Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در این سال‌ها که در پرسپولیس بودم ۶۹ گل در رقابت‌های مختلف زدم و تعداد زیادی پاس گل دادم و پنالتی گرفتم که فکر می‌کنم مجموعا نزدیک ۱۱۰ گل، پاس گل و پنالتی برای پرسپولیس به دست آوردم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی علیپور در خصوص بازی روز گذشته مقابل نساجی که با تساوی به پایان رسید، اظهار داشت: بازی کردن در چمن مصنوعی واقعا سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی در این زمین‌ها احتمال مصدومیت را زیاد می‌کند اما خدا را شکر که کسی مصدوم نشد. در هر صورت با همین شرایط بازی کردیم و در روزی که می‌توانستیم برنده باشیم این اتفاق رخ نداد تا مساوی کنیم.

وی درباره صحنه پنالتی که روی او رخ داد اما نوید مظفری کارشناس داوری تلویزیون این صحنه را شبیه‌سازی خوانده بود افزود: خیلی عجیب است که کارشناس داوری این صحبت‌ها را انجام می‌دهد. علیرضا حقیقی روی زمین سُر خورد و با زانوی راستش پای چپ من را زد. برای من جای سوال است که کارشناس داوری چطور با قاطعیت می‌گوید پنالتی نبوده؟! وقتی من با پای خودم توپ را لمس کردم چطور همزمان می‌توانم همان پا را به علیرضا حقیقی گیر بدهم؟!

این مهاجم تاکید کرد: لطفا کارشناسان داوری وقتی از چیزی مطمئن نیستند درباره آن قاطعانه حرف نزنند چرا که این کار آنها فقط باعث می‌شود ذهنیت داوران نسبت به ما عوض شود. این حرف‌ها فقط اثر معکوس می‌گذارد. من فکر می‌کنم اگر VAR هم به فوتبال ما بیاید برخی از کارشناسان همین طور حرف می‌زنند.

علیپور ادامه داد: در صحنه پنالتی داور بازی خیلی به صحنه اشراف داشت. حتی با خود حقیقی هم که حرف زدم او گفت که مرا زده. حامد شیری و حسین ماهینی هم این صحنه را دیدند. صددرصد حقیقی پای من را زد. داور در این صحنه به درستی پنالتی گرفت چون خودش دید که حقیقی پای من را زد.

مهاجم 10 گله پرسپولیس در خصوص گلی که دیروز زد و اینکه شانس بالایی برای رسیدن به آقای گلی لیگ برتر دارد تصریح کرد: من همه تلاشم را می‌کنم تا این اتفاق رخ بدهد اما اگر قسمت باشد خدا هم کمکم خواهد کرد تا بتوانم باز هم آقای لیگ برتر شوم.

وی در مورد بازی این هفته پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: ذوب‌آهن تیم خوبی است و آقای بوناچیچ سرمربی این تیم هم از مربیان خوبی است که از فوتبال ایران شناخت دارد. او با اینکه تازه به این تیم آمده اما تاثیر خودش را گذاشته و دیدیم که نتایج عجیب و پرگلی هم در چند بازی اخیر ذوب‌آهن به دست آمده است. ما باید از فردا آماده این بازی شویم و بتوانیم تمهیدات کادرفنی را در زمین پیاده کنیم تا دست پر از زمین خارج شویم.

شماره 70 پرسپولیس در خصوص جشن قهرمانی که قرار است بعد از بازی با ذوب‌آهن در ورزشگاه آزادی برگزار شود خاطرنشان کرد: خیلی برای این جشن هیجان داریم و امیدوارم با برد در بازی روز جمعه این جشن را بگیریم. قطعا برنامه خوبی برای این مراسم طراحی شده و فقط جای تماشگران و هواداران عزیز در ورزشگاه خالی خواهد بود. شک ندارم که تک تک هواداران از پای تلویزیون این جشن را خواهند دید و با دعای خیر خودشان ما را به ادامه راه مشتاق‌تر می‌کنند. همه تلاش ما هم این است که دل هواداران را شاد کنیم و امیدوارم این روند ادامه دار باشد.

علیپور با احتساب گلی که به نساجی زد در تاریخ بازی‌های لیگ برای پرسپولیس 54 گل زده است. این بازیکن در همین خصوص ادامه داد: من 54 گل برای پرسپولیس در لیگ برتر زدم اما اگر بخواهم در مجموع حساب کنم 69 گل به ثمر رساندم. در این سال‌ها که در پرسپولیس بودم 69 گل در رقابت‌های مختلف زدم و تعداد زیادی پاس گل دادم و پنالتی گرفتم که فکر می‌کنم مجموعا نزدیک 110 گل، پاس گل و پنالتی برای پرسپولیس به دست آوردم. به هر حال بازی در تیم بزرگی مثل پرسپولیس همین است و همواره انتظارات از شما بالاست. من تلاش می‌کنم تا عملکرد بهتری از خودم به جا بگذارم و امیدوارم در ادامه هم بهتر از این باشم.

مهاجم پرسپولیس که فصل درخشانی را سپری کرده درباره اینکه چقدر احتمال می‌دهد به تیم ملی دعوت شود گفت: در ابتدا باید بگویم که آقای اسکوچیچ مربی خیلی خوبی است و در سال‌هایی که در لیگ برتر مربیگری کرده همیشه تیم‌هایش ما را در پرسپولیس به زحمت می‌انداخت. او شناخت خیلی خوبی از فوتبال ایران دارد و بهترین انتخاب برای تیم ملی بود. آقای اسکوچیچ چون سال‌ها در فوتبال ایران کار کرده شناخت خیلی خوبی از بازکنان ایرانی دارد و فکر می‌کنم تیم ملی با او بتواند اتفاقت بزرگی را چه در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی و حتی در جام جهانی رقم بزند. به نظرم خیلی خوب است که ایشان سرمربی تیم ملی شده و باید به آینده خیلی امیدوار باشیم.

وی  در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، ادامه داد: آرزوی هر بازیکنی این است که به تیم ملی دعوت شود و من هم این آرزو را دارم تا پیراهن پرافتخار کشورم را بپوشم. همه تلاشم را می‌کنم تا نظر آقای اسکوچیچ را جلب کنم و به تیم ملی برسم. البته آقای اسکوچیچ حتما بازی‌ها را زیر نظر دارد و امیدوارم من هم لایق پوشیدن لباس تیم ملی و کارکردن با آقای اسکوچیچ باشم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی علیپور تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال نساجی برای پرسپولیس کارشناس داوری آقای اسکوچیچ فکر می کنم ذوب آهن تیم ملی سال ها پاس گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد

به گزارس خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیواطلس، حرکت یک ربات چهارپا روی یک توپ یوگا یک آزمایش سرگرم کننده برای تماشا است؛ اما در واقعیت نشان می‌دهد که هوش مصنوعی مانند «جی‌پی‌تی-۴» (GPT-۴) می‌تواند ربات‌ها را برای انجام کار‌های پیچیده در دنیای واقعی بسیار موثرتر از ما انسان‌ها آموزش دهد.

«د‌ی‌آر یوریکا» (DrEureka) یک بسته نرم‌افزاری متن‌باز جدید است که هر کسی می‌تواند با آن بازی کند. از طریق این بسته نرم‌افزار، ربات‌ها به کمک مدل‌های زبان بزرگ مانند «چت جی‌پی‌تی ۴» (ChatGPT ۴) برای انجام وظایف واقعی آموزش داده می‌شوند. این سیستم «شبیه‌سازی به واقعیت» است، به این معنا که ربات‌ها را در یک محیط مجازی با استفاده از فیزیک شبیه‌سازی شده آموزش می‌دهد و سپس آنها را در محیط واقعی پیاده‌سازی می‌کند.

دکتر جیم فن، یکی از توسعه‌دهندگان «د‌ی‌آر یوریکا»، یک ربات چهارپا از نوع «یونیتیری گو ۱» (Unitree Go۱) را برای جلب توجه به حرکت درآورد. این یک ربات منبع باز «کم هزینه» و با پشتیبانی خوب است. با وجود هوش مصنوعی، ربات‌های خانگی هنوز در معرض آسیب سقوط هستند.

تشویق یک مدل زبان طبیعی به نوشتن کد نیاز به دستورالعمل‌های ایمنی دارد؛ در غیر این صورت، مدل زبان طبیعی تلاش می‌کند بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد و در واقع در شبیه‌سازی بدون راهنمایی «تقلب» می‌کند. این در یک شبیه سازی خوب است، اما در دنیای واقعی ممکن است موتور‌ها را بیش‌از حد گرم کند یا اندام‌ها را بیش‌از حد کشیده و به ربات آسیب بزند؛ محققان این پدیده را «رفتار تخریبی» می‌نامند.

در یک مثال از رفتار‌های غیرطبیعی خودآموز، ربات مجازی کشف کرد که با فشار دادن باسن به زمین و استفاده از سه پا برای حرکت در طول زمین، می‌تواند سریع‌تر حرکت کند. این تصویری نسبتاً نگران‌کننده در ذهن من ایجاد می‌کند، اگرچه این رفتار در شبیه‌سازی مزیت بود، در دنیای واقعی باعث آسیب دیدن ربات می‌شد.

بنابراین، محققان به جی‌پی‌تی دستور دادند که با در نظر گرفتن اینکه ربات در دنیای واقعی آزمایش می‌شود، بسیار مراقب باشد و در پاسخ، جی‌پی‌تی عملکرد‌های ایمنی را برای مواردی مانند حرکت صاف، جهت‌گیری بالاتنه، ارتفاع بالاتنه و اطمینان از اینکه موتور‌های ربات وجود دارد ایجاد کرد. اگر ربات از این پارامتر‌ها فرار کند و آنها را نقض کند، عملکرد آن امتیاز پایین‌تری ارائه می‌دهد. درحالی که دستورالعمل‌های ایمنی رفتار‌های تخریبی و غیرطبیعی را کاهش می‌دهند.

در این حالت  مدل هوش مصنوعی «د‌ی‌آر یوریکا» توانست انسان‌ها را شکست دهد و مزیت ۳۴ درصد در سرعت رو به جلو و ۲۰ درصد در مسافت طی شده در زمین‌های مختلط دنیای واقعی را از خود نشان دهد.

طبق گفته محققان، همه چیز به سبک آموزش بستگی دارد. انسان‌ها به سمت یک محیط آموزشی برنامه‌ریزی می‌روند؛ یعنی کار‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و سعی می‌کنند آنها را به صورت جداگانه توضیح دهند، در حالی که جی‌پی‌تی این توانایی را دارد که به طور موثر همه چیز را به یکباره آموزش دهد. این چیزی است که ما انسان‌ها قادر به انجام آن نیستیم. «د‌ی‌آر یوریکا» نخستین نمونه از این نوع است. او قادر است از شبیه‌سازی به دنیای واقعی برود.

سازندگان «د‌ی‌آر یوریکا» معتقدند که  اگر بتوانند بازخورد دنیای واقعی را به جی‌پی‌تی ارائه دهند، می‌توانند آموزش سیم به واقعیت را بیشتر بهبود بخشند. در حال حاضر، تمام آموزش‌های شبیه‌سازی با استفاده از داده‌هایسیستم‌های حس عمقی خود ربات انجام می‌شود، اما اگر جی‌پی‌تی بتواند خطا‌ها را طریق ویدیویی واقعی ببیند به جای فقط خواندن خطا‌های اجرایی در گزارش‌های ربات، می‌تواند دستورات خود را به طور موثر‌تری اصلاح کند.

درحالی که انسان به صورت متوسط یک سال و نیم طول می‌کشد تا یاد بگیرد چگونه راه برود و تنها یک قسمت کوچک از ۱ درصد از انسان‌ها می‌توانند روی توپ یوگا راه بروند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارشناس داوری: خطا روی عثمان دمبله پنالتی بود؟ + عکس
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • استقلال از داوری طلبکار شد: پنالتی روزبه سوخت!
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • کارشناس داوری: روزبه چشمی باید اخراج می‌شد؛ ربیعی جنتلمن است و اطرافش ملیجک ندارد!
  • نظر کارشناس داوری در مورد صحنه‌های دیدار استقلال/ یک پنالتی گم شد
  • جزئیات دو شبیه سازی آمریکا برای حمله به ایران
  • دیدگاه کارشناس در مورد قضاوت بنیادی فر در بازی نساجی و پرسپولیس
  • مربی نساجی: پرسپولیس تغییر سرمربی نداشته است!
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم