Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- همکاری دستگاه‎های امنیتی کشورهای اروپایی با آمریکا و رژیم صهیونیستی یکی از موضوعاتی است که همواره جنجالی بوده است. تاریخ انتشار: 03:15 - 12 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۵۶۸

خبرگزاری میزان - همکاری دستگاه‎های امنیتی کشورهای اروپایی با آمریکا و رژیم صهیونیستی یکی از جنجالی ترین موضوعاتی بوده که هر از چند گاه شاهد طرح آن بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همکاری، با هدف شنود تلفن همراه یا مشاهده ایمیل شهروندان این کشورها از سوی سازمان‎های سیا و موساد صورت می‎گیرد.

فراتر از آن، سفارتخانه آمریکا در بسیاری از کشورهای اروپایی به یکی از شعب اصلی سازمان سیا تبدیل شده و حتی در مواردی بدون اطلاع دستگاههای امنیتی کشورهای میزبان، کار جاسوسی از شهروندان آنها را صورت می دهد.

این بار  نیز شاهد به وجود آمدن جنجال امنیتی تازه‎ای از سوی دستگاه‎های امنیتی اسپانیا و رژیم صهیونیستی هستیم؛ جنجالی که در کاتالونیا رخ داده است!

شنود تلفن همراه سران استقلال طلب کاتالونیا

ماجرا از این قرار است که اخیرا، دو سیاستمدار جدایی طلب ایالت کاتالونیا اسپانیا از رییس سابق سازمان اطلاعات اسپانیا به دلیل تلاش برای هک‌کردن تلفن‌های همراهشان شکایت کردند.

«راجر تورنت»، سخنگوی پارلمان منطقه‌ای کاتالونیا و «ارنست ماراگای»، عضو شورای شهر بارسلونا شکایت خود را در دادگاهی در شهر بارسلون علیه «فیلیکس سانز رولان»، ریيس سابق دستگاه جاسوسی اسپانیا ثبت کردند اما «سانز رولان»، تنها متهم این پرونده نیست!

در این پرونده جنجالی، پای یک شرکت صهیونیستی نیز در میان است؛ شرکتی که یکی از مهره های بازی سازمان جاسوسی موساد در اروپا محسوب می شود.

بر این اساس، دو سیاستمدار استقلال طلب در کاتالونیا، علیه شرکت فناوری اسرائیلی، گروه NSO ، اقدام به پیگرد قانونی کرده اند؛ «راجر تورنت»،  در خصوص شکایت خود می‌گوید: «ما این پرونده را برای دفاع از حقوق خود و مطالبه مسئولیت‌های اجتماعی تشکیل می‌دهیم.»

ماجرایی که رسانه ها افشا کردند

در اوایل ماه جاری یک تحقیق مشترک توسط روزنامه‌های ال پائیس اسپانیا و گاردین انگلیس  منتشر شد و در آن ابعاد تازه‌ای از جزئیات جاسوسی علیه این دو سیاستمدار جدایی طلب کاتالونیا مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش این دو روزنامه، «راجر تورنت» توسط بدافزارهای جاسوسی که تنها به دولت‌ها و سرویس‌های امنیت ملی کشورها فروخته می‌شود مورد حمله قرار گرفته است.

یورو نیوز در این خصوص می نویسد «تحقیقات نشان می‌دهد که نرم‌افزارهای جاسوسی می‌توانند از آسیب پذیری قبلی در اپلیکیشن واتساپ بهره برداری کنند و به طور بالقوه دسترسی به داده‌های تلفن همراه فرد را فراهم کنند؛ برخی منابع مدعی هستند مدرکی مبنی بر هک شدن موفقیت آمیز تلفن همراه آقای تورنت وجود ندارد و ظاهرا ماجرا تنها به تلاش برای هک شدن محدود بوده است.»

با این حال به نظر می رسد ماجرا فراتر از آن چیزی است که تصور می شود! این مسئله را می توان از نوع مواجهه مسئولین دولتی و امنیتی اسپانیا با این پرونده جنجالی مشاهده کرد! سرویس اطلاعاتی اسپانیا از پاسخ دادن به سوالات در خصوص این پرونده خودداری کرده است.

دولت اسپانیا نیز مدعی است که  از هک شدن تلفن‌های همراه این سیاستمداران اطلاعی ندارد و این کار نیازمند مجوز از مراجع قضایی است!

بیشتر بخوانید: ۲۰۱۹؛ سال اعتراض‌های مردمی در اروپا  برخورد موج اعتراض‌ها در اروپا با سد خشونت پلیس

دلیل حساسیت صهیونیستها بر روی کاتالونیا

به نظر می رسد یکی از اصلی ترین دلایل حساسیت رژیم صهیونیستی بر روی کاتالونیا، لابی گری های خاص این رژیم میان احزاب محافظه کار و سوسیال دموکرات در اتحادیه اروپاست.

سرمایه گذاری سیاسی و امنیتی خاص رژیم اشغالگر قدس و آمریکا در اتحادیه اروپا و منطقه یورو سبب شده است تا آنها نسبت به هر گونه تحولی که بخواهد منجر به ایجاد خلل در منافع تل آویو و واشنگتن در اروپا شود، حساس باشند.

در این  میان، دستگاه‎های امنیتی و سیاسی کشورهای میزبان( کشورهایی که تحولات سیاسی مورد رصد صهیونیست‎ها و آمریکا در آن رخ می دهد) نیز فضای لازم را برای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی فراهم می کنند و حتی از اطلاعات به دست آمده توسط آنها استفاده می‎کنند.

پس از برگزاری همه پرسی استقلال ایالت کاتالونیا در سال ۲۰۱۷ چندین رییس ارشد جنبش جدایی طلبانه این ایالت به دلیل ایفای نقش در آن رفراندوم به مجازات حبس محکوم شدند.

در نخستین روز اکتبر سال ۲۰۱۷ رفراندوم استقلال ایالت کاتالونیا برگزار شد و طی آن بیش از ۹۲ درصد شرکت کنندگان به جدایی از اسپانیا رای مثبت دادند؛ این همه‌پرسی البته بی‌فرجام ماند و از سوی دولت اسپانیا غیرقانونی و غیر قابل اجرا اعلام شد؛ در هر حال، پس از تحولات خاصی که در کاتالونیا رخ داد، تمرکز دستگاههای امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر روی این منطقه بیشتر شده است.

ماجرایی که مسبوق به سابقه است

هک کردن تلفن همراه سیاستمداران توسط شرکتهای صهیونیستی و آمریکایی  مسبوق به سابقه است.

این شرکت‎ها، ظاهری خصوصی دارند اما بودجه آنها از سوی سازمان‎های جاسوسی سیا و موساد تامین می شوند؛ یکی از جنجالی ترین پرونده های شنود تلفن همراه سیاستمداران اروپایی، مربوط به شنود تلفن همراه آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، توسط آژانس امنیت ملی آمریکاست.

بر اساس گزارش رسانه های غربی، تلفن همراه مركل از سال ۲۰۰۲ ميلادی در فهرست شنود مكالمات بخش خدمات سری آژانس امنيت ملی آمريكا قرار گرفته است.

اطلاعات مربوط به تماس‎های تلفنی مرکل،  با كمک سفارت آمريكا در برلين تهيه و برای آژانس امنيت ملی اين كشور ارسال می شد.

با گذشت چند سال از افشای این ماجرا(در سال ۲۰۱۱ میلادی)، هنوز مشخص نيست كدام اطلاعات در اين شنود تلفنی از سوی آژانس امنيت ملی آمريكا مورد استفاده قرار گرفته است!

ضمن آنکه مقام‎های امنیتی آلمان و آمریکا نیز با موافقت یکدیگر، این پرونده را مختومه اعلام کرده و از افشای جزئیات آن خودداری کردند! با این حال رسانه ها تاکید داشتند که  تمامی مكالمات تلفنی مركل حتی پيش از آنكه وی به مقام صدر اعظمی برسد، ضبط شده و شماره تماس‎های وی در اختيار آژانس امنيت ملي آمريكا قرار گرفته است.

نکته قابل توجه اینکه دستگاه‎های امنیتی کشورهای اروپایی، به جای اینکه در چنین پرونده هایی طرف شاکی باشند، به طرف محکوم تبدیل شده اند.

بازی دستگاه‎های امنیتی و دولتی اروپا در زمین آمریکا به حدی رسیده است که حتی آنها در مقابل شنود غیر قانونی تلفن همراه سیاستمداران رسمی و ارشد خود توسط واشنگتن و «تل آویو» نیز سکوت می کنند! در چنین شرایطی تکلیف سران جدایی طلب کاتالونیا و شهروندان عادی کشورهای اروپایی که مورد رصد غیر قانونی سازمان سیا و موساد قرار می گیرند کاملا مشخص است!

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو آمریکا و رژیم صهیونیستی امنیتی کشورهای دستگاه های امنیتی کشورهای اروپایی شنود تلفن همراه آژانس امنیت جدایی طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است

به گزارش همشهری آنلاین،‌ سالیوان در مصاحبه خود که روز شنبه منتشر شد، پیشنهادات اخیر را مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت بایدن و عربستان بررسی خواهد شد، رد کرد.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شده است که دو روز پیش، خبرگزاری بلومبرگ از افزایش سرعت مذاکرات میان آمریکا و عربستان سعودی در دوره اخیر و نزدیک بودن دو کشور به دستیابی به یک «توافق امنیتی» خبر داده بود.

طبق گزارش فایننشال‌تایمز، پس از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر (15 مهر ماه) که هفت ماه از آن می‌گذرد، دولت بایدن به دنبال یک توافق سه‌جانبه برای ترغیب ریاض برای برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل بعنوان بخشی از طرح تضمین صلح پایدار در غرب آسیا بود.

دولت بایدن امیدوار است که از چشم‌انداز عادی‌سازی روابط ریاض و دیگر کشورهای مسلمان با رژیم صهیونیستی برای متقاعد کردن تل‌آویو برای اعطای امتیازاتی به فلسطینیان بهره گیرد.

با این‌حال، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو به طور مکرر هرگونه اقدام به سوی راه‌حل دو کشوری برای درگیری‌های طولانی‌مدت بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها را رد کرده است.

سالیوان در مصاحبه خود تصریح کرد «چشم‌انداز یکپارچه در واقع، تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی (روابط) بین اسرائیل و عربستان سعودی به همراه اقدامات و گام‌های جدی از طرف مردم فلسطین است. همه اینها در کنار همدیگر است...نمی‌توانید یک بخش را از دیگری جدا کنید».

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادامه داد «انتظار دارم که در ماههای پیش رو، چیزهای زیادی از رئیس‌جمهور و دیگر مقام‌های آمریکایی درباره مسیری که معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه‌ای آرام‌تر به وجود آورد، بشنوید».

سالیوان همچون دیگر مقام‌های آمریکایی به دفاع از مواضع رژیم صهیونیستی پرداخت گفت «تنها کاری که می‌توانیم کنیم این است..که هر تعداد از کشورهای منطقه را که می‌توانیم، وارد کنیم و در نهایت به حاکمیت اسرائیل بستگی دارد و صادقانه، در نهایت این مردم اسرائیل هستند که می‌توانند تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند این مسیر را انتخاب کنند یا خیر».

دولت بایدن و قبل از هفتم اکبر، در آستانه رسیدن به خواسته خود برای برقراری توافق بین ریاض و تل‌آویو بود که در نهایت منجر شد تا واشنگتن با یک توافق امنیتی و دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور در قبال واگذاری یکسری امتیازات از سوی رژیم صهیونیستی به فلسطینیان موافقت کند.

گرچه پس از جنگ غزه این فرایند متوقف شد اما واشنگتن و ریاض به مذاکرات درباره یک توافق احتمالی بعنوان بخشی از طرح‌های پساجنگی به منظور تضمین صلح در منطقه ادامه دادند.

با اینحال، ریاض به وضوح تصریح کرد که چنین توافقی مستلزم واگذاری امتیازات بیشتری از سوی اسرائیل به فلسطینیان است و تل‌آویو موظف است که گامهای غیرقابل بازگشتی به سوی تشکیل کشور فلسطین بردارد.

وزیر خارجه عربستان شاهزاده فیصل بن فرهان هفته گذشته گفته بود که ریاض و واشنگتن به توافق دوجانبه بسیار نزدیک شده‌اند اما «نیاز است که در حقیقت یک مسیری به سوی کشور فلسطین وجود داشته باشد که معتبر و غیرقابل بازگشت باشد».

کد خبر 849286 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا رژيم صهيونيستى

دیگر خبرها

  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • شش پیشنهاد ایران به سران کشور‌های اسلامی در خصوصی رژیم صهیونیستی
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • انتصاب‌های جدید در ارتش رژیم صهیونیستی جنجال‌ساز شد