Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@05:34:42 GMT

مرمت کاران زواره مطالبه‌ای در خصوص بیمه نداشته‌اند

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۳۳۲۴

مرمت کاران زواره مطالبه‌ای در خصوص بیمه نداشته‌اند

ایسنا/اصفهان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردستان گفت: اگر مرمت کاری به اداره میراث مراجعه کند و درخواستی برای بیمه شدن داشته باشد این اداره، مرمت کار را برای دریافت بیمه به اداره بیمه معرفی می‌کند.

مهدی مشهدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص بیمه و تسهیلات در نظر گرفته شده برای مرمت کاران بناهای تاریخی زواره، اظهار کرد: دو مرمت کار سنتی با تجربه در زواره داریم که در روز میراث فرهنگی با فرماندار به منزل آنان رفتیم که یکی از این مرمت کاران بازنشسته اداره میراث فرهنگی است و دیگری هم از مرمت کاران قدیمی است، اما هیچ کدام مشکل خاصی نداشتند و با وجودی که به آنان گفتیم اگر مشکلی دارید اعلام کنید تا پیگیری شود، اما مشکلی را بیان نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی دیگر از مرمت کاران باتجربه زواره هم‌اکنون مشغول کار بوده و بازنشسته نشده است. هم‌اکنون اداره میراث، افرادی را که استادکاران قدیمی در حوزه‌های فرهنگی، صنایع دستی و موسیقی هستند به عنوان مفاخر میراث فرهنگی قلمداد و معرفی کرده است و پرونده‌های ثبتی آنان را آماده کرده‌ایم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردستان با بیان اینکه مرمت کاران زواره مطالبه‌ای در خصوص بیمه نداشته‌اند، گفت: در خصوص بیمهِ مرمت کاران قدیمی نیز هیچ‌یک از مرمت کاران زواره به اداره میراث فرهنگی مراجعه نکرده و در این باره طرح مشکل نکرده‌اند. کسانی که به عنوان مرمت کار سنتی به اداره میراث مراجعه می‌کنند این افراد را به اداره فنی و حرفه‌ای معرفی می‌کنیم تا برای آنان کارتِ مرمت گرِ میراث فرهنگی صادر شود. زمانی که بیمه به اداره میراث شرایط خود را اعلام می‌کند مرمت کاران سنتی را به اداره بیمه معرفی می‌کنیم.

مشهدی تصریح کرد: بنابراین اگر مرمت کاری به اداره میراث مراجعه کند و در این خصوص مطالبه‌ای داشته باشد این اداره، مرمت کار را برای دریافت بیمه به اداره بیمه معرفی می‌کند. امسال نیز بیمه ارزان قیمتِ هنرمندان را به اداره میراث معرفی کردند و هر مرمت کاری به اداره میراث مراجعه کند شامل بیمه ارزان قیمت تأمین اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرمت آثار تاریخی اداره میراث مراجعه اداره میراث فرهنگی خصوص بیمه مرمت کاران مرمت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران

سرهنگ احسان مؤمنی با اشاره به مطالبه‌گری پلیس از سازمان‌های مختلف در خصوص ترافیک و حوادث ترافیکی گفت: «پلیس مطالبه‌گر است و ما در تمام زمینه‌های مربوط به حفظ جان و مال مردم، از نهاد‌های مختلف مطالبه‌گری می‌کنیم.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کیفیت خودرو‌ها افزود: مطالبه ما از سازمان استاندارد، وزارت صمت و شرکت‌های خودرو ساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه است. همچنین از وزرات راه و شهرداری در خصوص وضعیت راه‌ها و جاده‌سازی‌ها مطالبه داریم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح اقدامات انجام شده ادامه داد: در سال گذشته با پیگیری‌های پلیس راهور، ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران رفع خطر شده است که ان‌شاءالله در سال جدید کمتر شاهد تصادفات فوتی خواهیم بود. همچنین ۱۲۵۸ نقطه در شهر تهران با استفاده از نورپردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی شده تا از وقوع تصافات جلوگیری شود.

وی افزود: در معابر بزرگراهی، نیازمند نصب بیشتر تابلو برای هدایت بهتر رانندگان بودیم که با پیگیری پلیس، این مسئله نیز انجام شد و ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر به این معابر اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در معابر بزرگراهی، ۱۷ پهلوگاه اضطراری جدید، تعبیه و احداث شد. از این محل‌ها می‌توان هنگام تصادفات و حوادث استفاده کرد تا جای خودرو وسرنشینان آن امن باشد.

مومنی آموزش را بخش مهمی از فرهنگ سازی دانست و گفت: پلیس در زمینه آموزش نیز قدم‌هایی برداشته و امیدوار است با آموزش، تصادفات به حداقل برسند.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود