Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@04:56:30 GMT

بیماری پانیک و راه‌های درمانش را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۰۲۵۸

بیماری پانیک و راه‌های درمانش را بشناسید

حملات استرسی و فشارهایی که روان شما را پریشان می‌کنند نشانه‌هایی دارند که باید آن را بشناسید و برای مقابله با این پانیک‌ها از ترفندهای پیشنهادی روانشناسان استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پانیک نام یک بیماری است که با هجوم ناگهانی وحشت زیاد همراه بوده و باعث بروز واکنش‌های فیزیکی در بدن می‌شود؛ این نوع حملات اگرچه معمولاً خطر جدی به حساب نیامده و علت مشخصی هم ندارند اما می‌تواند بسیار ترسناک بوده و فرد احساس می‌کند که کنترل خود را از دست داده، دچار حمله‌ی قلبی شده و یا حتی دارد می‌میرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله پانیک چگونه است؟

حمله پانیک ناتوان‌کننده بوده و منجر به بی‌حرکتی فرد خواهد شد. در هنگام حمله، ضربان قلب سریع و محکم خواهد شد، فرد قادر به تنفس نیست و احساس می‌کند دارد می‌میرد یا دیوانه می‌شود. 

حمله پانیک غالباً ناگهانی، بدون هشدار قبلی و بعضی اوقات حتی بدون وجود عاملی تحریک‌کننده رخ می‌دهد.حتی ممکن است فرد در هنگام خواب و استراحت دچار وحشت‌زدگی شود‌.

برخی از علائم وحشت‌زدگی و اختلال پانیک 

احساس مرگ یا خطر قریب‌الوقوع 

ترس از دست دادن کنترل و مرگ 

ضربان قلب سریع و شدید 

تعریق

لرزش شدید 

تنگی نفس و احساس فشار بر گلو 

لرز 

تهوع 

درد شکمی 

درد سینه 

سر درد 

سرگیجه و غش 

بی حسی و کرختی بدن 

احساس گرمای زیاد 

داشتن احساسات غیر واقعی و کناره‌گیری از جمع 

داروی بیماری پانیک

مهار کننده های انتخابی با جذب سروتونین (SSRI) مانند فلوکستین (پروزاک)، پاروکستین (Paxil  Pexeva) و سرترالین (Zoloft). افسردگی های SSRI به دلیل اثربخشی و کم خطر بودن از بروز هرگونه عوارض جانبی جدی ، معمولاً اولین گزینه برای درمان حملات پانیک و اختلال پانیک هستند.

مهارکننده های برگشت مجدد سروتونین و نوراپی نفرین (SNRI) مانند ونلافاکسین Effexor) FDA) برای درمان اختلال پانیک تأیید شده اند.

بنزودیازپینها مانند آلپرازولام (Xanax) و کلونازپام (کلونوپین) نیز ممکن است تجویز شوند.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: استرس ترفند درمان روانشناس پانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۰۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار شهدای امروز حمله های رژیم صهیونیستی به غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع خبری از شهادت ۳۴ فلسطینی در حمله های امروز اشغالگران به نوار غزه خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که در حمله های امروز ارتش اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه تا این لحظه ۳۴ نفر به شهادت رسیدند.

تنها در حملات به شهر رفح در جنوب نوار غزه ۲۶ فلسطینی شهید شدند.

ده‌ها نفر هم در این حملات مجروح شدند.

این در حالی است که ساعاتی قبل، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۳ کشتار و جنایت دیگر را در حق فلسطینیان در این باریکه مرتکب شده است.

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۳۴ فلسطینی به شهادت رسیده و ۶۸ نفر دیگر زخمی شدند. هنوز بیش از ۸۰۰۰ نفر هم مفقود و زیر آوار هستند.

شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر رسیده است. ۷۲ درصد از شهدا و مجروحان نیز زن و کودک هستند.

کد خبر 6092462

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی اوکراین به مناطقی در روسیه
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • پیام ترسناک هالند: آماده حمله هستم!
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آمار شهدای امروز حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد