Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@20:03:04 GMT

ماجرای خوردن وایتکس برای درمان کرونا!

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۰۳۹۴

صراط:

دکتر مینو محرز، عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا معتقد است در شرایط فعلی، هیچ دارو، درمان و حتی واکسنی که دارای تاییدیه بین المللی برای درمان بیماری کووید ۱۹ باشد وجود ندارد.

وی در این باره که چقدر درمانهای خانگی مانند خوردن سیر و لیموترش یا داروهای سنتی مانند حنظل و روغن بنفشه و همچنین داروهایی که به نام داروی امام کاظم این روزها مشتری دارد، در مقابل کرونا اثر دارد، گفت:

ما واقعا خسته شدیم از بس توضیح دادیم این درمانها و داروها، اثری در مقابل کووید ۱۹ ندارند، عده ای متاسفانه از سادگی مردم سوءاستفاده می کنند و برخی از مردم هم متاسفانه گوش به حرف علمی و پزشکی نمی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردمی که گوش به حرف نمی دهند قاعدتا طعمه سودجویان شوند. بارها گفته ایم و حالا هم تکرار می کنیم هیچ درمانی برای کووید ۱۹ نداریم ولی یک سری داروها در پروتکل نوشته شده که می تواند به بخشی از تابلوهای بیماری اثر بگذارد. در مقابل، داروهای سنتی در بیماریهای عفونی هیچ ویروسی اثری ندارد و کاملا بی اثر است.

دکتر محرز همچنین از تجربه مواجه با اشخاصی که به سمت درمانهای سنتی برای پیشگیری از کرونا یا درمان آن می روند، چنین گفت:

من مریض داشتم برای اینکه کرونا نگیرد وایتکس رقیق شده با لیمو خورده بود و عنبرنسارا هم دود کرده بود. او به شدت دچار بیماری شده و در حال مرگ او را پیش ما آوردند. متاسفانه برخی از مردم درباره سلامت خود نکات اصلی را بلد نیستند و نمی دانند باید چه کنند. از نظر پزشکی ما حرفی را درباره درمان و دارو قبول داریم که مستند علمی داشته باشد. کمیته اخلاق کشوری هم برای دارو باید مجوز داده باشد. این همه مطالعه روی داروهای مختلف در بیماریهای مختلف انجام می شود و مجوز علمی می گیرد، مگر آنها پارتی بازی کرده اند؟ فقط مستند علمی قابل قبول دارند. اگر فعالان طب سنتی روی اثرگذاری داروهای سنتی بر کرونا مطمئن هستند بیایند و نتایج مطالعاتشان را اعلام کنند و پروانه بگیرند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مینو محرز درمانهای خانگی درمان بیماری کووید صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • کنایه سنگین یک استقلالی؛ رکورد پرسپولیس را در گینس ثبت کنید | سه بار کامبک خوردن کار هر تیمی نیست
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است