Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از خراسان جنوبی : محمد صادق معتمدیان در جمع مدیران بخش سده و اعضای شورای اسلامی "آرین شهر" اظهار داشت: علیرغم همه فشارهای موجود، همچنان روحیه کار و نشاط را در اقصی نقاط شهری و روستایی کشور شاهد هستیم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: مردم استان انسان‌هایی بسیار قانعی هستند و با وجود شرایط خاص استان از جمله تازه تأسیس بودن، اقلیم خشک،خشکسالی‌های پی در پی و موانعی که سد راه توسعه بوده، هر زمانی که نظام نیاز به حمایت داشته و به ویژه در همه مشارکت‌های سیاسی حضور بسیار پررنگی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین انتخابات اخیر که در همه کشور با کاهش نرخ مشارکت‌های مردمی مواجه بودیم، این افتخار را داشتیم که مردم عاشقانه پای آرمان‌های نظام ایستادند و خراسان جنوبی از نظر بالاترین نرخ مشارکت سیاسی در انتخابات دومین استان شد که این حضور و مشارکت مردم بسیار معنادار است و وظیفه مدیران را سنگین‌تر می‌کند.

معتمدیان یادآور شد: به منظور ادای وظیفه در قبال این همراهی و مشارکت مردم، تلاش ما بر این است که همه ظرفیت‌های در اختیار کشور، دولت، نهادهای حمایتی و حاکمیتی را پای کار بیاوریم و در فرآیند توسعه، پیشرفت و آبادانی استان برنامه‌های جهشی خاصی داشته باشیم تا عقب ماندگی‌های موجود در حوزه‌های زیرساختی، رفاهی، اقتصادی، اشتغالزایی و عمرانی را جبران کنیم.

استاندار خراسان جنوبی افزود: با نگاه بسیار مثبتی که در مجموعه مسئولان ارشد نظام وجود دارد در همه ملاقات‌هایی که با مدیران سطوح بالایی کشور داشته‌ایم، همه به دنبال این هستند که بتوانند کمک کنند تا از محرومیت خارج شویم.

معتمدیان سپس به وجود نعمات خدادادی و ذخایر ارزشمند استان، معادن غنی، ظرفیت  باد و آفتاب و دیگر پتانسیل‌های موجود اشاره کرد که هر کدام می‌توانند در توسعه استان به کار گرفته شوند.

وی با بیان اینکه در یکی دو سال گذشته برای استفاده از این ظرفیت‌ها اقدامات ارزشمندی صورت گرفته گفت: با همت و همراهی مردم و مدیران در حوزه‌هایی همچون راه، راه‌آهن و مسکن روستایی تلاش‌هایی صورت گرفته که در نوع خود در کشور بی نظیر بوده است.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: پروژه مسکن روستایی از طرح‌های کم نظیری بود که در کمک به اقشار آسیب ‌پذیر و کم ‌درآمد و روستائیان عزیز که در سال‌های اخیر به واسطه خشکسالی‌های پی در پی فشارهای زیادی را متحمل شده‌اند، بسیار مؤثر بود.

وی  ادامه داد: با توجه به تجربه خیلی خوب استان در پروژه مسکن روستایی، امسال هم بنا را براین گذاشته‌ایم که برای اولین بار در سطح کشور، پروژه مسکن شهری را اجرا کنیم.

به گفته وی برای اجرای این پروژه، در زمان حضور دکتر نوبخت در استان، تفاهم نامه‌ای به امضا رسیده که در قالب آن ظرف مدت یک سال، تعداد ۶ هزار واحد مسکونی در سطح شهرهای استان احداث می‌شود.

استاندار از پرداخت کمک بلاعوض، وام قرض الحسنه، تأمین زمین و حمایت افراد برای ساخت این واحدها به عنوان برنامه‌های ویژه دولت یاد کرد و گفت: با اجرای این پروژه، شاهد تحول در بافت‌های فرسوده شهری خواهیم بود.

معتمدیان به ۶ ماه کار کارشناسی صورت گرفته برای اجرای این دو پروژه مسکن شهری و روستایی اشاره و تأکید کرد: واقعیت این است که هیچ کدام از پروژه‌های مسکن مهر و دیگر پروژه‌هایی که در حوزه مسکن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم انجام شده، نتوانسته به اندازه این دو پروژه مسکن شهری و روستایی تسهیلات و حمایت به دنبال داشته باشد.

وی با تأکید بر استقبال خوب مردم از این طرح‌ها افزود: امیدواریم بتوانیم با همت مدیران و همراهی مردم این پروژه را که در تأمین مسکن مردم نیز بسیار نقش دارد، به نتیجه برسانیم.

به گفته وی؛ با وجود سفرهای شهرستانی و بازدیدهای مکرری که از مناطق مختلف انجام شده، تمام مشکلات موجود در همه نقاط استان احصا گشته و برای رفع مشکلات مردم اولویت بندی‌هایی صورت گرفته است.

استاندار در ادامه از برنامه‌های استان برای استفاده از ظرفیت انرژی خورشیدی و بادی در قالب نیروگاه‌های کلان و خورشیدی خانگی گفت و خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات موجود در کل کشور تعداد ۴۳۰۰ نیروگاه خانگی نصب شده و در قالب یک تفاهم نامه چند جانبه با مشارکت و همراهی سازمان برنامه و بودجه کشور و صندوق کارآفرینی امید، طی برنامه‌ای دو ساله ۷۵۰۰ نیروگاه خورشیدی را در سطح استان نصب و راه اندازی می ‌کنیم.

معتمدیان افزود: تولید انرژی به اندازه ۴۰ مگاوات و هم ایجاد درآمد حداقل ماهی یک میلیون برای مردم از مهمترین پیامدهای نصب این پنل‌هاست که قطعاً می‌تواند در معیشت مردم تحول ایجاد کند.

وی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از هزینه احداث این پنل‌ها به صورت کمک بلاعوض و وام قرض الحسنه پرداخت می‌شود و بخش اندکی نیز سرمایه گذاری متقاضیان است این پنل ها که روی پشت بام خانه‌ها نصب می‌شود، با تجهیزات اندکی به شبکه سراسری وصل می‌شوند و تولید انرژی می‌کنند.

استاندار از احداث مجتمع‌های گلخانه‌ای، بارگاه‌های زرشک و واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی نیز به عنوان دیگر اقدامات استان در راستای خودکفایی خانواده‌ها به ویژه کشاورزان یاد کرد و گفت: بر اساس گزارش‌های سازمان جهاد کشاورزی در ستاد گلخانه‌های استان، ۱۵۰ هکتار بارگاه زرشک در سطح استان در قالب طرح مجتمع‌های گلخانه‌ای ایجاد خواهد شد.

معتمدیان یادآور شد: بخش عمده‌ای از این بارگاه‌ها در شهرستان قاینات به عنوان قطب تولید زرشک استان، احداث می‌شود.

وی ادامه داد: هدف از راه‌اندازی این بارگاه‌ها، ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی و کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها است.

48

کد خبر 1417243

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خراسان جنوبی خراسان جنوبی پروژه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۸۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی گفت: بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرهای استان، محدوده هدف بازآفرینی شهری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری، علیرضا عباس‌زاده در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اظهار کرد: یکی از مهمترین بخش‌هایی که در مدیریت شهری در سطح استان و کشور حائز اهمیت بوده، بازآفرینی نقاط هدف شهری است.

وی با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم، لازم است بافت‌های ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند، افزود: در ۹ شهر استان از قبیل بشرویه، بیرجند، نهبندان، قاین، سرایان، فردوس، خوسف، گزیک و قهستان طرح‌های مصوب برای بازآفرینی شهری داریم.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: اکنون بیش از ۳۳ درصد جمعیت شهری استان در بافت ناکارآمد و فرسوده ۹ شهر استان سکونت دارند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرهای خراسان جنوبی جزو محدوده هدف بازآفرینی شهری هستند، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم را در این مناطق شهری و جمعیتی برای مردم فراهم کنیم.

عباس‌زاده ادامه داد: ستاد بازآفرینی پایدار شهری مأموریت دارد از محل اعتبارات گوناگون برای تأمین زیرساخت‌ها در مناطق هدف تصمیم‌گیری کند.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف تعریف شده است، اظهار داشت: عمده این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده است و تعدادی باقی‌مانده که مصوب شد از محل اعتبارات مالیات بر ارزش‌افزوده استان که به شهرداری‌های مربوطه اختصاص پیدا می‌کند، این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شوند.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: امیدوارم با این مصوبه، همه پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق هدف بازآفرینی پایدار شهری استان در سال‌جاری به بهره‌برداری برسد و در ادامه، پروژه‌های جدیدی تعریف کنیم.

وی یادآور شد: برای اینکه ساکنان بافت فرسوده نسبت به نوسازی خانه‌های خود تشویق شوند، طرح کلید به کلید توسط دولت اجرایی شده است که مردم می‌توانند اطلاعات دقیق‌تر این طرح را از ادارات راه و شهرسازی و شهرداری‌ها دریافت کنند.

عباس‌زاده با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کرد، گفت: سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۱۰ طرح در شهرهای مختلف استان اختصاص پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهرهای بیرجند و قاین دارای سکونت‌گاه‌های غیررسمی هستیم، خاطرنشان کرد: تاکنون در زمینه بهسازی معابر، ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی، جایگاه خدمات اجتماعی، فرهنگسرا، اجرای کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی، تکمیل فضاهای سبز و خدمات به مردم اقداماتی شده است که درمجموع ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه سال‌های گذشته قیر رایگان به شهرداری‌های بیرجند و قاین اختصاص پیدا کرده است، افزود: تاکنون درمجموع ۸۲ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده، به‌طوری‌که در شهر بیرجند و منطقه مهرشهر تمام معابر آسفالت شده است.

میرمحمد مودی، دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه‌وشهرسازی خراسان‌جنوبی هم در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: در حال حاضر در ۹ شهر استان با جمعیت ۳۳۳ هزار و ۵۱۱ نفر که شامل ۳۳ درصد از جمعیت استان می‌شود، محلات هدف مستقر هستند.

وی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است، افزود: ۷۹ طرح در محلات هدف در دست اقدام است که تاکنون ۶۵ طرح تحویل شده و تعداد هشت طرح در حال انجام بوده و پیشرفت متوسط فیزیکی آن ۹۴ درصد است.

به گزارش ایمنا؛ بررسی و تصویب پروژه‌های موضوع بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ارائه سند ملی توانمند سازی و ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی و گزارش عملکرد شهرداری بیرجند و قاین در خصوص عملکرد قیر رایگان تخصیصی در سال ۱۴۰۱ از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

کد خبر 748632

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه