Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@22:37:55 GMT

کرونا ویروس سیستم ایمنی ضعیف را نشانه می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۱۰۲۴

کرونا ویروس سیستم ایمنی ضعیف را نشانه می‌گیرد

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: هر عفونت زمینه‌ایی سیستم ایمنی بدن انسان را ضعیف می‌کند و ویروس کرونا نیز به دنبال سیستم ایمنی ضعیف است.

روزبه بیاتی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ویروس کرونا پدیده‌ایی نوظهور در علم پزشکی به حساب می‌آید؛ هنوز یافته‌ها در زمینه درمان این ویروس در حد استدلال و تئوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران افزود: تقویت سیستم ایمنی بدن با تأمین ویتامین C مسئله‌ای ثابت شده است و در مورد کرونا ویروس نیز این مهم صدق می‌کند. با تقویت سیستم ایمنی می‌توان میزبانی بدن را برای ویروس کرونا کاهش داد، چون به طور کلی ویروس‌ها به دنبال سیستم ایمنی ضعیف هستند.

وی با تاکید بر اینکه استرس به شکل قابل توجهی سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند گفت: استرس و خستگی دو عاملی است که در تضعیف سیستم ایمنی بدن نقش اساسی دارند و بستر را برای پذیرایی از ویروس کرونا فراهم می‌کنند. همچنین این دو عامل روند درمان بیماران کرونایی را هم مشکل تر می‌کند.

بیاتی با اشاره به نقش ویتامین D در درمان و پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس گفت: بر اساس یافته‌های موجود ویتامین D تا حدودی می‌تواند بر گیرنده‌های کرونا اثر بگذارد؛ برای بیماران بستری شده در واحد آی سی یو هم ویتامین D و کلسیم تجویز می‌شود. به طورکلی ویتامین‌ها در جلوگیری از بروز عفونت در بدن نقش مهمی دارند، اما شواهد نشان می‌دهد ویتامین D نقش پر رنگی در مبارزه با ویروس کرونا داشته است.

این متخصص بیماری‌های عفونی در مورد اهمیت واکسن آنفلوانزا تصریح کرد: ویروس موجودی زنده است و هر ساله جهش جدید دارد که در مورد آنفلوانزا نیز این موضوع صدق می‌کند. خوشبختانه در تهیه واکسن آنفلوانزا نوع جهش در ۶ تا ۹ ماه ابتدایی سال میلادی بررسی می‌شود که بدون شک با تزریق واکسن می‌توان از خطر جهش جدید آنفلوانزا در امان ماند.

وی یادآور شد: با توجه به شرایط فعلی که جامعه در گیر ویروس کرونا است توصیه می‌شود واکسن آنفلوانزا بسیار گسترده‌تر از سال‌های گذشته تزریق شود که بدین ترتیب بتوان از بروز همزمان دو بیماری جلوگیری کرد.

بیاتی افزود: تنها راهکار فعلی برای در امان ماندن از شر ویروس کرونا استفاده از ماسک است؛ ماسک زدن می‌تواند یک جامعه را از خطرات ناشی از کرونا ویروس در امان نگه دارد. متأسفانه در پیک جدید بیماری جوانان بخش عمده بیماران را به خود اختصاص داده‌اند و تنها راه مبارزه در نظر گرفتن مسائل بهداشتی مانند ماسک زدن، شتشوی مرتب دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی است.

کد خبر 436699

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا واکسن کرونا آنفلوآنزا کرونا در جهان انفولانزا سیستم ایمنی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سیستم ایمنی بدن ویروس کرونا کرونا ویروس ویتامین D

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن