.تی مشکلات و چالش‌های فراوانی را پشت سر گذاشته‌اند ولی کماکان چالش‌های فراوانی پیش رو دارند. در این مطلب به 7 مورد از مهم‌ترین چالش‌هایی که فراروی رهبران آی.تی قرار دارد اشاره خواهیم کرد.
در حال حاضر مشکلات مختلفی در فضای فناوری اطلاعات وجود دارد. شرکت‌ها بیش از حد انتظار روی کمک آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تی حساب کرده‌اند ولی چالش‌ها و کمبودهایی که در این زمینه وجود دارد باعث شده است که اختلاف زیادی بین انتظارات و نتایج به وجود بیاید و بخشی از مدیران از آی.تی و نقش موثری که می‌تواند داشته باشد، دلسرد شده‌اند.
 
 به گزارش ایتنا و به نقل از سی.آی.اُ، فناوری دیجیتال در شرکت‌ها مشکلات خاصی به وجود آورده است که از جمله این مشکلات می‌توان به مسائل امنیتی و حریم خصوصی اشاره کرد. البته عدم وجود مهارت برای استفاده از فناوری‌های جدید و تمایل کارکنان به روش‌های قدیمی از دیگر دلایل مشکلات موجود است. در ادامه به 7 مورد از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی مدیران فناوری اشاره خواهیم کرد:  
1. نگرانی‌های اقتصادی: در سال 2020 مهم‌ترین مشکل شرکت‌ها مشکلات اقتصادی است و از سوی دیگر حفظ امنیت اطلاعات و آموزش کارکنان هزینه نسبتاً زیادی می‌‌طلبد.

2. حریم خصوصی اطلاعات: هکرها هر روز مهارت‌های جدیدی را یاد می‌گیرند و مدیران و کارکنان آی.تی هم متقابلاً باید دانش و مهارت‌های خود را هر روز بیشتر کنند.

3. ارزیابی فناوری‌های جدید با ROI : مدیران آی.تی باید بتوانند از تمامی ابزارهای جدید در جهت رشد و پیشرفت کسب وکار بیشترین استفاده را ببرند. پیدا کردن فرصت‌‎های جدید اهمیت دارد ولی ارزیابی اثربخشی و نرخ بازگشت سرمایه هم مهم است.

4. تهدیدهای امنیتی: مدیران آی.تی باید همیشه هوشیار و برای یک حمله امنیتی آماده باشند؛ زیرا اگر این اتفاق نیفتد ممکن است مشکلات زیادی برای کسب و کار و اطلاعات پیش بیاید.

5. مدیریت ریسک: کسب و کارها و مشتریان انتظار دارند نرم افزارها و راهکارهایی به بازار بیاید که خیلی سریع روانه بازار شود و بتوانید مطابق با نیاز مشتریان پیشرفت کند. در این میان قطعاً برخی از راهکارها و نرم افزارها شکست خواهند خورد. مدیران آی.تی باید احتمال این شکست را به حداقل برسانند.

6. مشکلات مهارتی: مشکلات مهارتی کارکنان در سازمان‌ها و عدم توانایی در کار با نرم افزارها یکی دیگر از مشکلاتی است که باید به آن‌ها پرداخت.

7. آموزش کارکنان و افزایش مهارت‌ها: یکی دیگر از چالش‌های مهمی که پیش روی کارکنان قرار دارد افزایش مهارت‌های کارکنان است. مدیران آی.تی باید برای آموزش کارکنان برنامه‌ریزی کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فناوری اطلاعات تهدیدهای امنیتی مشکلات اقتصادی مدیران آی تی مهارت ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • هوش اجتماعی مدیران چیست؟!
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی