Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهلی بر روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مجتمع پرورش میگو در سایت رودیک در مجموع یکهزار و ۵۰۰ هکتار است و پیشبینی میشود برای حدود سه هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اراضی مستعد پرورش میگوی رودیک در قسمت غربی ۵۲ استخر و شرقی آن ۲۳۵ استخر پرورش میگو طراحی شده افزود: هم‌اینک حدود ۸۰ هکتار با ۳۰ استخر آماده زیر کشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: عملیات اجرایی اسکله آبگیری و ایستگاه پمپاژ مجتمع پرورش میگوی رودیک و سایر زیرساخت‌ها آماده شده و روند پیشرفت عملیات اجرایی نصب پمپ‌های ایستگاه پمپاژ سایت رودیک خوب ارزیابی می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به نصب پمپ‌ها، تکمیل اسکله و همچنین پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه مذکور و در صورت تامین اعتبار موردنیاز و پرداخت مطالبات پیمانکار، پیش‌بینی می‌شود که این پروژه در سه ماه آینده افتتاح شود.

شهلی‌بر با بیان اینکه در هر هکتار پرورش میگو یک اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود،افزود: میگو ارزش صادراتی، ارز آوری، برگشت سریع سرمایه و بازار پسندی بالایی نسبت به سایر آبزیان دارد و طول هر دوره پرورش میگو در چابهار ۸۵ تا ۱۲۰ روز است.

به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای ۲ اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان میگو چابهار اشتغال زایی سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان میگو چابهار اشتغال زایی سازمان شیلات ایران سیستان و بلوچستان میگو چابهار اشتغال زایی سازمان شیلات ایران سیستان و بلوچستان پرورش میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان از اجرای عملیات خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، ایوب کُرد با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی راه‌های استان اقدامات مؤثری اجرا شده بوده که یکی از آنها خط‌کشی محورها است، اظهار کرد: در این راستا، در یک سال گذشته، خط‌کشی سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان با ظرفیت اکیپ امانی این اداره‌کل انجام شده که موجب صرفه‌جویی حدود ۲۱۰ میلیارد ریالی شده است.

وی با اشاره به تهیه و نصب ۷۰۰ مترمربع معادل ۳۲۰ عدد تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی برای تأمین ایمنی عبورومرور جاده‌ای گفت: تهیه و نصب ۲۰۰ عدد چراغ چشمک‌زن و سولار از اقدامات دیگر این اداره‌کل در راستای افزایش ایمنی محورهای استان است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان یادآور شد: تهیه، نصب و تعمیر ۱۸ هزار عدد علائم و تجهیزات ایمنی در محورهای شمال استان در این بازه زمانی اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: کاربران جاده‌ای و مردم شریف می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل در محورهای مواصلاتی استان با سامانه ۱۴۱ تماس بگیرند تا در اسرع وقت رفع شود.

کد خبر 748325

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان