Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز با تأکید بر لزوم تامین واکسن آنفولانزا برای فصل پاییز گفت: اقدامات مربوط به پزشکی از راه دور و غربالگری مجازی را باید شروع کنیم.

دکتر حسین کریم روز یکشنبه ۱۲ مرداد در نشست ستاد مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: مدیریت تولید و نظارت و کیفیت ماسک و مواد ضدعفونی کننده باید با هماهنگی  استانداری  باشد و کمیته‌های ویژه‌ای در این خصوص تشکیل  و جلسات آن به صورت مستمر برگزار شود تا مدیریت دقیقی صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد:  معاونت غذا و دارو  ذخیره کافی از داروهای مورد نیاز کرونا و لوازم حفاظت فردی را تامین و تدابیر لازم برای تامین واکسن آنفلوآنزا در فصل پاییز  با ظرفیت بالا اتخاذ شود .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: راه اندازی آزمایشگاه مولکولی در معاونت بهداشتی کار بسیار بزرگی بود و می‌توان تمام موارد غربالگری سرپایی را به صورت تجمیع شده در آن مرکز انجام داد .

وی تاکید کرد: فعالیت بسیج محله محور در مناطقی که در شرایط قرمز کرونا قرار دارند بسیار مهم است و باید به صورت کاملا سازماندهی شده گروه‌های جهادی را هدایت کرد.

کریم خاطر نشان کرد با توجه به این که ممکن است پیک سوم کرونا را در فصل پاییز داشته باشیم باید فعالیت‌های تله مدیسین ( پزشکی از راه دور )  را پایه گذاری و غربالگری مجازی را شروع کنیم .

وی با بیان اینکه نیاز است یک طرح تحقیقاتی جهت بررسی شیوع مجدد کرونا در دانشگاه علوم پزشکی انجام شود خاطر نشان کرد: مسئله مهم  مقایسه دو پیک کرونا با یکدیگر است  و باید کل پارامترها در دو پیک مقایسه شود .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی من ماسک میزنم دانشگاه علوم پزشکی البرز آنفلوانزا حسین کریم كرونا دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۵۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند