Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی شجاعی، شامگاه یکشنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این استان گفت: شرایط کشور عادی نیست و هم اکنون ۲ هزار واحد صنفی در کشور توسط بانک ها تملک شده است اما نباید گذاشت در این شرایط کار به تعطیلی واحدها بکشد و احیانا این اتفاق در خراسان شمالی هم بیفتد.

وی افزود: سرمایه گذار انتظار دارد تسهیلاتی که می خواهد هرچه زودتر به دستش برسد نه این که ۲ سال طول بکشد و هزینه ها چند برابر شود که در آن صورت این پول دیگر به دردش نخواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی گفت: مهم آن است که تکلیف متقاضیان هر چه زودتر روشن شود و بانک های عامل خود را موظف به رفع مشکلات سرمایه گذاران بدانند.

شجاعی با بیان اینکه حضور متقاضیان دریافت تسهیلات و تولید کنندگان در کارگروه رفع موانع تولید الزامی است، گفت: دو طرف یعنی بانک ها و سرمایه گذاران باید در جلسه حاضر باشند و این طور نباشد که بعد از ۴ ماه هنوز متقاضیان دنبال پرونده های خود بدوند.

وی تاکید کرد: پرونده های تمامی طرح های سرمایه گذاری باید تعیین تکلیف شود و همه متقاضیان سرمایه گذاری برای دریافت تسهیلات بین بانک ها تقسیم شوند اما بلاتکلیف نباشند.

استاندار خراسان شمالی افزود : هیچ پرونده ای در هیچ حوزه ای نباید بماند و بانک ها هم وضعیت پرونده های موجود را باید در یک هفته با مستندات روشن کنند.

شجاعی گفت: بانک ها در صورت نقص پرونده ها و یا وجود هر مشکل دیگر با متقاصیان تماس گرفته و برای حل مشکل زمان تعیین کنند و همچنین ۱۴ پروژه مصوب سفر ریاست جمهوری نیز باید در یک هفته آینده تعیین تکلیف شود.

استاندار خراسان شمالی افزود: بانک ها برای حل مشکلات به استناد آرای خبرگان اقتصادی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید توجه و اقدام کنند و برای آنچه خبرگان اقتصادی به بانک ها اعلام می کنند، زمانبندی تعیین کنند.

بانک ها تنها به ۱۰ درصد متقاضیان تسهیلات دادند

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: ۱۰۱ متقاضی سرمایه گذاری در استان به بانک ها معرفی شده اند که فقط به ۱۱ متقاضی تسهیلات داده شده است.

سیدعلی میرکریمی افزود: از ۴۹ واحد صنفی تولیدی معرفی شده به بانک های خراسان شمالی نیز تنها به یک متقاضی تسهیلات پرداخت شده است.

وی گفت: ۳ هزار واحد صنفی تولیدی در استان فعالیت می کنند اما تنها ۶۷ واحد برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند که از بین این افراد نیز پرونده ۴۹ نفر بررسی شده است.

در این نشست استاندار خراسان شمالی، نماینده بانک آینده را مکلف کرد تا با خروج از جلسه طی ۳ روز تمامی پرونده های متقاضی تسهیلات تولیدی را که در این بانک معطل مانده است، تعیین تکلیف کند.   

خراسان شمالی دارای ۱۳ بانک عضو کمیسیون هماهنگی بانک هاست.

این استان ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها بجنورد تسهیلات بانکی رونق تولید جهش تولید  محمدعلی شجاعی خراسان شمالی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد تسهیلات بانکی رونق تولید جهش تولید محمدعلی شجاعی خراسان شمالی سرمایه گذاری بجنورد تسهیلات بانکی رونق تولید جهش تولید محمدعلی شجاعی خراسان شمالی سرمایه گذاری سرمایه گذاری خراسان شمالی پرونده ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان

سفیر حکومت طالبان در پکن اظهار داشت چینی‌ها خواستار افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه معادن افغانستان هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» سفیر حکومت افغانستان در پکن در دیدار با «شهاب‌الدین دلاور» وزیر معادن این کشور در مورد مسائل مختلف به‌ویژه قراردادهای معادن گفتگو کرد.

دلاور با اشاره به قراردادهای مس عینک، حوزه نفتی آمو، «طلا سمتی» در تخار و مس عینک دوم گفت: شرایط سرمایه‌گذاری در بخش صنایع استخراجی افغانستان واضح است، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را مساعد کرده‌ایم که یکی از شرایط مهم آن فرآوری صد درصد  در داخل این کشور است.

وی افزود: تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی می‌توانند در عرصه منابع معدنی افغانستان سرمایه‌گذارای کنند.

در این دیدار کریمی نیز با اشاره به دیدارهایش با سران شرکت‌های قراردادی حوزه نفتی آمو و مس عینک در چین گفت سرمایه‌گذاران چینی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معادن افغانستان هستند.

ابراز آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستانیادداشت| جایگاه معادن افغانستان در منظومۀ تجارت خارجی چیننقش چین در رونق پالایشگاه‌های خصوصی نفت در شمال افغانستان

پیش از این وزارت معادن افغانستان از آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در معادن «لیتیوم» افغانستان خبر داده بود.

چین یکی از کشورهایی است که برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان به صورت عملی ورود پیدا کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود