Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش‌های رسمی در ماه ژوئیه، 63 مورد تیراندازی و 15 فقره قتل در شهر پورتلند آمریکا روی‌داده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، پلیس شهر پورتلند آمریکا گزارش داده که تنها در ماه ژوئیه، ۱۵ مورد قتل و آدمکشی در این شهر صورت گرفته است.

به نوشته وبگاه خبری «نیوزمکس»، این تعداد بعد از سال ۱۹۸۰ در آمریکا، بیشترین آمار قتل و آدمکشی ظرف یک ماه را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش مقامات ایالت اورگن، در شهر پورتلند که در دو ماه گذشته شاهد اعتراضات خشونت‌آمیزی بوده، طی همین بازه زمانی ۶۳ مورد تیر‌اندازی نیز صورت گرفته است.  

در میان این کشته‌شدگان دو قربانی وجود دارند که در حین عزاداری برای دیگر قربانیان کشته‌شده‌اند.

این آمار در حالی از سوی پلیس شهر پورتلند، منتشر شده که این شهر آمریکایی شاهد شصت و ششمین شب از اعتراضات مردمی علیه خشونت پلیس و نژادپرستی بوده است.

گزارشی دیگر حاکی از آن است که در سه ماه گذشته، آمار تیر‌اندازی‌ها نیز در پورتلند بالا بوده است. پلیس در ماه‌های مه، ژوئن و ژوئیه به ۱۶۷ مورد گزارش تیر‌اندازی پاسخ داده است.

این در حالی است که این تعداد در سال گذشته طی همین بازه زمانی ۹۶ مورد گزارش‌شده است.

بسیاری از شهرهای آمریکایی ازجمله سیاتل، پورتلند و دیگر شهر‌ها بعد از قتل نژادپرستانه «جورج فلوید» به دست یک مأمور سفیدپوست، از ۲۵ ماه می (پنجم خردادماه) صحنه اعتراضات گسترده بوده‌اند.

در این میان، اعتراضات شهر پورتلند، به دلیل حضور نیروهای پلیس فدرال و درگیری و خشونت میان معترضان و این نیرو‌ها، جزو مهمترین اخبار رسانه‌ها بوده‌ است.

انتهای پیام/4106/

منبع: آنا

کلیدواژه: نژادپرستی پورتلند سیاتل تظاهرات آمریکا شهر پورتلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان

سخنگوی سازمان ملل در واکنش به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین گفت: حقوق اساسی آزادی بیان و اعتراض مسالمت‌آمیز باید رعایت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حقوق اساسی آزادی بیان و اعتراض مسالمت‌آمیز باید رعایت شود، همچنین اظهارات نفرت‌انگیز نباید تحمل شود.

وی افزود: چگونگی ایجاد موازنه در خصوص این موارد بر عهده رؤسای دانشگاه‌ها است.

پیش از این، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد درباره سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا گفت که تضمین آزادی بیان و تظاهرات مسالمت‌آمیز «ضروری» است و در این باره اظهار کرد در عین حال، بدیهی است که سخنان نفرت‌انگیز غیرقابل قبول است. من معتقدم که چگونگی مدیریت صحیح اتفاقاتی که ما شاهد آن بوده‌ایم بر عهده مقامات دانشگاه‌ها است.

به گزارش ایمنا، دانشجویان دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا در ۱۷ آوریل پس از شهادت مینوچه نعمت شفیق رئیس دانشگاه کلمبیا در مقابل کنگره، اردوگاهی (چادرهایی) را در محوطه دانشگاه کلمبیا برپا کردند.

رئیس دانشگاه کلمبیا، بیش از همتایانش در هاروارد و پن در طول شهادت‌های مشابه قبلی، با قانون‌گذارانی که از اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل انتقاد می‌کردند، همسو بوده است.

در ۱۸ آوریل، شفیق از اداره پلیس نیویورک خواست تا چادرهای دانشجویان را جمع کند. از آن زمان، چادرهای همبستگی و تحصن‌ها در دانشگاه‌های سراسر آمریکا برپا شده است. تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه بیش از شش ماه است که در سراسر آمریکا در حال برگزاری است اما این تظاهرات با حوادث هفته گذشته شدت گرفت.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور درباره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می‌سازد.

اینگونه سرکوب‌های خشونت‌آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می‌رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی‌های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین‌الملل است.

منبع: ایرنا

کد خبر 749874

دیگر خبرها

  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • اعتراضات ضد جنگ؛ خط و نشان پلیس آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان
  • ۲۱۰ نفر در اعتراضات روز کارگر ترکیه بازداشت شدند
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند