Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@17:02:07 GMT

مجازات افرادی که ماسک نمی‌زنند چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۸۸۸۳

مجازات افرادی که ماسک نمی‌زنند چیست؟

خبرگزاری میزان- با شیوع ویروس کرونا و افزایش آمار مبتلایان استفاده از ماسک اجباری شده است و احتمال مجازات افرادی که ماسک نمی‌زنند، وجود دارد. تاریخ انتشار: 08:24 - 12 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۸۶۱

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: با این که از نیمه تیر استفاده از ماسک در اماکن عمومی اجباری شد، با این حال در عمل هیچ اجباری برای زدن ماسک وجود ندارد و بسیاری هم به همین دلیل آن را اجرا نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمونه اش را در حمل و نقل عمومی کشور، در بیشتر اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و واگن‌های مترو می‌توان دید که کسانی بی‌ترس از واکنش‌های قهری، سوار می‌شوند، به‌راحتی از گیت‌های ورودی عبور می‌کنند و از جلوی چشم راننده و مامور ایستگاه می‌گذرند و در مسیر قرار می‌گیرند.

نمونه بدترش در برخی مراکز تجاری و تفریحی است که افراد بدون ماسک و بی‌پروا در آن‌ها تردد می‌کنند و مانعی برایشان وجود ندارد و در آن بین ویروس کرونا چرخ می‌خورد و این جا و آن جا لانه گزینی می‌کند. این افراد بی ملاحظه و بی خیال که به دلایل واهی ماسک نمی‌زنند، نه تنها هزینه‌های زیادی را بر دوش وزارت بهداشت و مردم می‌گذارند بلکه باعث جان باختن بسیاری از هموطنان مان می‌شوند که این آمار‌ها از جان باختن بیش از ۲۰۰ نفر در روز خبر می‌دهد.

البته با مرور صحبت‌های حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، بیشتر می‌توان به لزوم تعیین مجازات پی برد. حریرچی گفته: «بعد از این همه گفتن و خواهش کردن در برخی مراکز استان‌ها مثل اصفهان استفاده از ماسک تازه به ۷۵ درصد و در تهران که حالا کانون انتشار کروناست به ۵۰ درصد رسیده است.»

پیش نیاز‌های جریمه

قطعا اجبار کردن برخی از مردم که با هیچ ادله‌ای قانع نشده اند از ماسک استفاده کنند تا جان خودشان و دیگران را نجات دهند، کار سختی است. با این حال برای استفاده از قوه قهریه و تعیین مجازات‌هایی مانند حبس در قرنطینه و جریمه باید کار‌هایی را انجام داد که می‌توان به نمونه‌هایی از آن اشاره کرد.

قبل از هر چیز باید ماسک به وفور و با قیمت مناسب توزیع شود. بعد از آن باید خیلی زود ساز و کار اعمال جریمه، نحوه پرداخت و جریمه تکرار یا نپرداختن آن تعریف شود تا مجازات آدم‌های بی خیالی که ماسک نمی‌زنند به سرنوشت جریمه عابران پیاده متخلف که سال‌ها پیش مطرح شد دچار نشود. در وهله اول می‌توان بر اساس کد ملی افراد را جریمه کرد و برای متخلف محدودیت‌هایی را در نظر گرفت. در ضمن از مسدود کردن راه‌های اخاذی و مقابله با اخاذانی که ممکن است از این طریق اقدام به اخاذی کنند نیز نباید غافل شد.

این موضوع را هم باید در نظر داشت هرچند مجازات قانون گریزان و ماسک نزن‌ها در این شرایط قرمز کرونایی نیاز است، اما در صورت بد اجرا شدن می‌تواند لطمات بیشتری از جمله نارضایتی‌های بیشتر را به همراه داشته باشد و باید مراقب بود که برای درست کردن ابرو، چشمش را کور نکنیم.

تجربه جهانی برخورد با ماسک نزن‌ها

با نگاهی به تجربه کشور‌های جهان می‌بینیم روش‌های متفاوتی برای مجازات کسانی که به ماسک زدن اهمیتی نمی‌دهند، در نظر گرفته اند. در بین این تجربه‌ها از جریمه داریم تا زندان و حتی برخی کشور‌ها از خشونت برای اجبار مردم استفاده کرده اند. البته کشور‌های کمی هم از روش ما استفاده و تنها به خواهش و آموزش مردم در زدن ماسک بسنده کرده اند که در ادامه به مقدار جریمه و نحوه مقابله با ماسک نزن‌ها در برخی کشور‌ها پرداخته ایم.

آلمان | جریمه کارفرما: مجازاتی که برای ماسک نزن‌ها در آلمان در نظر گرفته شده است، از هشدار تا جریمه نقدی را شامل می‌شود برای مثال ایالت بایرن برای کسانی که چندین بار از این تدابیر تخطی کنند و در مراکز عمومی مانند مغازه‌ها از ماسک استفاده نکنند، جریمه نقدی ۱۵۰ یورویی و برای تکرار این کار تا ۳۰۰ یورو تعیین کرده است. این ایالت، مراکزی را که برای کارگران خود ماسک تهیه نکنند نیز تا ۵۰۰۰ یورو جریمه می‌کند.

روسیه | ۵ هزار روبل: جریمه نقض مقررات پوشش الزامی ماسک ودستکش در وسایل حمل ونقل عمومی، برابر پنج هزار روبل و در اماکن اجتماعی برابر با چهارهزار روبل خواهد بود. روسیه همچنین سیستم نظارت بر پوشش ماسک را با کمک دوربین‌های نظارتی ایجاد کرده است.

هند | ۵ هزار روپیه: میزان جریمه استفاده نکردن از ماسک در برخی ایالت‌ها یک صد روپیه، در برخی ۵۰۰ و در تعدادی از مناطق دو هزار تا پنج هزار روپیه تعیین شده است. هر روپیه حدود ۲۵۰تومان است.

پاکستان | زندان و جریمه: مقامات پاکستان اعلام کردند شهروندان این کشور که هنگام تردد در خیابان و اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند، بر اساس نظر قاضی جریمه یا حتی زندانی می‌شوند.

ترکیه | ۲ ماه تا یک سال زندان: در پی تصمیم‌گیری استانداری‌ها و فرمانداری‌های شهر‌های بزرگ ترکیه، به منظور کاستن از شیوع ویروس کرونا، مردم ۴۲ استان از ۸۱ استان ترکیه ملزم به زدن ماسک در معابر و اماکن عمومی شده‌اند. جریمه ماسک نزدن از دو ماه تا یک سال حبس و بدل آن از ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ لیره ترک جریمه مالی به تشخیص قاضی پرونده تعیین شده است.

کویت | ۳ ماه زندان: وزارت بهداشت کویت ٢٧ اردیبهشت ماه طی بخشنامه‌ای اعلام کرد: هر یک از افراد در صورت استفاده نکردن از ماسک یا نپوشاندن دهان و بینی با هر وسیله دیگری، به سه ماه زندان یا پنج هزاردینار جریمه خواهند شد.

قطر| ۳ سال حبس:طبق مقررات و محدودیت‌های اجتماعی قطر افرادی که در اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند، با مجازات تا سه سال حبس روبه رو خواهند شد. علاوه بر حبس برای متخلفان مجازات مالی ۲۰۰ هزار ریالی (۵۵ هزار دلار) در نظر گرفته شده است.

به جز آن چه نوشتیم در کشور‌هایی مانند فرانسه، ایتالیا، استرالیا، امارات، عربستان و برخی ایالت‌های آمریکا هم جریمه‌های سنگینی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: درد و دل رانندگان تاکسی در روز‌های کرونایی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک استفاده ماسک نمی زنند اماکن عمومی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ پزشکانی که میلیاردی جریمه شدند
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود