Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@13:56:34 GMT

چند نکته درباره «کرونا» از نگاه طب سنتی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۹۶۶۹

چند نکته درباره «کرونا» از نگاه طب سنتی

خبرگزاری تسنیم: دکتر منصور خرمی‌زاده در برنامه "انارستان" درباره روشهای پیشگیری از ابتلا به کرونا در فصل تابستان اظهار کرد: اگر فردی با مزاج گرم و خشک در فصل تابستان که مزاج فصل نیز گرم و خشک است، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا از خوراکیهای گرم و خشک استفاده کند، غلبه خلط صفرا در او افزایش پیدا خواهد کرد و دچار علائمی مانند سردرد و گلودرد خواهد شد و چون سیستم ایمنی او نیز ضعیف شده، در مواجهه با ویروس کرونا، آسیب بیشتری خواهد دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متذکر شد: ابتلا به بیماری کرونا از لحاظ جنس، اقلیم، سن و تغذیه در افراد مختلف، متفاوت است؛‌ در طب سنتی چهار کیفیت گرمی، سردی، خشکی و تری داریم و انسان، معتدل‌ترین موجود در کره زمین است بنابراین نباید بدن را خیلی گرم، سرد، خشک یا خیلی تر نگهداریم.

خرمی‌زاده تصریح کرد: تقویت سیستم ایمنی افراد، زمانی به‌وجود می‌آید که در منطقه اعتدال قرار گیرند؛ اگر بدن دچار گرمی بیش از حد شود، رطوبتش را از دست می‌دهد و سردی بیش از حد، باعث انجماد آن خواهد شد همچنین رطوبت بیش از حد، زمینه‌ساز عفونت در بدن خواهد بود و خشکی بیش از اندازه، جریان خون را از کار خواهد انداخت.

این متخصص طب سنتی متذکر شد: روشهای پیشگیری از این بیماری در فصول مختلف، متفاوت است؛ پس باید تدابیر مناسب هر فصل را به خوبی رعایت کنیم؛ در فصل تابستان استفاده از میوه‌های مناسب فصل، بسیار ضروری است . همچنین مصرف این خوراکیها نیز باید در حد اعتدال باشد.

خرمی‌زاده تصریح کرد: ویروس کرونا در ووهان چین که دارای مزاج گرم و مرطوب مایل به خشکی است، شروع به شیوع کرد؛ این اتفاق در فصل زمستان افتاد که دارای مزاج سرد و تر است.

وی افزود: خلط بلغم در فصل زمستانبه سمت پا حرکت می‌کند، این خلط بوسیله گرما به سر رفته و اگر باد سرد به بدن بخورد، نمی‌تواند حرکت کند و منجمد می‌شود و به شکل خلط پشت گلو یا نزله همچنین آبریزش بینی خود را نشان می‌دهد و علائمی مانند تنگی نفس که در کرونا هم وجود دارد در فرد ظاهر می‌شود؛ این خلط که راهی برای خروج ندارد به ریه می‌ریزد؛ در این زمان اگر ویروس کرونا که به تمام بافتها حمله می‌کند، وارد بدن شود چون ریه‌ها ضعیف شده‌اند، ابتدا به سر رفته و حس بویایی از کار می‌افتد، سپس به سمت ریه حرکت کرده و اگر پاها را در فصل زمستان گرم کنیم، این خلط ذوب شده و به سمت پایین می‌رود و عوارض آن کمتر خواهد شد.

وی متذکر شد: در این فصل، افرادی که از لحاظ شغلی، در معرض خشکی قرار می‌گیرند باید مراقبتهای بیشتری انجام دهند و در صورت بروز علائمی مانند خشکی مو، ترک کف پا، خشکی پوست، شکنندگی ناخن‌ها، سوزش معده و ولع در خوردن آب یخ، تدابیر مناسب فصل را رعایت کنند.

در حال حاضر فصل سوم "انارستان" روزهای زوج ساعت 19 از شبکه افق در حال پخش است؛ این برنامه در حوزه سلامت مسائل را از منظر طب سنتی به بحث و گفت‌وگو می‌نشیند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کرونا تابستان ویروس کرونا طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • 7 نکته که در شروع مذاکره باید رعایت کنیم
  • (تصویر) یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه