Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@12:09:10 GMT

کشف یک کهکشان با کمک یادگیری ماشین

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۴۹۰۵

کشف یک کهکشان با کمک یادگیری ماشین

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، برای درک تکامل کهکشان، کارشناسان حوزه فضا باید جهان را در مراحل مختلف مانند زمان شکل گیری و تکامل بررسی کنند. بیشتر کهکشان‌های جهان مدرن کهکشان‌های بالغ هستند. از آنجایی که کهکشان‌های تازه تشکیل شده نادر هستند، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در مطالعه اخیر با بررسی داده‌های تصویربرداری گسترده‌ای که توسط تلسکوپ سوبارو انجام شده بود، در جستجوی آنها بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال یافتن کهکشان‌های تازه تشکیل شده که مراحل اولیه زندگی خود را سپری می‌کنند توسط این داده‌ها کار آسانی نیست زیرا داده‌های این موضوع گسترده و شامل ۴۰ میلیون جرم هستند.

در این مطالعه جدید محققان از فناوری یادگیری ماشین برای یافتن چنین کهکشان‌هایی در میان انبوهی از داده‌ها استفاده کردند.

محققان برای انجام این کار از یک رایانه استفاده کردند که به طور مکرر رنگ‌های کهکشان را که از مدل‌های نظری مشخص است، یاد می‌گرفت و سپس به رایانه اجازه می‌دادند تا تنها کهکشان‌هایی که تازه تشکیل شده بودند و به نوعی در حال سپری مراحل اولیه زندگی خود بودند را انتخاب کند.

دانشمندان با تلفیق داده‌های بزرگ ثبت شده توسط تلسکوپ سوبارو و فناوری یادگیری ماشینی، یک کهکشان را با میزان اکسیژن بسیار کم ۱.۶ درصد فراوانی خورشیدی (solar abundance) کشف کردند که این کهکشان رکورد یک کهکشان دیگر را از نظر میزان اکسیژن شکست. این کهکشان "HSC J۱۶۳۱ + ۴۴۲۶" نام دارد و در فاصله ۴۳۰ میلیون سال نوری در صورت فلکی هرکول قرار دارد. مقدار اکسیژن این کهکشان تنها ۱.۶ درصد است. این پایین‌ترین مقداری است که تاکنون برای یک کهکشان گزارش شده است. میزان اکسیژن اندازه گیری شده نشان می‌دهد که بیشتر ستاره‌های این کهکشان اخیراً شکل گرفته‌اند. به عبارت دیگر ، این کهکشان مراحل اولیه تکامل خود را پشت سر می‌گذارد.

پروفسور "اوچی" از "رصدخانه نجوم ملی ژاپن" و "دانشگاه توکیو" گفت: میزان جرم ستاره‌ای HSC J۱۶۳۱ + ۴۴۲۶ این کهکشان بسیار کم است و جرم آن تنها ۰.۸ میلیون جرم خورشیدی است.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

178 / 336 کهکشان اکسیژن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کهکشان اکسیژن یک کهکشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۴۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • توقیف محموله مرغ زنده در تالش
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تصاویر نجومی نهم اردیبهشت (۲۸ آوریل)
  • چاره‌اندیشی کوتاه مدت ترافیکی برای میدان سپاه قم
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت