Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@09:41:54 GMT

مضرات بطری آب معدنی + اینفوگرافی

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۱۵۴۰

مضرات بطری آب معدنی + اینفوگرافی

خبرگزاری میزان- در اینفوگرافیک زبر با ضررهایی که بطر‌ی‌های پلاستیکی آب معدنی برای بدن انسان دارد آشنا میشوید. تاریخ انتشار: 11:00 - 12 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۲۹۲۵

خبرگزاری میزان - آب آشامیدنی به طور طبیعی از آب چشمه‌ها و قنات‌ها مثل آب معدنی یا به صورت آب شهری که از تصفیه آب چاه‌ها، رودخانه‌ها، آب‌های سطحی و زیرزمینی و دیگر منابع آبی مرتبط تهیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزانه ما از آب‌های معدنی که در بطری‌های پلاستیکی است استفاده می‌کنیم. بطری‌های پلاستیکی که آب در آن نگهداری می‌شود، تاریخ انقضا دارد به این ترتیب که مواد سمی موجود در پلاستیک هنگامی که در معرض گرمای زیاد قرار می‌گیرند، به داخل مایعات نفوذ می‌کنند. برای پیشگیری از بیماری مواردی را رعایت کنیم که در اینفوگرافی زیر به آن‌ها اشاره شده است.

بیشتر بخوانید:   بطری‌های آب معدنی را از معرض آفتاب دور کنید

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بطری پلاستیکی آب معدنی آب معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی)

دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد و فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکرشده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشف یک دفینۀ «معطّر» در زیر خانۀ اولین رئیس‌جمهور آمریکا (+عکس)
  • پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی)
  • مسیرهایی که ایران را دور می‌زنند(اینفوگرافی)
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • پاسخ مورایس به انتقاد هواداران سپاهان
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • شوک به گرایی؛ حذف کاپیتان کشتی از المپیک!