Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@22:18:08 GMT

هفت‌خوان برای 6 میلیون وام!

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۴۱۹۸

هفت‌خوان برای 6 میلیون وام!

ایسنا/کرمانشاه عضو هیات مدیره انجمن صنفی رانندگان اتوبوس برون شهری کرمانشاه با اشاره به مشکلات متعددی که رانندگان برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا دارند، گفت: هنوز حتی پنج درصد رانندگان بخش مسافری برون شهری هم موفق به دریافت این تسهیلات نشده‌اند.

کوروش محمدی در گفت و گو با ایسنا از رانندگان بخش حمل و نقل مسافری برون شهری به عنوان یکی از مهمترین گروه‌های آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا یاد کرد و افزود: با وجود افت درآمد شدیدی که برای رانندگان مسافری برون شهری رخ داده، اما حمایت چندانی از آنها نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات بانکی به افرادی که کسب و کار آنها از بیماری کرونا آسیب دیده یکی از اولین حمایت‌ها است، اما بسیاری از رانندگان امکان استفاده از آن را ندارند و کمتر از پنج درصد رانندگان صنف مسافربری توانسته اند از این تسهیلات استفاده کنند.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی رانندگان اتوبوس برون شهری کرمانشاه اظهار کرد: برای استفاده از این تسهیلات باید در سامانه "کارا" ثبت نام کنیم که در همان مراحل اول در بخش ورود کد کارگاه خطا می‌دهد. بارها رانندگان به تامین اجتماعی مراجعه کرده و از صحت کد کارگاه مطمئن شدند، اما همچنان پیغام خطا پابرجا است.

محمدی پیگیری‌های انجام شده برای رفع این پیغام خطا را بی‌نتیجه دانست و یادآور شد: مراجعات متعدد به اداره کار و تامین اجتماعی فایده نداشته و حتی آنها هم دلیل این خطا را به طور دقیق نمی‌دانند.

وی ادامه داد: برخی دیگر که موفق به طی کردن روند ثبت نام شده اند، اکنون در بانک گرفتار هستند، زیرا علی رغم تاکید بر اینکه پرداخت این تسهیلات ضامن نیاز ندارد، برخی از بانک‌ها همچنان به وجود ضامن برای پرداخت وام اصرار دارند.

به گفته این فعال صنف رانندگان، بسیاری از رانندگان نمی‌توانند ضامن مناسب برای دریافت وام پیدا کنند.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی رانندگان اتوبوس برون شهری کرمانشاه معتقد است، وجود این مشکلات برای پرداخت شش میلیون تومان وام پسندیده نیست، زیرا رقم وام آنقدر نیست که ضررکرد این مدت رانندگان را پوشش دهد.

محمدی خاطرنشان کرد: با این وجود رانندگان به همین شش میلیون تومان هم نیاز دارند تا حداقل بتوانند با کمک آن حق بیمه این چند ماه را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه زمانی قرار بود حق بیمه رنندگان سه ماه به تعویق بیفتد، یادآور شد: تامین اجتماعی این موضوع را نپذیرفت و اکنون برخی رانندگان برای پرداخت حق بیمه ماهیانه خود که رقم 386 هزار تومان است هم با مشکل مواجهند.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی رانندگان اتوبوس برون شهری کرمانشاه  با اشاره به کاهش شدید درآمد رانندگان برون شهری حوزه مسافری از زمان شیوع بیماری کرونا، افزود: رانندگان برون شهری قبل از شیوع کرونا حدود 30 سرویس در ماه داشتند که این تعداد اکنون به 10 سرویس رسیده و 20 روز ماه را بدون سرویس می‌گذارنند.

به گفته محمدی، هم اکنون نزدیک به 3200 راننده در بخش اتوبوس، مینی‌بوس و سواری در حوزه حمل و نقل برون شهری در استان کرمانشاه فعالند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه تسهیلات کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان واگذار می‌شود.

امیر صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

کد خبر 747400

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • علت تصادف اتوبوس مسافربری در محور موته مشخص شد
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است