Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه پسته در سبد صادراتی کشور به عنوان مهم‌ترین قلم صادراتی بخش کشاورزی، رفع موانع و توسعه صادرات این محصول نیازمند نگاه ملی دستگاه‌های اجرایی و بخش غیردولتی دست اندرکار صادرات دانست.

به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، حمید زادبوم در جلسه میز ملی صادرات پسته که با هدف آسیب‌شناسی چالش‌ها و موانع صادرات این محصول برگزار شد، ضمن مهم خواندن اقدامات هماهنگ و تعامل میان دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی با هدف صیانت از تولیدات ملی و محصولات استراتژیک نظیر پسته، اظهار کرد: رویکردها در حوزه مدیریت صادرات و واردات بایستی به سمت ایجاد انگیزه برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان متعهد به منافع و مصالح ملی سوق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساز و کارها و ضوابط تنظیمی از سوی دستگاه‌های اجرایی دخیل باید به سمت تحقق هدف بسط و توسعه کسب و کارهای سالم و متعهدانه و حذف فعالیت‌های مخرب شبه‌تجاری استمرار داشته باشد.

در این جلسه محمود بازاری، مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: تشکل‌های صادراتی و صادرکنندگان نمونه ادوار ملی پسته ضمن درخواست اجرای دقیق سیاست‌های کلان دولت و به ویژه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی برای بازگشت ارزهای صادراتی به چرخه اقتصادی کشور، بر ضرورت چابکی و انعطاف در بستر سیاستگذاری کلان در شرایط جنگ اقتصادی به منظور استفاده از گزینه‌های متنوع برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه بین‌المللی تأکید دارند.

وی افزود: در نظام سیاستگذاری ارزی بایستی گزینه‌های اصلح و اثربخش برای رفع مشکلات صادرات و ارزآوری برای کشور روی میز دولت باشد و متولی صادرات با ریل‌گذاری، ضوابط عملیاتی و کارآمد را به سیاست گذار ارزی کشور پیشنهاد دهد.

مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی اظهار کرد: صادرکنندگان و تشکل‌های حاضر در جلسه همچنین آمادگی خود را برای ارائه راهکارهای اجرایی مؤثر برای توسعه صادرات اقلام خشکبار به ویژه محصول پسته با توجه به فصل برداشت پیش رو اعلام و از سازمان توسعه تجارت ایران درخواست کردند اقدامات و پیگیری‌های لازم را برای تسهیل روند صادرات پسته و حل و فصل مسائل ارزی آن به عمل آورد.

لازم به ذکر است، این جلسه به ریاست معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران و با حضور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، کمیسیون‌های کشاورزی اتاق‌های بازرگانی و تعاون ایران، اتحادیه صادرکنندگان خشکبار ایران و انجمن پسته ایران و جمعی از صادرکنندگان نمونه ملی در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.

کد خبر 436901

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پسته صادرات پسته سازمان توسعه تجارت ایران سازمان توسعه و تجارت رئیس سازمان توسعه تجارت ایران رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان توسعه تجارت ایران دستگاه های اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: شعاری که سال‌ها تکرار شد به عنوان میراث ماندگار در حوزه وقف به جهت تمرکز اولویت در حوزه دانش و توسعه دانش و رسیدن به مرز فناوری در این نمایشگاه قابل مشاهده است. در حوزه‌های علوم زیستی، دفاعی، هوش مصنوعی و علوم پزشکی در کنار مباحثی مانند فقه که مورد توجه بوده شاهد رشد و پیشرفت خوبی هستیم.

وی اظهار کرد: لازم است از تلاش‌های ریاست محترم سازمان اوقاف و امور خیریه تقدیر و تشکر کنیم که نظارت به فردا و حوزه‌هایی که زندگی آینده بشر را دستخوش تحول قرار می‌دهد دارند و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در این زمینه دنبال می‌کنند. طبیعتاً همه مجموعه‌های کشور باید مطابق سندهای توسعه پنج ساله به دانش بنیان شدن محصولات و سرمایه گذاری ها فکر کنند و طبیعتاً این الگو را می‌توانند مورد توجه قرار دهند.

حجت الاسلام حریزاوی بیان کرد: همه مؤمنان که می‌خواهند بعد از این دنیای فانی سرمایه‌هایشان به رشد و نمو برسد و ماندگار شود اگر بتوانند حوزه نگرشی خود را از وقف زمین و ملک و اموالی که برای امور دینی در نظر گرفته شده توسعه دهند و برای تولید قدرت امت اسلام و حکومت اسلامی برنامه ریزی کنند حتماً می‌تواند به ماندگارتر شدن موقوفات کمک کند. ما نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم و وقف در حوزه دانش بنیان می‌تواند نوید بخش باشد.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به جهت ارتباط تنگاتنگی که با سازمان اوقاف دارد یک ظرفیت خوبی برای معرفی این حوزه‌های جدید توسعه وقف دارد و ما اینجا حضور پیدا کردیم که با این دستاوردها آشنا شویم که بتوانیم از طریق شبکه تبلیغی که در سراسر کشور گسترش پیدا کرده در سطح خوبی معرفی کنیم.

کد خبر 6090636 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است