Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@15:18:45 GMT

آخرین اخبار از اعتراض صنفی کارگران هپکو

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۶۸۹۷

آخرین اخبار از اعتراض صنفی کارگران هپکو

امروز باز هم اعتراض کارگران هپکو نسبت به عدم پرداخت حقوق معوق و مسایلی از این قبیل در مقابل شرکت تکرار و در نهایت مقرر شد حقوق آن‌ها در این هفته پرداخت شود.

به گزارش مشرق، امروز شنبه یازدهم مرداد ماه بار دیگر تعدادی از کارگران شرکت هپکو، شرکتی که روزگاری صدای تولید از درون تجهیزات آن به گوش می‌رسید، اعتراضات صنفی در مقابل شرکت برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت در گیر و دار واگذاری‌ها گیر کرده، به‌طوری که تا یک مدت آوازه واگذاری هپکو به ایمیدرو در همه جا پیچیده بود و مدتی است که واگذاری سهام آن از سوی دولت به تأمین اجتماعی مطرح است.

از همه اینها که بگذریم باید کار و تولید در شرکت وجود داشته باشد و از طرفی نیروی کار مورد نیاز باید برای تأمین معیشت حقوق خود را دریافت کنند. به‌نظر می‌رسد نزدیک به ۲ ماه حقوق معوق کارگران این شرکت پرداخت نشده و موجب رنجش آن‌ها شده است. خبرنگار درباره این موضوع با شورای کارگری و مدیرعامل شرکت هپکو در اراک به گفتگو پرداخته است.

بیشتر بخوانید:

اعتراضات صنفی کارگران هپکو بار دیگر رقم خورد

رئیس شورای کارگری هپکو اظهار کرد: تجمع امروز در مقابل در ورودی شرکت بوده است و به دلیل عدم حضور مدیرعامل شرکت و عدم پاسخ‌گویی به درخواست کارگران است. حتی بحث حقوق معوق را چند بار در تماس تلفنی با غلامی پیگیری کردیم که متأسفانه پاسخ‌گو نبود.

رضا عبدلی افزود: در ۲ هفته اخیر مدیرعامل شرکت همان‌طور که در شرکت حضور ندارد، اضافه کار کارگران قطع کرده است و این موجب ایجاد مشکل در کار کارگران شده‌است.

به گفته وی، در مدت ۹ ماه فعالیت غلامی، مدیرعامل شرکت کار چندانی در شرکت صورت نگرفته و تمامی کاری نیز انجام شده مربوط به قراردادهای قبل از وی بوده است.

رئیس شورای کارگری شرکت هپکو با بیان اینکه آخرین حقوق پرداختی به کارگران اردیبهشت ماه جاری بوده است، عنوان کرد: حقوق ۲ ماه (خرداد و تیر ماه) آن‌ها پرداخت نشده است و مدیرعامل شرکت نیز در مجموعه حضور ندارد.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو اظهار کرد: مشکل اصلی شرکت هپکو این است که گوش شنوایی برای این حل مشکلات نیست، نزدیک به یک‌سال و نیم و حتی می‌توان گفت پنج سال است که کارگران به مسئولین استانی و کشوری یادآوری می‌کنند که شرکت هپکو کار نیاز دارد.

ابوالفضل رنجبر ادامه داد: متأسفانه تمام برنامه دولت و تمامی تصمیم گیرندگان این بوده است که با تغییر مدیریت مشکل هپکو را حل کردند.

وی افزود: هر مدیرعامل و مدیر در شرکت هپکو ۶ ماه تا یک‌سال فرصت داشته است و این‌طور نبوده که کارگران از روز اول با آن‌ها مشکل پیدا کنند، بلکه کارگران امید داشتند که نسبت به سایر مدیران بهتر عمل می‌کنند و پیگیر کار هستند و اکنون نزدیک به یک‌سال از ورود تیم مدیریتی می‌گذرد و هیچ نوع کار و خروجی از آن‌ها مشاهده نشده است و هنگامی که کار وجود نداشته باشد، حقوق معوق کارگر و مزایا پرداخت نمی‌شود.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو تاکید کرد: کارگران هنگامی که کار در شرکت باشد حقوق خود را سر موعد دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت هپکو در اراک اظهار کرد: بر اساس صحبت‌های به عمل آمده با سازمان تأمین اجتماعی حقوق ۲ ماه معوق کارگران هپکو ظرف این هفته پرداخت می‌شود.

غلامی در پاسخ به پرسش خبرنگار  مبنی بر دلیل عدم حضور در شرکت هپکو عنوان کرد: برای پرداخت حقوق کارگران منتظر تزریق منابع مالی در این خصوص بودم و هنگامی که با مشکل مالی در شرکت مواجه هستیم و یکایک کارگران در صدد تحقق حقوق خود هستند و به بنده مراجعه می‌کنند و نمی‌توان با نبود پول کاری را از پیش برد چگونه باید در این شرایط در شرکت حضور داشته باشم.

وی بیان کرد: حقوق معوق براساس قانون به آن‌ها پرداخت می‌شود و چیز مازاد پرداخت نمی‌شود و کار غیرقانونی انجام نمی‌دهیم.

مدیرعامل شرکت هپکو در اراک افزود: تأمین اجتماعی با پرداخت ساعات اضافه کاری که کارگران طلب می‌کنند، مخالف است و معتقد است اضافه کار در ازای کار کردن به کارگران باید پرداخت شود.

غلامی تصریح کرد: هنگامی که کار در شرکت نیست کارگران حق دارند حقوق خود را دریافت کنند نه اضافه کار. امیدواریم با ورود سازمان تأمین اجتماعی و تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات مؤثر بتوان کار و جهش تولید را بار دیگر در شرکت هپکو شاهد باشیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین حقوق معوق اراک دولت اعتراضات صنفی کارگران هپکو اراک تأمین اجتماعی مدیرعامل شرکت کارگران هپکو رئیس شورای شرکت هپکو اضافه کار حقوق معوق حقوق خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۶۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است

 موضوع اجرای سامانه جامع تجارت در روزهای اخیر همانند سال گذشته اعتراض و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای بزرگ دادوستد طلا در شهرهایی نظیر تهران و تبریز را به همراه داشته است. بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران علاوه بر تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در پایتخت، در مورد بی‌توجهی به درخواست‌ طلافروش‌ها مبنی بر ایجاد تغییرات در سامانه جامع تجارت صحبت کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، الزام به اجرای سامانه جامع تجارت از ابتدای سال گذشته اعتراض‌های جسته‌گریخته این صنف را در سراسر کشور در برهه‌های زمانی مختلف به همراه داشته است؛ در جریان راه‌اندازی و اجرای این سامانه در مقطعی از سال ۱۴۰۲ حساب‌های بانکی برخی از فعالان صنف طلا بسته شد.

بعد از کشمکش‌های فراوان، فعالان این صنف ملزم به اجرای سامانه تجارت از هفتم فروردین امسال شدند که در روزهای اخیر بار دیگر اعتراضات و تعطیلی واحدهای صنفی در بازارهای طلا در شهرهای بزرگ را به دنبال داشته است.

سامانه جامع تجارت بدون اصلاحات لازم‌الاجرا شد

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا، سکه و جواهر تهران با تایید نیمه تعطیل شدن بازار طلا در تهران به تجارت‌نیوز گفت: «فعالان صنفی به اجرایی شدن مجدد سامانه جامع تجارت و بی‌تفاوتی به درخواست‌هایی که صنف طلا درباره ایجاد اصلاحات در مساله مذکور داشته‌اند اعتراض دارند؛ زیرا بعد از گذشت سه ماه هیچ تغییری حاصل نشده است.»

او با اشاره به اینکه به طور رسمی اعلام شده اجرای سامانه جامع تجارت بی‌کم‌وکاست لازم‌الاجراست اظهار کرد: «طلافروش‌ها نیز نسبت به بی‌توجهی به اعتراضات‌شان و اصلاح نشدن مواردی از این سامانه واکنش نشان داده‌اند.»

بذرافشان تاکید کرد: «در خصوص شرایط صنف طلا و چرخه تولید و توزیع، جلسات متعددی برگزار شده است؛ زیرا در بسیاری از مسائل این سامانه برای صنف طلا قابل اجرا نیست.»

اعتراض از ترس دریافت مالیات بر عایدی 

او موضوع ثبت سرمایه در سامانه جامع تجارت را غیرقابل اجرا دانست و افزود: «صنعت و صنف طلا و جواهر فرایند خاصی در چرخه تولید و توزیع دارد. علاوه بر این، بسیاری از فعالان صنفی بابت دریافت احتمالی مالیات بر عایدی در آینده نگران‌اند و این موضوع باعث شده به اجرایی شدن مجدد این سامانه واکنش نشان دهند.»

رئیس اتحادیه طلا خاطرنشان کرد: «طی جلساتی که برگزار شد، قرار بود یکسری اصلاحات انجام شود اما هیچ‌گونه تغییری در این سامانه صورت نگرفته و از هفتم فروردین استفاده از این سامانه را لازم‌الاجرا کرده‌اند و اعتراضات کسبه این صنف به همین دلیل است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یک طلافروشی با گردش مالی 9 هزار میلیارد تومان کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟ (فیلم) مالیات حدود نصف طلافروشان کمتر از ۵۰۰ هزار تومان در ماه!

دیگر خبرها

  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • حقوق کارگران در موعد مقرر پرداخت شود
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرداری بندرعباس
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • 15 درصد حقوق بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان