Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:05:53 GMT

داروی موثری برای مقابله با کرونا تاکنون یافت نشده است

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۴۰۸۵

داروی موثری برای مقابله با کرونا تاکنون یافت نشده است

ایسنا/گیلان سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در کشف واکسن کرونا احتمال آزمون و خطا وجود دارد و تاکنون برای مقابله با کرونا داروی موثری یافت نشده و تاثیر هیچ یک از داروهای موجود هم، ثابت نشده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر آبتین حیدرزاده اظهار کرد: پیش بینی می‌شود با سرد شدن هوا در فصل پاییز و احتمال بروز بیماری فصلی آنفلوانزا، بروز بیماری حاصل از ویروس کرونا را در این فصل نیز شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا برای اولین بار در جهان، گفت: همه نظام‌های بهداشتی جهان برای کشف داروی موثری برای مقابله با ویروس کرونا در تلاش هستند؛ در کشف واکسن کرونا احتمال آزمون و خطا وجود دارد و تاکنون برای مقابله با کرونا داروی موثری یافت نشده و تاثیر هیچ یک از داروهای موجود هم، ثابت نشده است.

 سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با تاکید بر اینکه ویروس کرونا هم اکنون بیش از ۱۷ میلیون نفر انسان را در کل دنیا درگیر کرده است، گفت: تعداد مبتلایان و فوتی‌های ناشی از این بیماری روز به روز در حال افزایش است و کادر بهداشت و درمان گیلان از پنج ماه گذشته تاکنون با این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی با بیان اینکه هر روز بر تعداد بیماران مبتلا به کرونا افزوده می شود گفت: مردم می توانند با رعایت برخی اصول ساده بهداشتی و اجتماعی از افزایش تعداد مبتلایان جلوگیری کنند.

حیدرزاده با ابراز تاسف از عدم رعایت موازین بهداشتی توسط برخی از مشاغل، یادآور شد: کد رهگیری که مشاغل مختلف برای شروع فعالیت خود دریافت می کنند، بمنزله تعهد اخلاقی برای رعایت و پایبندی به پروتکل های بهداشتی است.

وی با تاکید بر اینکه ناظران و بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با هر گونه تخلف در خصوص عدم رعایت آیین نامه های ابلاغی به شدت برخورد خواهند کرد، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی، سلامت مردم را تضمین می کند.

حیدرزاده ادامه داد: مردم فهیم استان گیلان در بسیاری از رفتارهای نیک اجتماعی و فرهنگی سابقه بسیار روشنی در کشور دارند و امید است با رعایت سه اقدام مهم استفاده از ماسک، شستن مداوم دست ها و رعایت فاصله اجتماعی در کنترل همه گیری کرونا در کشور، پیشرو باشند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان با اشاره به اینکه در شرایط سخت تحریم به حمایت‌ و کمک‌های مردمی نیاز مند هستیم، یادآور شد: با کمک و یاری مردم و خیران سلامت توانستیم موج اول این بیماری را به خوبی پشت سر بگذرانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم

 بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی قم،با پیگیری‌های صورت گرفته توسط کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی قم، مرکز غیر مجاز مداخله گر در امور طب سنتی شناسایی و تمامی فعالیت‌های آن تعطیل شد.

 این مرکز نسبت به ارائه دارو‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی و غیر اصولی در امر درمان مداخله می‌کرد.

 همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و درمانی می‌توانند با شماره ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار