Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، موسسه روبرت کخ از راهکارهای مقابله با شیوع کرونا به عنوان راهکارهای موثر برای جلوگیری از دیگر بیماری‌های واگیردار تنفسی یاد کرده است. به عنوان نمونه، استفاده از ماسک که برای مقابله با ویروس کرونا پیش بینی شده است، از موارد ابتلا به سرماخوردگی‌ و آنفلوانزا در آلمان کاسته است.

شبکه دویچه وله در این رابطه نوشت: کاهش موارد ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگی به‌ویژه برای شهروندان مسن‌تر از ۶۰ سال از اهمیت بسیاری برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، پژوهشگران و پزشکان فعال در این موسسه خواستار استفاده از ماسک و رعایت فاصله حتی پس از غلبه یافتن بر ویروس کرونا شده‌اند.

قربانیان اصلی موج سرماخوردگی و آنفلوانزا در آلمان همچون کرونا افراد سالخورده هستند. آمار منتشر شده درباره بیماری کووید-۱۹ حکایت از آن دارد که ۹۵ درصد از کسانی که در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند، بیش از ۶۰ سال سن داشته اند.

خطر آنفلوانزا برای سالمندان

این در حالی است که شمار قربانیان آنفلوانزا و سرماخوردگی در آلمان حتی بدون در نظر گرفتن بیماری کووید-۱۹ در بین سالمندان آلمان بسیار بالا است.

در سال ۲۰۱۸ حدود ۸۶ درصد کسانی که در اثر ابتلا به آنفلوانزا در آلمان جان خود را از دست داده بودند، متعلق به گروه سنی بیش از ۶۰ سال بوده‌اند. در سال پیش از آن این رقم حتی ۸۷ درصد اعلام شده است.

بدیهی است که خطرات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا بیش از ابتلا به بیماری آنفلوانزا و گریپ است، اما شمار کسانی که در اثر شروع موج ابتلا به آنفلوانزا در آلمان جان خود را از دست می‌دهند، بیش از شمار قربانیانی است که کووید-۱۹ تا کنون در آلمان بر جای گذاشته است.

در برخی از سال‌ها در فصل ابتلا به آنفلاونزا حدود ۲۵ هزار نفر جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری از دست می‌دهند.

آموزه‌های مفید کرونا

«توماس مرتنز» ویروس‌شناس دانشگاه اولم بر این باور است که می‌توان از راهکارهای پیشنهاد شده برای مقابله با ویروس کرونا دست‌کم در فصل شیوع آنفلوانزا و موج سرماخوردگی نیز استفاده کرد.

به باور او، می‌توان در چنین دوره‌هایی از پرستاران و شاغلان خانه سالمندان و بیمارستان‌ها خواست تا از ماسک استفاده کنند.

برخی از ویروس‌شناسان و پزشکان حتی خواستار آن شده‌اند که کادر درمانی و همچنین شاغلان خانه‌های سالمندان علیه ابتلا به آنفلوانزا و گریپ واکسینه شوند.

توماس مرتنز فراتر از آن خواستار الزامی شدن استفاده از واکسن آنفلوانزا برای این دسته از شاغلان خانه‌های سالمندان و کادر فعال در امور درمانی شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک آلمان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک آلمان ویروس کرونا ماسک آلمان ابتلا به آنفلوانزا ویروس کرونا جان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است