Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان با بیان این که دو سال از فرمان رهبری درباره اصلاح ساختار بودجه می‌گذرد گفت: بعد از دو سال مجموعه دولت و مجلس درگیر تئوری پردازی است و خبری از تبدیل نظریه‌ها به عمل نیست.

به گزارش ایسنا، رحیم زارع در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک دهه ولایت و امامت اظهار کرد:  مجلس است که اساس یک کشور را به اصلاح می‌کشد رهبری در پیام افتتاحیه در حوزه اقتصادی بر توجه به معیشت طبقات ضعیف و تحقق عدالت تاکید داشتند اما وضعیت اقتصاد ما چگونه است و چه باید کرد؟ آسیب‌های اقتصادی کشور ما عبارت هستند از وابستگی بودجه دولت به نفت، کسری بودجه و تامین مالی متکی بر خام فروشی و آینده فروشی، فرار گسترده مالیاتی، نظام بانکی ضد تولید، طرح‌های نیمه تمام عمرانی، نظام ناکارآمد توزیع یارانه‌ها، نظام بازنشستگی وابسته به بودجه عمومی و استفاده غیر بهینه از انرژی و بیکاری جوانان و به ویژه جوانان تحصیل کرده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم آباده ، بوانات، خرمبین و سرچهان در مجلس شورای اسلامی  افزود: این وضعیت یعنی نداشتن مدل اقتصادی متناسب با شرایط. علاوه بر مشکلات ساختاری که بر فضای تولید در کشور ما اثر گذار بوده، اقتصاد ایران از  اسفند ۹۸  در شرایط جدید کرونایی قرار گرفت با توجه به لزوم تعطیلی بسیاری از فعالیت‌ها و کسب و کارها اثرات منفی قابل توجه بسیاری از کسب و کارها مشاهده شد و وظیفه تقنینی و نظارتی مجلس در شرایط فعلی سنگین تر شده است.

وی در مورد حمایت‌های دولتی از بخش تولید گفت: با وجود ده‌ها سال تجربه حمایت‌های دولتی از تولید و سرمایه گذاری به نظر می‌رسد اثر بخشی این حمایت‌ها تا حد مطلوب فاصله زیادی دارد. پس به فرموده مقام معظم رهبری  مجلس باید راهبردها و مواردی در حوزه نظارت و تقنین در دستور کار قرار دهد.

زارع ادامه داد: این راهبردها و نظارت‌ها عبارت‌اند از: نظارت بر تدوین راهبرد توسعه صنعتی، افزایش انگیزه تولید از طریق هزینه دار کردن فعالیت‌های نامولد رقیب تولید، شفافیت رقابت و تسهیل ورود به کسب و کارها به ویژه در حوزه صدور مجوزها ، توسعه و ارتقای تامین مالی تولید، ثبات و پیش بینی پذیری بازار ارز، کنترل قاچاق، مدیریت واردات و توسعه صادرات.

وی ضمن تشکر از رئیس مجلس به خاطر آن چه که پیگیری ۵ محور ساختار بودجه، جهش تولید، رفاه اجتماعی، رونق کسب و کار و تغییر راهبرد تجارت  خارجی دانست گفت: دو سال از فرمان رهبری درباره اصلاح ساختار بودجه می‌گذرد اما هنوز مجموعه دولت و مجلس درگیر تئوری پردازی آن هم تئوری‌های وارداتی است. خبری از تبدیل تئوری‌ها به عمل نیست. تئوری‌های وارداتی موجب فقر و فلاکت است. همچنین در زمینه تنقیح قوانین ۱۰ سال می‌گذرد اما مثلا  قوانین حوزه مالیات را تنقیح نکرده‌ایم.

زارع در مورد بازار بورس گفت: اگر بازار سرمایه تا سال آینده همین گونه پیش برود نقدیندگی در بورس افزایش پیدا می‌کند و خرید مکرر سهام موجود باعث افزایش قیمت تمام شده می‌شود و این وضعیت با وضع اقتصادی بنگاه‌های تولیدی منطبق نیست. اثر بخشی بورس یعنی هدایت نقدیندگی به بازار اولیه که می‌تواند برای اقتصاد، تولید ملی، ایجاد اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر باشد.

این عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان در پایان نطق خود در مورد  وضعیت داوطلبان منطقه سه کنکور  گفت: متاسفانه طی دو سال گذشته  داوطلبان منطقه دو و سه با هم ادغام شده‌اند و شهرستان‌های برخوردار با شهرستان‌های محروم یکی شده‌اند این یعنی بی عدالتی.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اصلاح ساختار بودجه کشور بورس ساختار بودجه دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کرد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال