Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلامی گفت: باید مواد اولیه برای واحد‌های تولیدی صنایع پایین دستی را با نرخ پایین‌تر از نرخ جهانی در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمدرضا کلامی» شب گذشته (یکشنبه 12 مرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: اگر بتوانیم کالایی در کشور تولید کنیم که ارزش افزوده بالاتری ایجاد کند حتما باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر شرایط ارزی کشور به گونه‌ای است که صادرات، منفعت بسیار زیادی ایجاد می‌کند که این سودآوری انگیزه‌ها را برای صادرات مواد اولیه و ماده خام بالا می‌برد.

 

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: شرکت سپاهان از مجموع ۳۵۰ هزار تن تولید روغن پایه، سالانه بیش از ۲۷۰ هزار تن را از کشور خارج می‌کند. باید مواد اولیه را برای واحد‌های تولیدی صنایع پایین دستی با نرخ پایین‌تر از نرخ جهانی در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه میزان ۳۰۰ هزار تن مواد اولیه برای پالایشگاه‌ها باقی نمی‌ماند، افزود: زمانی که پالایشگاه‌ها روغن پایه را صادر می‌کنند بنابراین این میزان باقی مانده در همین راستا عرضه می‌شود.

 

 کلامی گفت: در صورت اختیار ستاد تنظیم بازار، عوارض صادراتی برای روغن پایه در نظر می‌گیریم که این پالایشگاه نتواند ۸۰ درصد محصول تولیدی خود را از کشور خارج کند.

 

وی افزود: برای اینکه صادرات مواد خام به کالای نهایی اولویت پیدا نکند عوارض صادراتی برای ماده خام گذاشته می‌شود که کالا در داخل باشد و صنایع پایین دستی از آن استفاده کنند.

 

وی با درخواست از مجموعه مرتبط با ابلاغ اختیارات ستاد تنظیم بازار نسبت به انجام مصوبه برای تعادل بازار هم افزود: ما شرکت سپاهان را مکلف خواهیم کرد تا کف عرضه را در بورس رعایت کند و در غیر این صورت به مراجع قضایی معرفی خواهد شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت صنعت کلامی وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت صنعت و معدن صنایع پایین دستی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج