Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل بانک قرض­ الحسنه رسالت از خاتمه بانکداری سنتی در1400خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی، محمدحسین حسین ­زاده با اشاره به اجرای بانکداری اجتماعی در بانک قرض ­الحسنه رسالت گفت: در چند سال اخیر این بانک اقدام به طراحی محصولی متناسب با مشتریان خود کرد و آن را "بانکداری اجتماعی" و یا "ارائه خدمات به مشتریان جمعی یا گروه­ های مشتریان" نامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در واقع بانکداری اجتماعی سازوکار نوآورانه­ی ارائه خدمات نوین بانکی به مشتریان جمعی در قالب کانون­ های کاروزندگی (کارآفرینی اجتماعی در شهرهای کوچک و روستاها)، همیاری اجتماعی (خانوادگی، محله­ ای، مساجد و دانشجویی)، سازمانی (سازمان­ ها، ادارات و شرکت ها) وصنفی (اصناف، بازاری­ها) است.
حسین ­زاده با بیان اینکه در حال حاضر تمام خدمات این بانک در بستر اینترنت و به صورت غیرحضوری به مشتریان قابل ارائه است؛ افزود: سال 1400خاتمه بانکداری سنتی در بانک قرض­الحسنه رسالت است و در مسیر بانکداری دیجیتال به معنای آرمانی آن گام برمی ­داریم.
وی با تاکید بر اینکه در سال 1400بانک قرض­ الحسنه رسالت هیچ شعبه­ای نخواهد داشت؛ اظهارداشت: در سال 93این بانک با حدود 300شعبه فعالیت داشته که امروز به 60 شعبه رسیده و در حال حاضر از این تعداد 30 شعبه به عنوان ایستگاه مشاوره فعالیت می ­کنند.
حسین ­زاده قرض ­الحسنه؛ خرد و اجتماعی همچنین شرعی؛ آسان و ارزان بودن خدمات را از مهمترین اهداف بانک قرض­ الحسنه رسالت برشمرد و افزود: ما به عنوان نخستین و تنها بانک خصوصی قرض­ الحسنه کشور احساس مسئولیت خاصی داریم تا ضریب پوشش قرض­ الحسنه برای کل جامعه افرایش یابد.
مدیرعامل بانک قرض ­الحسنه رسالت با تاکید برمحاسن بانکداری غیرحضوری اظهارداشت: مزایای بهره گیری از اینگونه خدمات یک بازی برد- برد برای هر دو رکن اصلی یعنی بانک در یکسو و مشتریان در سوی دیگر است.
وی به پیشخوان مجازی رسالت اشاره کرد و گفت: این سامانه مجازی برای سهولت دسترسی و دریافت خدمات برای مشتریان بانک قرض­ الحسنه رسالت تعریف شده است. به گونه ­ای که مشتریان با ورود به سایت بانک و پیشخوان مجازی رسالت می ­توانند خدمات بانکی خود را بدون نیاز به شعبه دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: الحسنه رسالت بانک قرض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۷۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی