Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@15:10:18 GMT

انتقال ویروس کرونا از طریق ارتباطات مادر و نوزاد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۸۸۷۶

انتقال ویروس کرونا از طریق ارتباطات مادر و نوزاد

به گزارش «تابناک»، دکتر اصغر مرزبان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ویروس کرونا سن و جنس نمی‌شناسد چرا که افراد در هر سنی مستعد ابتلا و درگیر شدن با این بیماری هستند.

وی با بیان اینکه قبل از تعطیلات عید نوروز و فروردین، اطلاعات کافی درخصوص ویروس کرونا کسب نشده بود، تصریح کرد: باید به نسبت فراوانی جمعیت شیرخوار، نوزاد و کودک در مقایسه با بزرگسال توجه کرد و بررسی این موارد نشان می دهد که نوزادان نیز به کووید- ۱۹ مبتلا می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فوق تخصص نوزادان درخصوص انتقال ویروس کرونا از مادر به نوزاد گفت: مادر باردار به طور معمول ۲ تا سه هفته قبل از اینکه به اتاق زایمان هدایت شوند، اگر در یک محیط آلوده به ویروس قرار گرفته باشد، ریسک ابتلای نوزاد به این بیماری وجود دارد و در این میان اطلاعات جدیدی که به دست آمده از اهمیت این موضوع حکایت دارد.
وی با اشاره به اینکه کودکان، نوزادان هم درگیر بیماری کووید - ۱۹ شده اند، اضافه کرد: نوع علامت بالینی بیماری در این گروه‌های سنی نسبت به قبل و بعد از فروردین متفاوت شده و با توجه به اینکه که چهره این ویروس در هر زمانی، تغییراتی پیدا کرده، برای همین مکانیزم اثری که این ویروس با بدن دارد و واکنش هر سیستم بدنی، در هر شخصی بسته به شرایط بیماری زمینه‌ای و سن و سال، متفاوت است.

مرزبان افزود: بر این مبنا بطور معمول نوزاد متولدشده از یک مادر با علامت بالینی غیرمعمول و تب، باید از نظر عفونت باکتری هم بررسی شود.

به گفته دبیر علمی کرونا نوزادان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان زنجان، در صورتی که مادر خیلی بدحال باشد مشخص است که شرایط برای وی برقراری ارتباط با نوزاد مناسب نیست، اما اگر مادر، سرفه‌های غیر معمول و علامت بالینی هم نداشته باشد، می‌تواند با رعایت اصول محافظتی و بهداشتی ازجمله شستن مکرر دست‌ها، ماسک زدن و رعایت فاصله اجتماعی، با کمک یک فرد دیگر با نوزاد ارتباط برقرار کند.

وی اضافه کرد: تا کنون هنوز مسجل نشده است که آیا بیماری کرونا از شیر مادر به نوزاد منتقل می‌شود یا خیر، اما به تازگی یک موردی گزارش شده که کرونا از جفت مادر و بند ناف به نوزاد منتقل شده و بعد از تولد علامت‌دار بوده و آزمایش کرونانی او مثبت اعلام شده است.

به گزارش ایرنا، تاکنون ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسیده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ترافیک 99 جمشید شارمهد گروه تروریستی تندر خسرو سینایی ویروس کرونا انتقال کرونا نوزادان مادر و نوزاد طرح ترافیک 99 جمشید شارمهد گروه تروریستی تندر خسرو سینایی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد