Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:18:24 GMT

کارکنان آرامستان‌ها، مجاهدان خاموش مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۶۶۵۱

کارکنان آرامستان‌ها، مجاهدان خاموش مبارزه با کرونا

ایسنا/زنجان شهردار خرم‌دره گفت: در روزهای کرونایی، کارکنان آرامستان‌ها جزو کسانی هستند که با ایثار و فداکاری مشغول کارند.

امیرهوشنگ نوری‌آرا ظهر امروز (۱۳ مردادماه) در مراسم تقدیر از پرسنل باغ رضوان خرم‌دره، اظهار کرد: شهرداری به‌عنوان یک نهاد مردمی وظایف بسیار مهم و خطیری در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان و رفع مشکلات شهری بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارگران شهرداری جزو نیروهای بسیار خدوم و زحمت‌کش هستند که به‌صورت شبانه‌روزی و در بخش‌های مختلف در حال فعالیت هستند و خوشبختانه شهروندان هم قدر زحمات آنان را می‌دانند.

شهردار خرم‌دره ادامه داد: همواره شهرداری‌ها در بحران‌ها، حوادث و مناسبت‌های مختلف در شهر در خط مقدم خدمات‌رسانی و امدادرسانی هستند که کارگران در ارائه این خدمات نقش به‌سزایی را ایفا می‌کنند.

نوری‌آرا یادآور شد: شیوع ویروس کرونا یکی از بحران‌هایی بود که کل جهان را در بر گرفت، متعاقب آن طی ماه‌های اخیر همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی برای مقابله با شیوع این بیماری تلاش کردند که کارگران شهرداری‌های سراسر کشور در خط مقدم آن بودند.

وی با بیان این‌که یکی از بخش‌هایی که در این حوزه به‌خوبی وارد عمل شده و به ایفای نقش پرداخت، کارکنان آرامستان‌ها هستند، عنوان کرد: سازمان آرامستان‌ها به دلیل نوع فعالیت کاری خود یکی از سازمان‌هایی است که فعالیت در آن به خاطر شرایط روحی مراجعان بسیار سخت است و علی‌رغم این موضوع، کارکنان آن در این ایام با از خودگذشتگی و ایثار، تلاش خالصانه‌ای که داشتند در عرصه خدمت‌رسانی از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

شهردار خرم‌دره با تاکید بر اینکه یکی از محیط‌هایی که همواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اماکن عمومی که تحت هیچ شرایطی تعطیل نخواهد شد، آرامستان‌ها هستند، ادامه داد: اگر کارگران در این حوزه فعال نباشند قطعا در بحران‌ها با مشکلات مواجه خواهیم شد.

در ادامه این مراسم نیز فرماندار خرم‌دره با تقدیر از زحمات شبانه‌روزی پرسنل باغ رضوان خرم‌دره، گفت: کارکنان آرامستان‌ها در مواقع بحرانی مانند کرونا علاوه بر سلامت جسمی با ناراحتی‌های روحی نیز مواجه هستند.

حجت محمدی یادآور شد: با تلاش و کوشش شبانه‌روزی کارکنان آرامستان‌ها خواسته شهروندان داغ‌دار در بهترین شرایط ممکن محقق می‌شود که این امر می‌تواند مرحمی بر زخم داغ‌دیدگان باشد.

این مسئول با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و زدن ماسک، افزود: طبیعی است که کم‌توجهی به اصول و ضوابط بهداشتی در شرایط بحرانی شیوع کرونا نه تنها می‌تواند به وخیم شدن شرایط منجر شود، بلکه تداوم رعایت موازین بهداشتی را نیز در میان مردم کمرنگ می‌کند، موضوعی باید بیش از پیش به آن اهتمام ویژه داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان آرامستان کارکنان آرامستان ها خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نور محبوسی که خاموش نشد

هر چند تقویم‌ها را ساخته‌اند تا به ما سال و ماه را یادآوری کنند تا زمان را از دست ندهیم اما این، همه فایده خط‌کشی سال و ماه نیست. گاه همین خط و نشانه‌ها به ما کمک می‌کند سری به روایت‌های به‌جامانده از حوادث و اشخاص در تاریخ بزنیم. وقایع و اشخاصی که برای ما عبرت‌ها و یادآوری‌هایی با خود دارند. در این میان می‌توان مدعی شد تقویم شیعه برای ما بچه مسلمان‌ها، سراسر ذکر و یادآوری است. به همین دلیل بر آن شدیم در مجموعه نوشته‌هایی، برخی از این یادآوری‌ها و ذکرها را بیاوریم.

مناسبت‌های ماه شوال را که مرور می‌کنی، در برخی روزها بیشتر از بقیه ممکن است مکث کنی. یکی از این روزها، سالروز دستگیری امام کاظم(ع) توسط هارون عباسی است. آن‌طور که شنیده‌ایم و می‌دانیم، آغاز امامت ایشان همزمان با دوران استقرار و ثبات خلافت عباسیان است. سلسله‌ای که دارای حکام مستبدی بود و به حکومت‌دارای همراه با خفقان و تهدید و بگیر و ببند، مشهور بودند. طبیعی است در چنین شرایطی، شخصیتی مانند امام موسی کاظم(ع) روز خوش نداشته باشد. بنا به روایت‌های تاریخی، علت اصلی اسارت و زندانی کردن امام موسی کاظم(ع)، شهرت امام و دسترسی شیعیان به ایشان و توجه بی‌سابقه مردم به آن‌ حضرت است. حضرت موسی بن جعفر(ع) در طول دوران امامتش بارها از طرف خلفای عباسی احضار و زندانی شد. در مورد مدت زندانی‌ بودن امام(ع) گزارش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توان گفت مدت آخرین اسارت منتهی به شهادت ایشان چهار تا پنج سال و مجموع اسارت ایشان در دوران زندگیشان، بین 10 تا 12سال است. اگرچه در بسیاری از موارد، امام(ع) در خانه برخی از افراد، محصور و تحت نظر بودند؛ اما در مواردی حکومت عباسی به شکنجه ایشان در زندان‌هایی مخوف و سیاهچال‌ها می‌پرداختند که در زیارت‌نامه حضرت به این موضوع اشاره شده است. بر اساس گزارشی دیگر، ‌هارون گاهی برای تفریح به پشت‌بامی می‌رفت که مشرف به زندان بود. روزی به ربیع گفت این پارچه چیست که هر روز آن‌ را داخل زندان می‌بینم؟ ربیع گفت: پارچه نیست! موسی بن جعفر است که پس از فجر تا هنگام نماز ظهر به سجده می‌رود. ‌هارون گفت: او از راهبان بنی‌هاشم است! ربیع از او پرسید: پس چرا در زندان بر وی سخت‌گیری می‌کنی؟ ‌هارون گفت: چاره‌ای نیست!

نخستین‌بار امام در زمان خلافت مهدی عباسی از مدینه به بغداد تبعید شد که زمان دقیق آن ذکر نشده است. اما دومین بار به وسیله هارون در ۲۰شوال سال ۱۷۹ق در مدینه دستگیر و ۷ ذی‌الحجه در بصره در خانه عیسی بن جعفر زندانی شد. نفوذ معنوی امام کاظم(ع) در دستگاه حاکم به‏حدی بود که کسانی مانند علی بن یقطین وزیر دولت عباسی، از دوستداران حضرت موسی بن جعفر(ع) بودند و به دستورات ایشان عمل می‌کردند. هارون سرانجام در سفری که در سال 179 به خانه خدا رفت، از عظمت معنوی امام و احترام خاصی که ایشان در بین مردم داشت بیش از پیش آگاه شد. او پس از بازگشت به مدینه و زیارت مرقد پیامبر(ص) تصمیم گرفت موسی بن جعفر(ع) را دستگیر و زندانی کند. به دستور هارون در زمان انتقال آن حضرت از مدینه به بصره، کجاوه‌هایی در مسیر همراه با کجاوه امام حرکت کردند تا در طول مسیر از راه‌های مختلف مسیر خود را تغییر دهند و  به این ترتیب مردم ندانند امام را به کجا و با کدام کجاوه بردند. این سیاست برای مأیوس کردن مردم و بی‌خبری از تبعیدگاه امام(ع) بود، سیاست‌هایی که نشان‌دهنده ترس حاکمان مستبد از نور و عظمت این امام بزرگوار بود؛ ترسی که به شهادت ایشان منجر شد. اما تاریخ گواه معتبری برای شکست استبداد و باقی ماندن نور است.

زهره هاشمی

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آتش اعتراضات علیه اسرائیل دیگر خاموش‌شدنی نیست (فیلم)
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • اقدامات پلیس آمریکا نمی‌تواند صدای دانشجویان معترض را خاموش کند
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • مرگ خاموش مرد ۵۲ ساله در مشهد
  • نام مبارزان و مجاهدان شهید بوشهری در جهان طنین‌انداز است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت