Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه:«ما نمی خواهیم به صورت هیجانی تصمیم گیری کنیم و کاملا مطیع ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.» تاکید کرد:«تاکنون نامه ای برای عدم برگزاری نمایشگاه به دستمان نرسیده است.»

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران، «بهمن حسین زاده» در گفتگویی و در واکنش به اظهارات دکتر زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران مبنی بر ممنوعیت برگزاری هر نوع نمایشگاه و تجمعات در تهران تا پایان هفته آینده، گفت:« ما نمی خواهیم به صورت هیجانی تصمیم گیری کنیم و کاملا مطیع ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون نامه ای برای عدم برگزاری نمایشگاه به دستمان نرسیده است. متاسفانه این ویروس همه گیر شده ولی ما نمی توانیم چرخ اقتصاد و صنعت و اصناف را متوقف کنیم. خود وزارت بهداشت و مسوولین کشور و کل دنیا هم به این مسئله اذعان دارند.»

رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد:« ما باید پروتکل هایی در این ارتباط تنظیم کنیم و با رعایت کردن این پروتکل ها بتوانیم با این ویرووس مبارزه کنیم و فعالیت خود را هم همچنان ادامه دهیم به همین منظور ما ۴ پروتکل نوشتیم که با حضور پزشکان،‌هلال احمر، مسوولین و متخصصین حوزه صنعت نمایشگاه این پروتکل ها تدوین شده است. این پروتکل ها شامل پروتکل غرفه سازی ، پروتکل بازدیدکنندگان، پروتکل مشارکت کنندگان و پروتکل سایت داران است. این پروتکل ها را به وزارت بهداشت فرستادیم که متخصصین وزارت بهداشت این پروتکل ها را بررسی کردند و در تیرماه به تایید وزارت بهداشت رسیده است و دکتر رییسی معاون بهداشت وزیر بهداشت این پروتکل ها را به کل کشور ابلاغ کردند و به بنده هم نامه زدند که به کل نمایشگاه های کشور پروتکل ها را اعلام کنم.»

 حسین زاده گفت:« در نمایشگاهی که قرار است برگزار شود ما ۶۵ هکتار فضا داریم که ۱۳ و نیم هکتار آن فضای سبز است. ما این فضاها را گندزایی و ضدعفونی کردیم. ۴۰ سالن داریم که ورود و خروج هر سالنی را گیت گذاشته ایم و ضدعفونی کننده های دست را در دسترس قرار داده ایم و از لحظه ورود افرادی که وارد نمایشگاه می شوند تب سنجی می شوند باید ماسک داشته باشند. همزمان با برگزاری هر نمایشگاه فضا را مجددا ضدعفونی می کنیم. اجرای این پروتکل ها میلیاردها تومان برای ما هزینه داشته است.»

وی در ادامه گفت:« سالن های نمایشگاه استاندارد هستند و ارتفاع سالن های ما بیش از ۷ متر است و فضا بسیار بزرگ است. از سوی کارگروه امنیتی و اجتماعی ستاد کرونا تایید شد که نمایشگاه های تخصصی با حضور افراد متخصص و بدون حضور افراد عادی برگزار شود. همزمان با برگزاری نمایشگاه پخش آنلاین از طریق شبکه های مجازی و شبکه های تلویزیونی را داریم. تاکنون سه نمایشگاه برگزار کردیم که کل بازدیدکنندگان ما ۶۰۰ نفر هم نشده است و فقط متخصصین با کارت دعوت آمدند.»

وی گفت:«متاسفانه یکی از خبرنگاران صدا و سیما با شیطنت در مصاحبه ای با دکتر زالی از برگزاری نمایشگاه با ۶۰۰ غرفه خبر داده بود این در حالی است که در هیچکدام از نمایشگاه های ما این تعداد غرفه نداشته ایم. یک نمایشگاه به نام ایران کلین و مواد ضدعفونی و بهداشتی داریم که در کل۱۳۰ الی ۱۵۰ شرکت برای ۱۶ هزار مترمربع غرفه دارند که اگر این تعداد شرکت را بر ۱۶ هزار متر مربع فضا تقسیم کنیم هر شرکتی ۱۰۶ متر فضا برای غرفه خود دارد و فاصله ها رعایت می شود در حالی که فاصله اجتماعی بین افراد ۲ متر در نظر گرفته شده است .نمایشگاه مانند بازار سرپوشیده نیست و اصلا تجمع اتفاق نمی افتد. ما کاملا نظارت داریم. حتی بازدیدکننده ها از تعداد کادر ما کمتر هستند. از ۱۵۰ شرکت اگر به طور میانگین هر شرکت دو غرفه دار داشته باشد ۳۰۰ نفر در سالن ها حضور دارند که اگر ۷۰۰ نفر هم بازدیدکننده داشته باشند حدود هزار بازدیدکننده در طول ۴ روز به نمایشگاه مراجعه می کنند.»

وی گفت:« اگر یک سالن ما ۶ هزار متر باشد برای هر نفر حداقل ۲۰ متر فاصله گذاری وجود دارد البته بازدیدکننده ای هم وجود ندارد در روزهای عادی هم بازدید کننده عادی از نمایشگاه های تخصصی ما وجود نداشتند. نمایشگاه های ما مانند نمایشگاه های بهاره نیست که جمعیت زیادی به آن مراجعه کنند و تنها تعداد محدودی از متخصصین با کارت دعوت می آیند و ورود مردم عادی را ممنوع کردیم.»

وی تاکید کرد:« در حال حاضر آیا بازار تهران یا پاساژها در این یک هفته محدودیت های کرونایی تعطیل شده است؟ در سال جهش تولید ما به تولیدکنندگان رونق می دهیم اگر ما نمایشگاه را تعطیل کنیم چه کسی در سال جهش تولید می خواهد به تولید رونق دهد؟ چه کسی می خواهد زحمات صنعت را در سال جهش تولید نشان دهد و بتواند رونق اقتصادی ایجاد کند؟ ضمن اینکه باید گفت در نمایشگاه هیچ همایش و سمیناری برگزار نمی شود و تنها درحد تبادل دانش و تکنولوژی است.»

وی در پایان گفت:«امسال اولین نمایشگاه در۲۴ خرداد ماه جاری با عنوان جهش تولید و دستاوردهای مبارزه با کرونا برگزار شد. نزدیک به ۱۹۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند و عمدتا شرکت های دانش بنیان بودند. اگر یادتان باشد یک زمانی در ابتدای شیوع کرونا حتی لباس گان مخصوص کادر درمان بخش کرونا را نداشتیم که خوشبختانه توسط شرکت های دانش بنیان تولید شد و این نمایشگاه برای نشان دادن تلاش های این شرکت ها ضمن ادای احترام به کادر درمان بود.»/

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: بهمن حسین زاده حسین زاده نمایشگاه برگزاری نمایشگاه پروتکل ها وزارت بهداشت پروتکل ها بین المللی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صمیم مرادی روزبهانی با اشاره به آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار داشت: مطابق با مصوبات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، مسئولیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به این سازمان سپرده شده است.


مرادی روزبهانی افزود: بر این اساس، ارزیابی ایمنی محیطی و انعکاس ناایمنی‌ها، جانمایی محل‌های نصب علائم و تابلو‌های خروج اضطراری، شناسایی فضا‌های تخلیه امن اضطراری و تدقیق مسیر‌های ویژه امدادی، جانمایی و تعیین محل‌های استقرار نفرات، تجهیزات و ماشین‌آلات عملیاتی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، از اهم اقدامات ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، پیش از آغاز این رویداد است.


وی گفت: ستاد ویژه مدیریت بحران سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ عضو از سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف از جمله نمایندگانی از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران؛ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران؛ سازمان اورژانس استان تهران؛ نیروی انتظامی تهران بزرگ؛ پلیس راهنمایی و رانندگی؛ مرکز بهداشت شمال تهران (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)؛ مرکز بهداشت جنوب تهران (دانشگاه علوم پزشکی تهران)؛ جمعیت هلال‌احمر استان تهران؛ ستاد اجرایی سی و پنجمین نمایشگاه کتاب (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) (نمایندگان امور اجرایی، رفاهی و حراست)؛ مجموعه مصلی امام خمینی (ره)؛ شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ؛ شرکت آب و فاضلاب استان تهران؛ معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران؛ مدیریت بحران شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه؛ ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه ۷ و ستاد‌های مدیریت بحران مناطق معین (۳، ۶ و ۱۲) تشکیل شده است.

وی ادامه داد: از این رو، بازدید میدانی از محل برگزاری نمایشگاه برگزار و نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت به منظور هماهنگی و تشریک مساعی بین اعضا در محل مصلی تهران برگزار و ضمن بررسی موقعیت و شرایط میدانی با همکاری کمیته اجرایی و رفاهی نمایشگاه، نسبت به بررسی پیش‌نویس دستورالعمل کمیته ایمنی و سلامت، جمعبندی نظرات و پیشنهادات اعضای کمیته و بررسی نحوه استقرار نیرو‌های امدادی، انتظامی و خدمات‌رسان، تشکیل شد.


وی گفت: تهیه و ارائه نقشه کدگذاری‌شده از محل برگزاری، نظارت بر فرایند استقرار غرفه‌ها و آماده‌سازی فضا‌های نمایشگاهی، ارائه آموزش‌های ایمنی، اطفاء حریق، تخلیه اضطراری و کمک‌های اولیه به مسئولان برگزاری و غرفه‌داران، تعیین محل تشکیل ستاد مدیریت بحران ویژه نمایشگاه، توزیع بیسیم واحد امدادی در زمان برگزاری نمایشگاه، رعایت موارد ایمنی در سیم‌کشی برق غرفه‌ها، الزام غرفه‌داران جهت تأمین و استقرار کپسول‌های اطفاء حریق در غرفه‌ها، برگزاری یک تمرین میدانی آمادگی مقابله با حوادث احتمالی و تخلیه اضطراری قبل از برگزاری نمایشگاه و تشکیل یک گروه اطلاع‌رسانی در فضای مجازی و ... از جمله برخی از مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده در نخستین جلسه کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بشمار می‌رود.


بر اساس این گزارش، سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • آیا وقت آن نرسیده است که شریان‌های حیاتی رژیم جنایتکار صهیونیستی قطع شود؟
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • پایان نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • اکسپو کنسرت‌ها را لغو کرد
  • تعطیلی یک کتابفروشی و آغاز غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب