Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، از زمانی‌که پای کرونا به میان مردم باز شد شاهد بروز مسائل و مشکلاتی بودیم که از جمله آن می‌توان به قرنطینه خانگی و تعطیلی کسب و کارها اشاره کرد که موجب کاهش تحرک در میان مردم شد.

طی سال‌های اخیر بحث تغییر سبک زندگی موجب کاهش تحرک بدنی در میان مردم شد که کرونا هم به این موضوع دامن زد و این موضوع در استان مازندران که رتبه نخست چاقی را در کشور دارد و مردم بسیاری از چاقی رنج می‌برند و برای جلوگیری از چاقی باید از امکاناتی استفاده کنند که کرونا موجب تعطیلی آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی چاقی ریسک آسیب‌پذیری را در صورت ابتلا به کرونا بالا می‌برد و از طرفی خانه‌نشینی‌های قرنطینه در این دوران، اکثر افراد را دچار اضافه وزن کرده است که در این زمینه سمیه صمدی کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، اظهار کرد: بهتر است دنبال راه‌حل‌هایی برای جلوگیری از اضافه وزن در این شرایط باشیم که می‌توان با افزایش متابولیسم به هدف دست یافت.

وی افزود: در واقع متابولیسم بدن یعنی بدن شما چقدر سریع کالری می‌سوزاند و این موضوع به چند نکته بستگی دارد.

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه بعضی افراد متابولیسم بالا را به ارث می‌برند، اضافه کرد: مردان معمولا متابولیسم بالاتری نسبت به زنان حتی هنگام استراحت دارند و برای اکثر افراد نیز بعد از 40 سالگی متابولیسم بدن کند می‌شود.

صمدی بیان کرد: اگرچه نمی‌توانیم سن،جنس یا ژنتیک مان را تغییر دهیم، اما راه‌هایی برای بهبود متابولیسم حتی در شرایط کرونا وجود دارد.

وی با اعلام اینکه غذاخوردن در زمان‌بندی‌های مشخص می‌تواند در افزایش متابولیسم بدن به ما کمک کند، تصریح کرد: پس این روزها که در خانه می‌مانیم بهترین زمان است تا برای خوردن میان وعده‌های سرشار از فیبر تلاش کنیم.

این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه با رعایت نظم در غذاخوردن، می‌توان ذخیره چربی بدن را کاهش داد، تصریح کرد: در بهترین حالت بهتر است با فاصله حدود سه تا چهار ساعت میان وعده میل کرد.

صمدی تصریح کرد: از طرف دیگر افرادی که قصد کاهش وزن دارند بهتر است با یک مشاور تغذیه مشورت کنند و کالری دریافتی‌شان را بیش از حد کم نکنند؛ چراکه خوردن وعده‌های غذایی ناکافی متابولیسم را کند می‌کند.

وی با بیان اینکه توده عضلانی بدن برای فعالیت بیشترین نیاز به انرژی دارد، خاطرنشان کرد: بنابراین هرچقدر عضله‌های بیشتری بسازیم متابولیسم بیشتری داریم و انجام ورزش‌های مقاومتی نیز با ساختن عضلات می‌توانند سوخت و ساز بدن را افزایش دهند.

این کارشناس تغذیه یادآور شد: می‌توان با انجام ورزش‌های ساده در منزل مثل بالا بردن وزنه‌های سبک، یا استفاده از کش‌های مقاومتی در منزل برای ساختن عضلات بیشتر تلاش کرد.

وی با اشاره به اینکه نکته بسیار مهم دیگر نوشیدن کافی آب در طول روز است، افزود: آب برای متابولیسم بهینه بدن لازم است و از این طریق می‌تواند در کاهش وزن موثر است.

این کارشناس تغذیه بیان کرد: کاهش استرس هم می‌تواند برای بالابردن متابولیسم بدن کمک کننده باشد؛ زیرا استرس باعث ترشح غیرطبیعی هورمون کورتیزول می‌شود که با ایجاد اختلال در خوردن غذا می‌تواند متابولیسم را مختل کند.

صمدی با بیان اینکه انجام ورزش‌ها با شدت کم و شدت زیاد متناوب نسبت به حالت ثابت مداوم بیشتر روی بالابردن سوخت و ساز اثر دارد، اضافه کرد: به عنوان مثال می‌توان هنگام پیاده‌روی یک دقیقه دوید و دو دقیقه پیاده روی کرد تا متابولیسم بالاتر برود.

وی با تاکید بر اینکه منظم خوابیدن نیز برای بالابردن متابولیسم خیلی مهم است، خاطرنشان کرد: وقتی فرد خیلی کم می‌خوابد بدنش هورمون گرلین آزاد می‌کند که می‌تواند باعث گرسنگی شود و هم چنین در این شرایط ترشح هورمون لپتین که مسؤول سیری است کم می‌شود؛ پس خواب کافی می‌تواند به متعادل ماندن هورمون‌ها کمک کند و بنابراین بر روی متابولیسم اثر می‌گذارد.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: دریافت کافی ویتامین‌های مورد نیاز بدن به ویژه ویتامین‌های گروه ب نقش مهمی در میزان متابولیسم بدن دارد که در بسیاری از مواد غذایی و میوه‌ها وجود دارد.

صمدی در پایان گفت: می‌توان با ایجاد تغییرات سالم در رژیم غذایی و شیوه زندگی متابولیسم بدن را افزایش داد تا در این شرایط جلوی چاق شدن گرفته شود، اما همیشه بهتر است قبل از تنظیم رژیم یا ایجاد تغییر در روال وزن با یک مشاور تغدیه ارتباط برقرار کرد.

پربیننده ترین آب دشمن کروناویروس است بوتاکس بزنید افسرده نمی‌شوید! اگر این علائم را دارید دچار افسردگی شده‌اید آثار کرونا تا چند دهه ماندگار است کرونا با باد کولر ماشین منتقل می‌شود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تغذیه چاقی سوخت و ساز بدن رژیم درمانی ویروس کرونا قرنطینه خانگی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت کارشناس تغذیه متابولیسم بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند.

به گزارش ایسنا، ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود.

ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن