Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@07:05:20 GMT

شاهد آرامش نسبی در بستری‌های کرونایی استان بوشهر هستیم

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۳۳۲۷

شاهد آرامش نسبی در بستری‌های کرونایی استان بوشهر هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری صبح دوشنبه در نشست ستاد مقابله با کرونای استان بوشهر اظهار داشت: از اواخر خرداد ماه شاهد افزایش بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی بودیم که با افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، شیب تند و افزایشی بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی استان بوشهر شکسته شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این موضوع به معنای کنترل بیماری کرونا نیست بلکه نشان از مدیریت ویروس است که با همکاری مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر افزود: از اواخر خرداد ماه شاهد انفجار افزایش بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی در استان بوشهر بوده‌ایم که با مداخله صورت گرفته و افزایش نظارت‌ها و آگاهی‌ها این بیماری مدیریت و کاهش یافت.

شکسته شدن شیب تند بستری‌ها و فوتی‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: از اواخر خرداد ماه که فوتی‌های استان بوشهر ۵۰ نفر بود به ۳۰۰ نفر افزایش یافت که بسیار نگران‌کننده بود.

وی با بیان اینکه افزایش چشمگیر و روند صعودی بیماری کرونا در رعایت پروتکل بهداشتی و استفاده از ماسک کاهش یافت افزود: هر چند هنوز کاهش چشمگیری در فوتی‌ها و بستری‌ها ایجاد نشده ولی در هفته‌های پیش‌رو با ادامه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی این کاهش بیشتر نمود می‌کند.

کشمیری از شکسته شدن شیب تند و افزایشی بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: افزایش مبتلایان به کرونا منجر به افزایش بستری‌ها و فوتی‌ها می‌شود.

وی گفت: تاکنون به سبب بیماری کرونا ۳۲۴ نفر در استان بوشهر فوت کرده‌اند که اکنون شدت اوج مرگ و بستری نداریم و رو به کاهش است.

افزایش بیماران در برخی محلات

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه برخی محلات شهرستان بوشهر شاهد افزایش بیماران کرونایی هستیم تصریح کرد: دو نقطه در شهرستان بوشهر شامل چغادک و عالی‌شهر بیشتر بیماران کرونایی ثبت کرده‌اند چراکه از دو هزار نفر بیماران کرونایی شهرستان بوشهر ۱۰ درصد آن در عالی شهر و ۱۰ درصد هم در چغادک ثبت‌شده که باید این موضوع بررسی شود که چرا در این دو منطقه بیماران کرونایی افزایش‌یافته است.

کشمیری، با اشاره به نظارت و بازرسی از صنوف و اماکن تصریح کرد: تاکنون ۶۲ هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۲ هزار مورد از اماکن مختلف انجام‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از رعایت بیش از ۸۰ درصدی پروتکل بهداشتی در مراکز و اماکن یاد شده خبر داد و بیان کرد: در این بازرسی‌ها برخی صنوف از جمله نانوائی‌ها، رستوران‌ها، مراکز عرضه مواد غذایی و آرایشگاه‌ها که پروتکل بهداشتی را رعایت نکرده‌اند تعطیل و پلمب شده است.

تجمعات عامل اصلی شیوع

وی، با بیان اینکه همه مردم عاشق سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و اصحاب با وفادار آن هستند و توجه ویژه‌ای به ماه محرم دارند افزود: ماه محرم برای همه مردم مسلمان ایران اسلامی از جایگاه بالایی برخوردار است که برگزاری مراسم این ماه با عظمت بر اساس تصمیم‌های ستاد کرونا انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با بیان اینکه بیشترین مبتلایان به بیماری کرونا به سبب تجمعات بوده است گفت: در برگزاری مراسم امکان شیوع بیماری کرونا بیشتر است که بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری باید بر اساس تصمیمات کارشناسان بهداشتی برنامه ماه محرم برگزار شود.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه اقلیم آب و هوایی استان‌ها متفاوت است خاطرنشان کرد: استان بوشهر به سبب گرمای شدید و شرجی، برپایی مراسم عزاداری در مکان‌های سربسته با استفاده از کولرگازی امکان‌پذیر است از این نظر امکان شیوع کرونا در این مکان‌ها افزایش می‌یابد.

کد خبر 4989586

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شیوع کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا عید سعید قربان قزوین گرگان شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه ماه محرم بیرجند مجلس شورای اسلامی کرمانشاه بستری ها و فوتی های کرونایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ستاد مقابله با کرونا بستری ها و فوتی ها بیماران کرونایی بیماری کرونا استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ فریدون قنبرزاده در نشست تجزیه و تحلیل آمار تصادفات استان گفت: میزان فوتی‌ها در تصادفات درون شهری سال ۱۴۰۲ در استان نسبت به سال قبل از آن ۳۸ درصد بیشتر شده است که تبریز با ۶۰ درصد تصادفات در جایگاه نخست و مراغه با ۲۰ درصد در رتبه دوم قرار دارد.

وی ادامه داد: میزان تصادفات جرحی و فوتی در استان نگران کننده است و بر اساس آمار میزان تصادفات در سال گذشته سیر افزایشی داشت.

سرهنگ قنبرزاده با بیان اینکه رده سنی فوتی‌ها در فرودین امسال بین ۲۰ تا ۲۵ سال است افزود: در فروردین ماه سال جاری ۱۹ نفر در رده سنی یاد شده در تصادفات درون شهری استان جان خود را از دست داده اند که ۴۰ درصد کل فوتی‌ها را شامل می‌شود و انتظارمان از والدین این است اجازه ندهند فرزندانشان بدون گواهینامه و رعایت قوانین رانندگی‌ کنند.
وی ادامه داد: اکثر تصادفات منجر به فوت از ساعت ۱۸ به بعد اتفاق افتاده است که ۶۰ درصد کل تصادفات فرودین را شامل می‌شود.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی به عوامل اصلی تصادفات منجر به فوت اشاره کرد و گفت: ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با ۹ مورد در رتبه اول و بی توجهی به جلو با ۴ مورد در رتبه بعدی قرار گرفته است.

سرهنگ قنبرزاده کنترل ترافیک را وظیفه همگانی دانست و گفت: تمام دستگاه‌ها در کنترل ترافیک و تصادفات باید به میدان بیایند و صرف حضور پلیس کافی نیست به طوری که که در ایام تعطیلات عید به دلیل حضور دستگاه‌های مختلف میزان تصادفات کاهشی بود.

وی با انتقاد از عقب ماندگی تبریز در هوشمند سازی معابر اظهار کرد : تبریز از لحاظ هوشمندسازی معابر فقیر است به طوری که در بین کلانشهر‌های کشور در جایگاه‌های آخر قرار گرفته، بنابراین ضروری است مسئولان برنامه ریزی جدی داشته باشند.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی با  اشاره به اینکه برخورد با تخلفات حادثه ساز افزایش یافته است گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان برخورد با تخلفات حادثه ساز ۳۸ درصد در عناوین مختلف افزایش یافته است؛ برای نمونه برخورد با تخلف تجاوز از سرعت مجاز حدود ۲۲۳ درصد افزایش داشت.

وی ادامه داد: همچنین در فروردین ماه جاری ۶۵۸ مورد توقیف گواهینامه و خودرو اتفاق افتاده که ۳۳۴ مورد مربوط به دلیل نداشتن گواهینامه، ۱۵۰ مورد تخلفات حادثه ساز ۱۲۵ مورد نمره منفی و ۴۹ مورد نیز به دلیل استفاده از مواد روانگردان بود.

 

دیگر خبرها

  • آفتاب گرم اردیبهشت در مازندران
  • ورود سامانه بارشی به غرب کشور | افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • تداوم پایداری جوی تا نیمه هفته آینده در مازندران
  • وضع آب و هوا در هفته آینده؛ بارش در غرب کشور / افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق
  • سامانه بارشی در راه غرب کشور / افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • استقرار جو پایدار و افزایش نسبی دما در البرز
  • پیش بینی افزایش دمای هوا در مازندران
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • ۹۸ درصد رانندگان تبریز قانونمند هستند