Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با اشاره به وضع قرمز تهران، افزود: سیاست ما ایجاد محدودیت شدید نیست و راه چاره را در اجرای دقیق و کامل پروتکل‌ها می‌بینیم و برای همین است که در سطح شهر می‌بینید که بسیاری از مشاغل و اصناف فعالند.

وی گفت: به علت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و اصرار بر تخلفشان، متأسفانه میانگین هر هفته در سطح کشور داریم حدود هزار واحد صنفی را تعطیل و پلمب می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ادامه داد: به رغم همه تذکر‌ها با حاد شدن شرایط متأسفانه ما مجبور شده‌ایم اصنافی را که فعالیت آن‌ها منجر به تجمع می‌شد، تعطیل کنیم و در گزارشی که وزارت بهداشت به ستاد ملی کرونا ارائه کرد نتیجه بازرسی‌های مشترک نشان داد که پاساژ‌ها و نانوایی‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌ها هستند.

فرهادی گفت: انتظار ما از مدیریت‌های مراکز خرید و فروشگاه‌ها و پاساژ‌ها این است که رفت و آمد مردم را به نحوی مدیریت کنند که تجمع ایجاد نشود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با بیان اینکه ما بین هیچ شغل و صنفی تفاوت قائل نیستیم، افزود: ما برای همه اصناف و مشاغل پروتکل فرستاده‌ایم و پروتکل نانوایی‌ها هم بسیار ساده است که شامل گندزدایی محیط کار و وسایل و شستن مکرر دست‌ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اخذ وجه از طریق کارتخوان است.

وی همچنین نگرانی‌ها در مترو را بیشتر به دلیل رعایت نشدن فاصله گذاری اجتماعی ذکر کرد و گفت: اگر فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود زدن ماسک هیچ فایده‌ای ندارد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در خصوص تاکسی‌ها، اظهار داشت: رانندگان تاکسی به شدت در معرض خطرند و حتماً باید همه پروتکل‌ها را رعایت کنند.

فرهادی افزود: هر جایی که تجمعی باشد مطمئن باشید آلوده است به ویژه اگر تهویه مناسب هم نداشته باشد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: محسن فرهادی ویروس کرونا واحد صنفی پارسی خبر فاصله گذاری اجتماعی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • امحای ۱۵۳۹ کیلو گرم مواد عذایی غیر بهداشتی در هشترود
  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد