Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، شرکت‌های تولیدکننده سلاح در آلمان و فرانسه به دنبال راه هایی برای کاستن از وابستگی به فناوری های آمریکا در تولیدات تجهیزات نظامی خود از جمله حفاظت از داده‌ها هستند.

بنابر گزارش روزنامه آلمانی «ولت ام زونتاگ»، این شرکت ها خواهان رهایی از وابستگی در تولید چندین سامانه تسلیحاتی از جمله بالگرد و سلاح های تهاجمی برای نیروی های مسلح آلمان و یک هواپیمای جنگنده براساس «برنامه سراسری سیستم هوایی رزمی اروپا در آینده» هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

والت ام زونتاگ گزارش داد: همزمان این شرکت ها از ساز وکار مقرراتی آمریکا که صادرات فناوری های نظامی و دفاعی را کنترل و محدود می کند- موسوم به ترافیک بین المللی در مقررات سلاح (ITAR)- ناراضی هستند زیرا آمریکا می تواند به موجب این مقررات کنترل تجیهزاتی را که با فناوری این کشور ساخته می شوند، در اختیار داشته باشد و در صورت لزوم، صادرات آنها را محدود کند.

فلورنت شووانسی مدیر فروش واحد موتورهای بالگرد در شرکت هوافضای فرانسه موسوم به «سافران/Safran» گفت: بدون ITAR و دیگر سازوکارهای مقرراتی در آمریکا، اروپا در این که چه کسی تولیدات نظامی این قاره را تامین کند، آزادی عمل بیشتری خواهد داشت. یکی از امتیازات تولیداتی که ۱۰۰ درصد ساخت اروپا هستند این است که در اروپا باقی می مانند و در اختیار کشورهای غیراروپایی قرار نمی گیرند.

به گزارش ایرنا، فرانسه و آلمان رسما برنامه مشترک سامانه های هوایی رزمی را در ژوئیه ۲۰۱۷ اعلام کردند که هدف از آن تولید جت های جنگی کاملا ساخت اروپا است. این هواپیما در نهایت جایگزین هواپیماهای جنگی نسل چهارم از جمله هواپیمای دو موتوره داسو ساخت شرکت فرانسوی رافائل و جت جنگنده چندمنظوره یوروفایتر تایفور نخواهد شد. شرکت ایرباس و گروه هوانوردی داسوی فرانسه در ساخت این هواپیما نقش دارند. شرکت سافران و شرکت آلمانی «ام تی یو ایرو اینجین» نیز در تولید موتور این هواپیما همکاری خواهند کرد.

پیشتر فرانسه و آلمان اعلام کرده بودند که برای رفع موانع موجود بر سر صادرات سلاح‌هایی که در چارچوب همکاری‌ مشترک تولید شده اند، به توافقی دست یافتند.

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: وابستگی تجهیزات نظامی سلاح بالگرد فرانسه آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۷۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • اوکراین: ۱۰۰ میلیون دلار کمک‌های تسلیحاتی استرالیا در راه است
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی