Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@05:05:57 GMT

فارابی، کارگزاری در مسیر استانداردهای جهانی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۰۰۹۳

فارابی، کارگزاری در مسیر استانداردهای جهانی

آفتاب‌‌نیوز :

رحمان بابازاده درباره تغییراتی که کارگزاری فارابی را در مسیر جدیدی قرار می‌دهد، گفت: فارابی سه مقطع مهم را در تاریخ فعالیتش تجربه کرده است. اولین مورد مربوط به ۱۲ سال قبل یعنی در سال ۱۳۸۷ است که این شرکت با تغییر نام و تعریف استراتژی جدید تعامل با مشتریان، تحولی بنیادین را تجربه کرد. پس از آن دومین مورد نیز مربوط به ۶ سال قبل است که این شرکت توانست پیشگام در فناوری‌های نوین معاملات آنلاین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره سومین مقطع مهم فعالیت‌های این کارگزاری نیز ادامه داد: با توجه به نیازی که وجود داشت، برنامه‌ریزی برای سومین نقطه عطف فعالیت‌های کارگزاری فارابی از یکسال قبل کلید خورد و هم‌اکنون ریل‌گذاری آن تکمیل شده است. عمده این تغییرات با تاکید بر استراتژی ریبرندینگ در «ارائه خدمات و سرویس‌های یکپارچه نوین»، «معرفی هویت بصری جدید» و «حرکت به‌سوی استاندارد‌های جهانی‌ها با بهره‌گیری از تکنولوژی» تعریف شده است.

این فعال بازار سرمایه با تشریح تغییراتی که فارابی و مشتریان این کارگزاری به‌زودی شاهدش خواهند بود، توضیح داد: عمده تغییری که فارابی به عنوان یکی از برترین کارگزاری‌های بورس ایران به آن نیاز داشت، تبدیل شدن به کارگزاری در تراز جهانی است. در واقع نقشه راهی که در فارابی ترسیم شده، برای رسیدن به معیار‌های یک کارگزاری در سطح استاندارد‌های جهانی است. از این رو تلاش می‌کنیم خدماتی که به سرمایه‌گذار ایرانی در بورس ارائه می‌شود، در سطح استاندارد‌های روز دنیا باشد.

بابازاده با تشریح دلایلی که باعث شد تا فارابی در مسیر جدیدی گام بردارد، گفت: اگر به‌یاد داشته باشید تا همین دو سال قبل تعداد افرادی که در بورس فعال بودند به زحمت به یک میلیون نفر می‌رسید، اما هم‌اکنون بیش از ۱۵ میلیون کد بورسی در کشور صادر شده که حداقل یک سوم آن‌ها کد‌های فعال هستند. در واقع همین رشد پرشتاب بورس و اقبال مردم از این بازار بود که باعث شد از سال گذشته نگاه تازه‌ای به این صنعت داشته باشیم؛ چراکه با رویکرد‌های قدیمی نمی‌توان به مشتریان میلیونی بازار سرمایه خدمت‌رسانی کرد. بازار سرمایه ایران تحول بزرگی را تجربه کرده و کارگزاری فارابی نیز تلاش می‌کند همگام با تحولات صورت گرفته، مسیر جدیدی را آغاز کند.

وی همچنین با تشریح برخی اقدامات انجام شده، افزود: همان‌طور که می‌دانید کارگزاری فارابی هم‌اکنون شرکت‌ها و بخش‌های متعددی از جمله «سوشیانت»، «صد تحلیل»، «بورس‌۲۴»، «جی‌بیمو» و «آموزین» را در خود جای داده است. طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تصمیم گرفته شد برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان و متقاضیان سرمایه گذاری در بورس، تمام خدماتی که ارائه می‌شود را به‌صورت یکپارچه از طریق پرتال جامع کارگزاری فارابی به مشتریان ارائه کنیم. بر همین اساس از چند ماه گذشته عمده اقدامات لازم برای باز طراحی پرتال اصلی فارابی در دستور کار قرار گرفت و اخیرا نیز از نسخه جدید سایت فارابی رونمایی شده است.

آن‌طور که مدیرعامل کارگزاری فارابی می‌گوید، راه‌اندازی نخستین مرکز تماس هوشمند بازار سرمایه ایران یکی دیگر از گام‌های مهمی است که سطح خدمات این کارگزاری را به استاندارد‌های جهانی نزدیک می‌کند.

به گفته بابازاده، برای پاسخگویی هر چه بهتر به مخاطبان، در این مرکز تماس از ابزار‌های هوش مصنوعی و رباتیک نیز استفاده می‌شود. وی تاکید دارد که پاسخگویی به مشتریان صرفا از طریق یک اپراتور انسانی نخواهد بود و آن‌ها از هوش مصنوعی در این زمینه بهره خواهند گرفت: «تصور نمی‌کنم که به ۴۰ میلیون دارنده سهام عدالت بتوان از طریق نیروی‌انسانی پاسخ داد. دریافت روزانه بیش از ۴۰ هزار تماس از سمت دارندگان سهام عدالت و پاسخگویی به این حجم از تماس‌ها نیازمند نیروی انسانی عظیمی است، اما می‌توان با استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی، پاسخ مشتریان را سریع‌تر داد.»

بابازاده در پایان با اشاره به افزایش فعالیت‌های «آموزین» در ماه‌های اخیر نیز گفت: تمام تلاش خانواده فارابی معطوف به توسعه حداکثری فرصت‌های کسب سود از بازار سرمایه است. در این راستا ما با ایجاد و معرفی درست راهکار‌های سرمایه‌گذاری، آموزش و توسعه سریع بر پایه خدمات تکنولوژی‌محور، سعی در تامین منافع بلند‌مدت و کوتاه‌مدت سرمایه‌گذاران داریم. قابل اعتماد بودن و مدرن بودن بازوان موازی ما برای خدمت به مشتریان است. در همین راستا برند «آموزین» بازوی آموزشی کارگزاری فارابی در بازار سرمایه است. ما در بحث مشتری صرفا به جذب فکر نمی‌کنیم، بلکه تلاش می‌کنیم از طریق برگزاری‌های دوره‌های آموزشی عمق و انتظارات بازار سرمایه را ارتقاء دهیم. در همین راستا در چهار ماهه اخیر دوره‌های آموزشی ما با رشد بیش از ۳۰ درصد مواجه بوده است. در این مدت بیش از ۷۰ دوره متنوع برای نزدیک به ۱۰ هزار نفر از متقاضیان فعالیت در بورس برگزار کرده‌ایم که رضایت ۸۰درصدی متقاضیان را در پی داشته است.
آن‌طور که گفته می‌شود هویت بصری کارگزاری فارابی نیز هم‌راستا با تغییراتی که در این کارگزاری آغاز شده، تغییر کرده است. این تغییر شامل رنگ سازمانی و معرفی طرح جدید لوگوی کارگزاری فارابی می‌شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کارگزاری فارابی بازار سهام بورس تبلیغات کارگزاری فارابی بازار سرمایه سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه ناتمـام رکود در بورس

شاخص‌کل بورس تهران در پایان معاملات آخرین روز هفته با ۱۲‌هزار و ۳۳۱ واحد کاهش مواجه شد و در نهایت در سطح ۲‌میلیون و ۲۱۹‌هزار واحد قرارگرفت؛ این در حالی است که بازار با روند مطلوبی گام به دومین ماه سال گذاشته‌بود. اتمسفر خوشایندی که دوام آن‌چنانی نداشت و طبق روال سال‌گذشته دوران رونق بسیار کوتاهی را تجربه کرد و پس از آن طی ۱۰ روز کاری منفی دنبال شد و در حدود ۹۸‌هزار واحد از شاخص‌کل بورس کاسته شد.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ برآیند ورود و خروج پول حقیقی نیز از ابتدای اردیبهشت آن‌چنان مناسب نبوده‌است و از ۱۴روز کاری ۸روز خروج پول حقیقی از بازار رخ‌داده و در حدود یک‌هزار و ۴۴۶‌میلیارد‌تومان نقدینگی طی ۸ روز گذشته از بازار سرمایه خارج شده‌است. این در حالی است که در پایان فروردین پس از کاهش تنش‌های سیاسی انتظار می‌رفت بورس جان تازه‌ای به خود بگیرد، اما این اتفاق رخ نداد و بازار مجددا وارد فاز‌رکودی شد.

دلیل بی رغبتی سرمایه‌گذاران را می‌توان در سیاست‌های انقباضی دولت و نرخ بهره بالا و ادامه‌دار‌بودن قیمت‌گذاری‌های دستوری و دستورالعمل‌های ناگهانی برای شرکت‌ها جست‌وجو کرد که باعث‌شده در سال‌گذشته بورس بازده مناسبی برای سرمایه‌گذاران به ارمغان نداشته‌باشد.

از طرفی سرمایه‌گذاران را به این نتیجه سوق داده که وضعیت رکودی بازار در سال‌جاری ادامه خواهدداشت؛ به همین‌دلیل است که بسیاری از سرمایه‌گذاران به‌دنبال سرمایه‌گذاری در دارایی‌هایی مانند ارز، طلا، سکه و خودرو هستند. در چنین شرایطی و با ادامه سیاست‌های سال‌گذشته بهبود وضعیت صنایع بورسی را نمی‌توان انتظار داشت. ادامه‌دار‌بودن فاصله زیاد نرخ ارز نیمایی با بازار آزاد نیز مشکلاتی برای سرمایه‌گذاری در بازار ایجاد کرده‌است.

این اختلاف باعث ایجاد رانت اقتصادی برای عده‌ای و کاهش سودآوری شرکت‌های صادرات‌محور می‌شود و بر عملکرد این بنگاه‌های اقتصادی در پایان سال‌مالی تاثیر منفی خواهد گذاشت.

این اتفاقات در حالی رخ‌داده که روز دوشنبه که مصادف با سالگرد ریزش تاریخی بورس در ۱۷اردیبهشت ۱۴۰۲ بود، مجددا شاهد ریزش بازار بودیم و انگار سنت ریزش بازار در اردیبهشت ماه همچنان پابرجا خواهد ماند. روز دوشنبه هفته‌جاری نیز در نشست خبری سازمان بورس و اوراق‌بهادار وقایع ۱۷ اردیبهشت سال‌گذشته بررسی شد.

نشستی که به‌نظر می‌رسد تاثیر خاصی بر وضعیت بازار نداشته و حتی اسامی متخلفان نیز پس از گذشت یک‌سال همچنان اعلام نشده‌است. بر همین اساس انتظار می‌رود روند بازار تا پایان فصل بهار به مانند سال‌گذشته کسل‌کننده و کم افت و خیز پیگیری شود. بدین‌صورت که دوران رکود طولانی، در کنار دوران رونق کوتاه که رفتاری نوسانی را در این شرایط پیش‌روی بازار خواهیم‌داشت، تجربه کرد.

درخصوص وضعیت بازار در هفته آینده با توجه به ریزش یکی دو هفته اخیر شاخص‌کل بورس به محدوده حمایتی مهم در ناحیه ۲‌میلیون و ۲۰۰‌هزار واحد بسیار نزدیک‌شده و شاید بتوان انتظار داشت ریزش بازار در همین حوالی تا حدودی متوقف شود و از فضای ملتهب ۸روز گذشته کاسته شود.

البته باید توجه داشت که از شنبه ۲۲‌اردیبهشت حدودا ۳۰‌هزار میلیارد‌تومان اوراق اخزا منتشر خواهد شد و انتشار این اوراق در کوتاه‌مدت می‌تواند تاثیر منفی بر بورس بگذارد.

دیگر خبرها

  • مسیر سخت تا نقطه تعادل در بازار مسکن
  • سکته دلاری قیمت مسکن
  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • هلال احمر دارای سرمایه عظیمی است
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است