Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفری با بیان اینکه به طور قطع هنوز منشأ آلودگی روستای محمدآباد گرگان مشخص نیست، گفت: سه تا چهار بار آزمایش از آب روستا انجام شد که نتیجه این آزمایش ها منفی بود.

«ناهید جعفری» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان در خصوص آخرین وضعیت روستای محمدآباد و گزارش تکمیلی نتایج آزمایش های کیفیت آب این روستا گفت: به طور قطع هنوز منشأ آلودگی مشخص نیست، احتمال مسمومیت غذایی بسیار کم است و آزمایش های آب نیز سه تا چهار مرتبه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: آزمایش آلودگی آب برای هر ماده آلوده کننده ای یک آزمایش دارد و تاکنون جواب آزمایش های آب منفی بوده است.

 

جعفری خاطرنشان کرد: همچنین چند آزمایش آب نیز بنا است به زودی انجام شود اینکه منشأ آلودگی آب است یا خیر تا آزمایش ها کامل انجام نشود مشخص نمی شود.

 

وی افزود: نمی توانیم محکم و با صراحت اعلام کنیم که مشکل روستای محمدآباد از آلودگی آب است و بیان این مسئله نیز بین مردم نگرانی و واهمه ایجاد می کند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر آب روستای محمدآباد مشکلی ندارد و در مصاحبه تلویزیونی و رادیویی نیز اعلام کردیم که در حال حاضر آب روستای محمدآباد مشکل ندارد.

 

جعفری خاطرنشان کرد: در حالت عادی روزانه کلر آب مورد بررسی قرار می گیرد و در محمدآباد از روز پنجشنبه هفته گذشته تاکنون روزی سه بار آب روستا بررسی می شود تا نگرانی مردم برطرف شود و آزمایش های ما نیز کامل نشده است.

 

وی یادآور شد: 54 نفر از روستای محمدآباد به دلیل مسمومیت به واحدهای ما مراجعه کردند البته ممکن است برخی از بیماران به مکان های دیگر مراجعه کرده باشند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: تمامی این بیماران به صورت سرپایی مداوا شدند و برخی از آنها نیز  تنها حالت تهوع داشتند و امروز نیز هیچ مورد جدیدی به مراکز درمانی ما مراجعه نکردند.

 

جعفری ابراز داشت: اکثر بیمارانی که به مراکز درمانی ما مراجعه کردند با علائم حالت تهوع بود و برخی موارد نیز اسهال داشتند.

 

وی در خصوص اینکه آیا احتمال اینکه ریشه مسمومیت بیماری مثل کرونا باشد، افزود: در یک مقطع زمانی تعداد زیادی علائم مشابه پیدا کردند و این مهم نمی تواند کرونا باشد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: روز گذشته یک تیم بهداشت محیط در روستای محمدآباد حضور داشتند و امروز نیز معاون فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نیز در روستا حضور پیدا خواهند کرد تا در خصوص این مسمومیت از بیماران نیز مصاحبه هایی بگیرد و بعید است که به سمت تست تشخیص کرونا برویم و همه چیز به شرح حالی است کارشناسان ما فردا گزارش خواهند کرد.

 

جعفری یادآور شد: از مردم روستای محمدآباد درخواست داریم که نگران نباشند و به کارشناسان ما جواب صادقانه بدهند و تصورات خود را بیان نکنند.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: روستای محمد آباد آلودگی آب شرب آلودگی آب ها مسمومیت آلودگی آب معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان روستای محمدآباد آب روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالج: او برای بازگشت به میادین آماده است!
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • منشأ گرد‌و‌غبار امروز خوزستان مشخص شد
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است