Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شاهرخ رامزی معاون پشتیبانی سازمان بیمه سلامت بیان کرد: در حالت معمول سهم بیمه سلامت در بستری بیماران ۹۰ درصد هزینه‌ها و سهم بیمار ۱۰ درصد و در درمان سرپایی بیماران نیز سهم بیمه ۷۰ درصد و سهم بیمار ۳۰ درصد است. همین قانون در بیماران مبتلا به کرونا نیز اجرا می‌شود با این تفاوت که از آنجایی که درمان بیماران مبتلا به کرونا باید رایگان باشد، درصد سهم بیمار در این حالت توسط منابع دولتی برای بیمه‌ تامین می‌شود و به این شکل بدون آنکه سهم بیمه در پرداخت هزینه‌ها افزایش یابد بیمار به شکل رایگان خدمات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیمه سلامت در بحث کرونا از اول اسفند سال ۹۸ در کنار وزارت بهداشت و درمان فعال بوده است، توضیح داد: همواره در تلاش بودیم منابع مالی خوبی به ارائه‌دهندگان خدمات تزریق کنیم مثلا از اول اسفند ۹۸ تا ۲۰ فروردین ۹۹ بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان پول به ارائه‌دهندگان خدمت تزریق شده است. با تزریق این پول مطالبات سال ۹۷ موسسات پرداخت شد، البته به جز بخش دولتی ـ دانشگاهی که حدود ۱۰ روز بدهکاری داریم که مبلغی معادل ۱۳۷ میلیارد تومان است.

رامزی با تاکید بر اینکه اعتباری تحت عنوان کرونا به سازمان بیمه سلامت داده نمی‌شود، افزود: ما از محل اعتبارات خودمان با حمایت وزیر بهداشت و دکتر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وظیفه تامین منابع مالی را انجام دادیم.

وی درباره بیمه بودن یا نبودن خدمان مربوط به درمان کرونا در بخش خصوصی گفت: در صورتی که مرکز طرف قرارداد ما باشد و خدمات نیز در سقف بیمه‌ای قرار گیرد، اسناد هزینه برای ما ارسال می‌شود و در صورت دریافت خدمات بستری تا سقف ۹۰ درصد هزینه‌ها پرداخت خواهد شد. در صورتی که بیمارستان طرف قرارداد ما نباشد نیز براساس اسناد دولتی خسارت وارده پرداخت می‌شود.

رامزی در پاسخ به این سوال که صفر تا ۱۰۰ هزینه‌های ناشی از درمان کرونا برای بیمه چقدر است اظهار کرد: این موضوع کاملا وابسته به خدماتی است که بیمار حین دوره درمان دریافت می‌کند و بر همین اساس هزینه‌ها می‌تواند فرد به فرد متفاوت باشد.

معاون پشتیبانی سازمان بیمه سلامت درباره پوشش بیمه‌ای خدمات هوم‌ کر یا مراقبت در منزل بیماران مبتلا به کوویدـ۱۹ گفت: برای برخی فعالیت‌ها که در هوم کر تحت پوشش بیمه باشد کماکان پرداخت‌ها صورت می‌گیرد. اگر بحث مراقبت از بیماران کرونایی هم به تایید شورای عالی بیمه برسد و قرار باشد تحت پوشش بیمه برود، ما آماده ارائه خدمت خواهیم بود.

وی درباره انجام آزمایش‌هایی که در زمان ابتلا به کرونا از افراد گرفته می‌شود، افزود: اگر آزمایش‌ها تحت پوشش بیمه باشد، پرداخت‌هایی خواهیم داشت.

رامزی درباره پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد این سازمان تصریح کرد: در سال ۹۹ تا پایان خرداد به همه‌ موسسات پرداخت‌ها انجام شده است و در سال ۹۸ نیز بخش دولتی و دانشگاهی حدود ۳ ماه و در بخش غیردانشگاهی در حوزه دارو و بیمارستانی نیز حدود یک ماه بدهکار هستیم.

۵ ماه بعد؛ کرونا ۱۱۰ میلیون تومان! | درمان کرونا در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی برای جیب مردم چقدر آب می‌خورد؟ کد خبر 536855 برچسب‌ها كرونا در ايران سازمان بیمه سلامت بیمه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران سازمان بیمه سلامت بیمه سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه درمان کرونا هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲

خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان سال ۱۴۰۲ به صورت صدرصد پرداخت شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی و کانون بازنشستگان، قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از ابتدای آذرماه سال 1402 تا پایان آبان‌ماه 1403 با شرکت بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ  به امضاء رسیده است که براساس این قرارداد، مبلغ بیمه تکمیلی برای بازنشستگان با قیمت 305 هزار تومان برای هر نفر به صورت ماهانه تعیین شده که 50 درصد آن توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

در این قرارداد سقف بستری فوق تخصصی 85 میلیون تومان،  بیماران خاص و صعب‌العلاج 35 میلیون تومان، بستری عمومی 40 میلیون تومان،  خدمات پاراکلینیکی و خدمات تشخیصی، درمانی و سرپایی 6 میلیون تومان، خدمات تشخیصی درمانی ـ سرپایی 4 میلیون تومان، خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی 2 میلیون و 250 هزار تومان، رفع عیوب انکساری چشم 6 میلیون تومان برای یک چشم و 12 میلیون تومان برای دو چشم و آمبولانس داخل شهری 2 میلیون تومان و آمبولانس بین شهری 3 میلیون تومان است.

در همین ارتباط با توجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی نسبت به پرداخت حق بیمه بهمن‌ماه 1402 که با تاخیر قابل توجهی روبرو شده بود، اقدام کرده ، تمامی خسارات درمان مستقیم اسناد درمانی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی تا پایان  اسفند سال 1402 پرداخت شد.

سقف تعهدات قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

همچنین باعنایت به دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبنی بر پرداخت مطالبات اسفندماه شرکت از محل قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تاپایان اردیبهشت ماه، در صورت تحقق این وعده مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد شرکت نیز  به صورت کامل بروز رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان