Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا کاکاوند روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات آب و فاضلاب شهرستان‌های جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی و پاوه که با حضور آرش لهونی نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی در فرمانداری جوانرود برگزار شد،گفت: بزودی با حضور مدیران آب و فاضلاب این شهرستان ها،مشکلات آب شرب و تصفیه خانه‌های این شهرستان‌ها به صورت وِیژه بررسی و پس از آن یک تیم تخصصی به منطقه اعزام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تامین آب بلندمدت منطقه اورامانات در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار گرفته است،گفت: از نماینده اورامانات که خود دبیر کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات است انتظارداریم که برای به نتیجه رساندن این پروژه‌ها ما را کمک کند.

کاکاوند همچنین در خصوص غیرفعال بودن تصفیه خانه‌های شهرستان‌های منطقه اورامانات اظهارداشت: تصمیم داریم تا یک ماه آینده این تصفیه خانه‌ها را تعیین تکلیف کنیم و سال آینده با حذف بخشی از این پروژه‌ها آن‌ها را به بهره برداری برسانیم.

او به فعالیت شرکت آب و فاضلاب برای توسعه آب میان مدت شهر جوانرود اشاره کرد و گفت: در این مدت توانستیم با بهسازی تعدادی از چاه‌ها و قتات‌ها ۳۰ لیتر در ثانیه به آب شهر جوانرود اضافه کنیم.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز بر عدالت در توزیع و تقسیم آب شرب در شهرستان‌های منطقه اورامانات تاکید کرد و گفت: برای رفع این مشکل باید تدابیرلازم اندیشیده شود.

آرش لهونی، همچنین به تسریع در تامین آب بلندمدت و میان مدت و تکمیل تصفیه خانه‌های شهرستان‌های منطقه اورامانات تاکید کرد و افزود: تامین آب بلندمدت و میان و تکمیل و به بهره برداری رساندن تصفیه خانه‌های این منطقه در دستور مسوولان قرار دارد.

فرماندار جوانرود هم در این نشست به کمبود ۳۰ لیتر آب در ثانیه شهر جوانرود اشاره کرد و گفت: اگرچه با پیگیر‌های انجام گرفته و همت شرکت آب و فاضلاب ۲۰ لیتر در ثانیه به آب شرب شهر جوانرود اضافه شده است، اما همچنان این شهر و روستا‌های آن با کمبود آب شرب مواجه است.

رستگار یوسفی افزود: افزایش جمعیت، مهاجر پذیری، فاصله زیاد خط انتقال آب و قدیمی و فرسودگی شبکه‌های خط انتقال آب و... از مهمترین چالش‌های حوزه آب شرب در شهر جوانرود است.

او اظهارداشت: هم اکنون ۲۶۰ لتیر در ثانیه از منابع و مخازن این شهرستان برداشت می‌شود که جوابگوی نیاز‌های شهروندان نیست.

پیگیری احداث سد ساروخان و تکمیل پروژه تصفیه خانه شهرجوانرود که یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری است، همچنین توجه ویژه به رفع مشکلات آب شرب ۲۰ روستای مجتمع مله رش داره ش بخش کلاشی از دیگر خواسته‌های فرماندار شهرستان جوانرود در این جلسه بود.
انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصرف آب وزارت نیرو آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • ماموستا ملااحمد فخری؛ امام جمعه سابق جوانرود درگذشت
  • امام جمعه سابق جوانرود درگذشت
  • امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت | دلیل استعفای او در سال گذشته
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ