Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- جلسه هم‌اندیشی برخط اعضای انجمن اقتصاد و کشاورزی از دانشگاه‌های سراسر کشور با رییس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد. تاریخ انتشار: 10:00 - 13 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۳۲۲۹

خبرگزاری میزان -   عیسی کلانتری، معاون رئیس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، وظایف این سازمان را حفظ محیط زیست برای نسل آتی و کنونی یاد کرد و گفت: در کشور هیچ ارگانی به اندازه این سازمان، وظیفه حفظ حقوق نسل‌های آتی را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اهمیت حفظ محیط زیست تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب بار‌ها در سخنانشان مساله محیط زیست و حفاظت از آن را یک مساله ملی دانستند و تاکید کردند حفظ آن وظیفه آحاد جامعه است.

کلانتری در ادامه با بیان این که یکی از مصادیق توسعه پایدار حفظ محیط زیست است، ادامه داد: فقر، یکی از عوامل مخرب محیط زیست است و در کشور با رعایت ضوابط محیط زیستی باید تولید صورت گیرد و چرخ زندگی مردم هم بچرخد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با انتقاد از برخی از سیاست‌های ضدتوسعه‌ای در کشور ادامه داد: برخی از سیاست‌گزاران ارزش ذاتی آب را صفر در نظر می‌گیرند و همین سیاست‌ها به بهانه خودکفایی باعث نابودی منابع کشور شده است.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه تاکید کرد: سازمان در حال به‌روزرسانی تجهیزات زمینی برای اطفای حریق است، اما با مشکلات زیادی مواجه است. برخی انتقاد می‌کنند که چرا در آتش‌سوزی‌ها از امداد هوایی استفاده نشد؛ باید بگویم که با تجهیزات قدیمی که وجود دارد به ازای هر بیست پرواز، حتما یک نفر تلفات خواهیم داشت و از طرف دیگر برای خرید تجهیزات هوایی نیاز به سرمایه‌گذاری بالایی داریم که از توان اقتصادی دولت خارج است و باید شما استادان اقتصاد بگویید در این مورد باید چقدر سرمایه‌گذاری کرد.

وی در ادامه از جوانانی که برای مهار آتش به طبیعت رفتند، یاد کرد و گفت: این جوانان سرمایه‌های کشور بودند و دولت در حال رایزنی است تا برای خانواده آن‌ها تسهیلاتی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: واکنش سخنگوی سازمان آتش نشانی به ضدعفونی مراکز مذهبی

در ادامه معاون رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر محدودیت‌های استخدامی، خاطر نشان کرد: با ۳۵۰۰ محیط‌بان حفاظت و صیانت از منابع ژنتیک کشور امکان‌پذیر نیست و دانشگاه‌ها باید فرهنگ جامعه را تقویت کنند؛ کما این که تاکنون هم این کار توسط رسانه‌ها انجام شده است.

کلانتری ضمن اشاره به موضوع وقف دماوند، گفت: دیروز در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص موضوع دماوند و جنگل آق مشهد جلسه داشتیم، اما متاسفانه واقعیت آن چیزی نیست که در رسانه‌ها مطرح می‌شود. مثلاً وقف دامنه کوه دماوند مربوط به ۴۰۰ سال پیش است و جمع آن به ۱۰۰ هکتار هم نمی‌رسد. واقعیت جنگل آق مشهد هم ۴۰۰ هکتار از مراتعش وقف شده که مربوط به ۸۰۰ سال پیش است؛ ضمن این که طبق فتوای مرحوم امام (ره) و رهبر معظم انقلاب، انفال قابل وقف نیست.

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: محیط زیست فقط جنگل نیست. سوخت اضافی که به وسیله خودرو‌ها در ترافیک می‌سوزد و باعث آلودگی هوا می‌شود نیز محیط زیست است.

رییس سازمان محیط زیست در پایان با تاکید بر ضرورت آموزش محیط زیست در دانشگاه‌ها گفت: درصد زیادی از مدیران اجرایی کشور، دانش‌آموخته رشته‌های مهندسی هستند و باید با مسائل محیط زیستی آشنا باشند تا آینده نسل‌های آتی کشور به خطر نیفتد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست کلانتری معاون رئیس جمهور رییس سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟