Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@10:40:40 GMT

کمک های مومنانه در مرحله دوم باید هدفمند باشد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۳۰۸۲

کمک های مومنانه در مرحله دوم باید هدفمند باشد

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی ظهر یکشنبه در دیدار با هیأت مذهبی و خیرین استان فارس بیان کرد: در مرحله اول مراحل اجرایی بر عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج بود و در مرحله دوم کمک مومنانه نیز با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در این دو نهاد نسبت به کمک به افراد آسیب پذیر اجتماعی اقدام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس تصریح کرد: در مرحله اول کمک مومنانه دستگاه‌های اجرایی اقدامات خوبی در راستای کمک به هم نوعان داشتند و توانستند اقدامات مؤثری در راستای تحقق معنویات مقام معظم رهبری انجام دهند با این حال در مرحله دوم این رزمایش نیز با بهره برداری از راهنمایی‌های نماینده ولی فقیه در استان فارس نسبت به کمک به مناطق آسیب پذیر و خانواده‌های نیازمندان اقدام کرد.

رحیمی تصریح کرد: در مرحله دوم نیاز از اقدامات مدافعان سلامت جامعه چشم پوشی کرد و باید در راستای تقدیر از تلاش‌های این افراد نسبت به ارج نهادن به این گونه افراد اقدام کرد این در حالی است که دولت نیز با استخدام ٢۵٠ نفر از پرستاران فارس موافقت کرده و در طول سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان نیز موافقت پرداخت کارانه‌های معوق پرستاران دریافت شد.

او در خصوص تسهیلات یادآور شد: دولت در راستای حمایت از اقشار مختلف جامعه به خصوص أصناف تلاش کرده تا با ارائه تسهیلات نسبت به بازگشت این واحدهای خرد اقتصادی به چرخه تولید اقدام کند البته تسهیلات پرداختی تنها به صنوف نبوده بلکه اقشار اسید پذیر اجتماعی را نیز شامل می‌شود.

استاندار فارس در ارزیابی خود از فعالیت دستگاه‌های خدماتی عنوان کرد: ائمه جمعه، کارمندان دستگاه‌های اجرایی، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی، واحدهای صنفی، دستگاه‌های خدماتی، انجمن‌های کردم نهاد، و فعالین اقتصادی در مرحله دوم کمک مومنانه می‌توانند با بخشش برخی از درآمدهای خود نقش ویژه ای در این پویش داشته باشند.

کد خبر 4988957

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس کمک مومنانه ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین عید سعید قربان گرگان شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه ازدواج ماه محرم بیرجند مجلس شورای اسلامی مرحله دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد

به گزارش خبرآنلاین با بررسی کارنامه تولید خودروسازان بزرگ کشور در نخستین ماه امسال مشخص می‌شود که ایران‌خودرو و سایپا در افتتاحیه تولید ۱۴۰۳ چه کرده‌اند.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۴۲‌هزار و ۴۰۰دستگاه انواع خودروی سواری را در فروردین امسال تولید کرده‌اند. این در حالی است که در ماه مشابه پارسال مجموع تولید محصولات سواری آنها حدود ۵۵‌هزار دستگاه بود. بنابراین غول‌های جاده ‌مخصوص در ماه نخست امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴‌درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند.

در این بین، بیشترین تیراژ نصیب ایران‌خودرویی‌ها شده که توانسته‌اند ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاه محصول را در فروردین تولید کنند. با این حال این میزان تولید سبب شده تا آبی‌های جاده‌مخصوص افت ۱۹درصدی تولید را در بخش سواری نسبت به فروردین ۱۴۰۲ تجربه کنند. سایپایی‌ها نیز به کمک زیرمجموعه خود پارس‌خودرو، تولید بالغ بر ۱۹‌هزار دستگاهی را در ماه ابتدایی امسال ثبت کرده‌اند که نسبت به فروردین پارسال افت ۲۹درصدی را نشان‌ می‌دهد.

در حالت تفکیکی، سایپا تولید ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاهی در فروردین امسال داشته و این در حالی است که میزان تولید این شرکت در ماه مشابه پارسال ۱۹‌هزار و ۲۱دستگاه بود. بنابراین دومین خودروساز بزرگ ایران بدون احتساب آمار پارس‌خودرو، افت تولید بالغ بر ۵‌هزار دستگاهی داشته است. پارس‌خودرو نیز که ۴هزار و ۸۷۳دستگاه تولید داشته، در مقایسه با فروردین پارسال افت تولید ۲‌هزار و ۷۹۰دستگاهی داشته است.

افت تولید ۲۴درصدی خودروسازان در فروردین در حالی است که طبق اعلام وزیر صمت، تولید خودرو در سال‌جاری باید ۱۵‌درصد افزایش یابد. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه خودرو در سال گذشته، رشد ۱۵درصدی به معنای افزایش تیراژ خودرو تا یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است. خودروسازان بزرگ کشور سال گذشته نتوانستند برنامه تولید مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت را عملی کنند، به نحوی که تنها ۶۵‌درصد از این برنامه محقق شد. برنامه تولید پارسال حداقل یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار دستگاه بود، بنابراین مشخص می‌شود که برنامه مدنظر صمت برای امسال افت حدودا ۲۰۰‌هزار دستگاهی خواهد داشت. اما در کنار وعده رشد ۱۵درصدی تولید، وزیر صمت هفته گذشته با حضور در ایران‌خودرو دیزل عنوان کرد که یک جهش اساسی در کمیت و کیفیت تولید اتقاق خواهد افتاد. به‌طور حتم این وعده وزیر بدون اصلاح قیمت خودرو همچون سال‌های گذشته تنها در حد وعده باقی خواهد ماند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903289

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • گاز شهری کرج، چهارشنبه قطع می‌شود
  • انتخابات مرحله دوم چه بسا مهم‌تر از مرحله اول است
  • گاز شهری کرج، چهارشنبه قطع می شود
  • گاز شهری قسمتی از کرج قطع می‌شود
  • شهرداری اصفهان نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت