Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهرداد فلاطونی با بیان اینکه ویروس کرونا همه دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی یکی از ابعاد این ویروس بوده که زندگی مردم را تحت تاثیر خود قرار داده، به طوری که در حال حاضر برخی افراد به ویژه صاحبان کسب و کارها و مشاغل آزاد و کارگران دچار مشکلاتی شده‌اند؛ اما به طور کلی مشکل تهیه و تامین غذا و مواد ضدعفونی‌کننده و همچنین نبود امکانات بهداشتی از مسائلی است که به دنبال این ویروس بیشتر شده البته بروز کرونا نشان داده که مردم بیشتر می‌توانند به یاری و کمک یکدیگر بشتابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید مشکلات اقتصادی و معیشتی ناشی از کرونا را یکی از مشکلات جامعه و به نوعی گره اقتصاد معیشتی بدانیم، تاکید کرد: در حال حاضر در آستانه ماه محرم قرار داریم و براساس شعائر اسلامی مردم اغلب نذرهایشان را در این ایام ادا می‌کنند؛ این نذرها عمدتا میان افرادی پخش می‌شود که به طور مداوم از مواد غذایی ارتزاق می‌کنند، اما افرادی هستند که به نان شب‌شان محتاج‌اند؛ لذا بهتر است باتوجه به شرایطی که در آن قرار داریم اینگونه افراد نیازمند را شناسایی و با راه‌اندازی تشکل‌هایی، مواد غذایی و نذر خود را میان آن‌ها پخش کنیم.

این روانشناس با تاکید بر اینکه ادای نذر می‌تواند براساس نیاز جامعه باشد، افزود: البته این فرهنگ نباید تنها منوط به عاشورا و محرم باشد و تا زمانی که کرونا وجود دارد باید ادامه داشته باشد.

فلاطونی معتقد است که اگر افراد بتوانند به افراد نیازمند کمک کنند، ولو کمکی کوچک؛ نه تنها دست افراد نیازمند را گرفته‌اند، بلکه از نظر روحی نیز خودشان احساس شادی خواهند داشت زیرا براساس اصول روانشناسی، شادی که از سوی سلیگمن مطرح شده، انسان‌ها به دنبال رسیدن به شادی عمیق هستند و شادی عمیق زمانی اتفاق می‌افتد که انسان‌ کارهای بزرگی انجام دهد.

وی در ادامه درباره چگونگی گسترش کمک‌های مردمی و «نذر سلامت» اینطور توضیح داد: گسترش کمک‌های مردمی و «نذر سلامت»، نیازمند همدلی و همراهی سازمان‌های بزرگ مانند صدا و سیما، شهرداری و آموزش و پرورش است؛ یکی از مراکزی که در این شرایط می‌تواند بسیار کمک‌ کند آموزش و پرورش و آموزش عالی است که به دنبال گسترش آموزش‌های مجازی به راحتی می‌توانند در ترویج چنین دیدگاه‌هایی موثر باشند. همچنین مراجع تقلید نیز می‌توانند فتوایی در این باب دهند که شاهد چنین رویکردی نیز بوده ایم.

فلاطونی افزود: سازمان‌های مردم نهاد نیز باید با راه‌اندازی کانون‌ها و کمپین‌هایی برای انجام کار خیر در راستای مقابله با کرونا فعالیت کنند. از سوی دیگر نیز باید گروه‌های نیازمند و مناطق محروم شناسایی شوند تا به افراد نیازمند حقیقی کمک شود. نکته مهم دیگر این است که باید افرادی بر روی کمک‌ها نظارت داشته باشند زیرا همواره افرادی هستند که از هر موقعیتی به نفع خود استفاده می‌کنند.

این روانشناس در پاسخ به این سوال که کمک به بهبود وضعیت سلامتی چطور با فرهنگ عاشورایی و محرم پیوند می‌خورد؟ گفت: امام حسین (ع) برای آزادی و انسانیت قیام کرد و گسترش کمک‌های مردمی و نذر سلامت با فرهنگ عاشورایی و شهادت امام حسین(ع) و یارانش ارتباط دارد. در هر مکتبی نیز به تقسیم کردن غذایمان با دیگران و اینکه شادی‌هایمان را با دیگران تقسیم کنیم سفارش شده است.

وی گفت : باید نگاهمان را از جزیی‌نگر به کلی‌نگری تغییر دهیم و فراموش نکنیم که حتی یک نفر در هر کجای این دنیا جانش را از دست بدهد، بشریت در برابر او مسئولیت دارد، اگرچه دولت و حکومت باید به مردم کمک کنند، اما بالطبع مردم نیز باید مسئولیت خود را در رابطه با معضلات و مشکلات بپذیرند.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 نذر سلامت فرهنگ عاشورایی ارتباط نذر سلامت با فرهنگ عاشورایی ادای نذر مهرداد فلاطونی روانشناس اجتماعی ویروس کرونا گسترش کمک‌های مردمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نذر سلامت فرهنگ عاشورایی ادای نذر روانشناس اجتماعی ویروس کرونا گسترش کمک های مردمی فرهنگ عاشورایی افراد نیازمند نذر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی بعد از ظهر جمعه در حاشیه بازدید از سد دیورش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سد دیورش حدود ٧۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: این پروژه آبرسانی ۵ شهر و ٢٨ روستا را تحت پوشش قرار داده، بر این اساس، خط انتقال هم در این منطقه آغاز شده به گونه‌ای که پیمانکاران مشغول به کار هستند.

وی با تاکید بر تسریع در انجام این پروژه و تأمین منابع آبی مورد نیاز شهرستان رودبار افزود: بازسازی و نوسازی شبکه‌های رودبار و رستم آباد نیز در دستور کار قرار گرفته تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.

استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت مخزن ٣٠ میلیون مکعبی سد دیورش ادامه داد: با وجود اینکه این سد در حال تکمیل شدن است می‌تواند همزمان ۵ متر مکعب آب را تأمین کند از طرفی رودخانه‌ها هم جاری بوده و در پایین دست هم مشکلی برای استفاده از آب و کشاورزی وجود ندارد.

عباسی با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تا کنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر آقای رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع صورت بگیرد.

کد خبر 6095863

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب