Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- به گفته رییس پلیس آگاهی پایتخت، تنها جرائم خُرد در کلانتری ها بررسی می شوند و عمده جرائم مانند انواع سرقت های مسلحانه، قتل و آدم ربایی در ادارات پلیس آگاهی پیگیری می شوند. تاریخ انتشار: 03:30 - 12 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۸۰۲

سردارعلیرضا لطفی در  بازدید خود از خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: پلیس آگاهی یکی از عملیاتی‌ترین پلیس‌های تخصصی کشور بوده و مهم‌ترین ماموریت پلیس آگاهی، کشف جرم و مقابله با مجرمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پلیس آگاهی، پلیسی فنی، علمی و دارای خبره‌ترین کارآگاهان است. همچنین پلیس آگاهی تهران بزرگ، دارای بخش‌های مهمی است که حتی در سایر استان‌ها نیز این تقسیم بندی وجود ندارد.

رییس پلیس آگاهی پایتخت درباره معاونت مبارزه با سرقت ادامه داد: در آگاهی پایتخت، بر خلاف سایر استان ها، دو معاونت مقابله با سرقت داریم. یکی از معاونت‌ها فقط به سرقت وسایل نقلیه اعم از خودرو، موتورسیکلت، لوازم و قطعات و معاونت دیگر به سایر سرقت‌ها می‌پردازد.

این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: یکی از عمده‌ترین دلایل رجوع مردم به پلیس آگاهی، انواع سرقت‌ها است که توسط این پلیس مورد بررسی قرار می‌گیرد.

سردار لطفی در پاسخ به این سوال که چه تفاوتی بین کلانتری‌های پلیس پیشگیری و ادارات پلیس آگاهی وجود دارد، گفت: یک نوع تقسیم کار فی مابین پلیس آگاهی و پلیس پیشگیری وجود دارد. به این معنا که ۷ جرم خُرد مانند سرقت دوچرخه، انباری منازل و کِش روی از مغازه‌ها در کلانتری‌ها پیگیری می‌شود و مابقی جرائم به پلیس آگاهی ارجاع داده می‌شوند.

وقتی با ۱۱۰ تماس میگیریم چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی درباره راه اندازی سامانه ۱۱۰ افزود: هنگامی که شهروندان مورد سرقت قرار می‌گیرند، در اولین اقدام با سامانه ۱۱۰ پلیس تماس میگیرند. این مسئله باعث ایجاد یک پرونده مشخص در همان زمان تماس می‌شود، پرونده‌ای که توسط هیچ ماموری قابل بسته شدن نیست.

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه راه اندازی این سامانه باعث شکل گیری انقلابی در پیگیری جرائم سرقت رخ داد، ادامه داد: پس از تماس، در عمده سرقت ها، یک مامور موتور سوار به محل حادثه اعزام می‌شود و گزارش اولیه را تنظیم می‌شود. یک بخش از این گزارش به شهروند و بخش دیگر به مرکز پلیس مربوطه ارسال می‌شود. سپس با توجه به نوع جرم، شاکی به پلیس تخصصی مربوطه ارجاع داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: ناگفته‌های رییس پلیس آگاهی پایتخت از پرونده قتل نجفی

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به معاونت مبارزه جرائم جنایی اظهار کرد: تمام جرائم جنایی از جمله قتل، آدم ربایی، تجاوز، حریق عمدی و سرقت مسلحانه بلااستثنا در پلیس آگاهی مورد بررسی قرار می‌گیرند. همچنین عنوان دیگری به نام «فِقدان» در پلیس آگاهی مورد بررسی قرار می‌گیرد که به گمشدن کودکان، سالمندان و افرادی که خانه خود را ترک کرده اند، می‌پردازد.

سردار لطفی با اشاره به معاونت مبارزه با جعل و کلاهبرداری گفت: دو اداره ویژه مبارزه با جعل و کلاهبرداری در پلیس آگاهی فعال هستند که اخیرا این جرائم باعث افزایش مراجعه شهروندان به پلیس آگاهی شده اند. کلاهبرداری‌های اینترنتی در این روز‌ها بسیاری قربانی می‌گیرد که نیازمند توجه هرچه بیشتر مردم است.

وی درباره مرکز تشخیص هویت پلیس آگاهی افزود: این مرکزعلمی، روزانه مراجعین بسیاری دارد و در سطح شهر ۶ آزمایشگاه بزرگ با کاراگاه و پزشکان خبره در حال خدمترسانی به مراجعین هستند. به عنوان مثال، بخش گواهی سوپیشینه یکی از کارکرد‌ها این مرکز است که روزانه صد‌ها استعلام افراد، ادارات و شرکت‌های مختلف را پاسخ می‌دهد.

زندانیان مرخصی رفته در رصد پلیس هستند

رییس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: همانند سایر دستگاه ها، نیروی انسانی مهم‌ترین سرمایه پلیس آگاهی است و شیوع ویروس کرونا در کشور باعث ایجاد خلل‌هایی شد، اما نوع کار پلیس به منظور ایجاد امنیت و مبارزه با مجرمان به نحوی است که تعطیل بردار نیست و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به کار خود ادامه دادیم.

این مقام ارشد انتظامی اظهار کرد: حتی یک دقیقه هم، کار ما تعطیل نشد و تلاش کردیم با رعایت پروتکل ها، به کار خود ادامه دهیم. به عنوان مثال در مقابل در تمامی مراکز تب سنجی انجام و استفاده از ماسک اجباری شد. همچنین تمام بازداشتگاه‌ها و ادارت ما ضدعفونی شدند.

سردار لطفی گفت: در سال جاری، ۴۹۶ نفر از مجرمان، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، توسط پلیس آگاهی پایتخت دستگیر شده اند به طوریکه ۱۰۱ باند متلاشی شد.

وی افزود: در ایام شیوع ویروس کرونا، عده‌ای از زندانیان به مرخصی رفتند تا در این زمان بحرانی در کنار خانواده هایشان باشند، اما با هماهنگی‌های صورت گرفته بین دستگاه قضا و پلیس آگاهی پایتخت، تمام این زندانیان که در تهران اقامت داشتند، تحت کنترل پلیس قرار دارند تا جرم دیگری انجام ندهند.

رییس پلیس آگاهی پایتخت در پاسخ به این سوال که چه تعداد از نیرو‌های پلیس آگاهی در تهران به کرونا مبتلا شده اند، ادامه داد: من در این باره آماری ندارم، اما اطلاع دارم که تعدادی از ماموران ما به این ویروس مبتلا شدند، اما مورد حاد و بستری نداشتیم و حال آن‌ها رو به بهودی است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس آگاهی سرقت رییس پلیس آگاهی پایتخت پلیس آگاهی سرقت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درپی دستگیری عامل ضرب و شتم یک شهروند با زنجیر در تهران با نگارش یادداشتی تاکید کرد که در تهران، هیچ مجرمانه‌ای برای قانون‌شکنان به پایان نمی‌رسد. در  ابتدای این یادداشت آمده است: «بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی کرده بود هرگز گمان نمی‌کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه اوست و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده‌اش خواهد نشست.»

در ادامه این یادداشت آمده است:‌« این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون‌شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباش‌گری خلافکاران نیست. اراذلی که گمان می‌کنند می‌توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده‌خواهی‌های خود برهم بزنند، کافی است نگاهی به اخبار حوادث خبرگزاری‌ها وروزنامه‌ها بیاندازند تا با زنجیره‌ای از اخبار کشفیات و دستگیری‌های پلیس آگاهی روبه‌رو شوند.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین نوشت:‌ « شاید شروع یک پرونده با قانون‌شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می‌زنند. افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی‌وقفه و شبانه‌روز برای مقابله با جرائم و آسیب‌ها کوچک‌ترین سرنخ‌ها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می‌کنند. اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی‌آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.»

ولی‌پور گودرزی در پایان این یادداشت نیز درخواستی را از مردم مطرح کرد و نوشت:‌ « در پایان از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.»

دیگر خبرها

  • دستگیری سارق انباری خانه‌ها در تهران
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • دستگیری ۲۲ سارق مغازه طی ۳ روز در گیلان
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • رئیس پلیس آگاهی تهران: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • واکنش پلیس آگاهی به فیلمبرداری مردم از صحنه جرائم
  • کشف ۸ فقره سرقت در دیر/ سارق دستگیر شد
  • قتل شاگرد قهوه خانه به دست کارگر اخراجی