Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با ۳۵۰۰ محیط‌بان حفاظت و صیانت از منابع ژنتیک کشور امکان‌پذیر نیست و دانشگاه ها باید فرهنگ جامعه را تقویت کنند؛‌ کما این که تاکنون هم این کار توسط رسانه‌ها انجام شده است.

جلسه هم‌اندیشی برخط اعضای انجمن اقتصاد و کشاورزی از دانشگاه‌های سراسر کشور با رییس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کنفرانس برخط، عیسی کلانتری، معاون رئیس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، وظایف این سازمان را حفظ محیط زیست برای نسل آتی و کنونی یاد کرد و گفت: در کشور هیچ ارگانی به اندازه این سازمان، وظیفه حفظ حقوق نسل های آتی را ندارد.

در این دیدار که به صورت برخط برگزار شد، کلانتری در خصوص اهمیت حفظ محیط زیست تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب بارها در سخنانشان مساله محیط زیست و حفاظت از آن را یک مساله ملی دانستند و تاکید کردند حفظ آن وظیفه آحاد جامعه است.

کلانتری در ادامه با بیان این که یکی از مصادیق توسعه پایدار حفظ محیط زیست است، ادامه داد: فقر، یکی از عوامل مخرب محیط زیست است و در کشور با رعایت ضوابط محیط زیستی باید تولید صورت گیرد و چرخ زندگی مردم هم بچرخد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه با انتقاد از برخی از سیاست‌های ضدتوسعه‌ای در کشور ادامه داد: برخی از سیاست‌گزاران ارزش ذاتی آب را صفر در نظر می‌گیرند و همین سیاست‌ها به بهانه خودکفایی باعث نابودی منابع کشور شده است.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه تاکید کرد: سازمان در حال به‌روزرسانی تجهیزات زمینی برای اطفای حریق است اما با مشکلات زیادی مواجه است. برخی انتقاد می‌کنند که چرا در آتش‌سوزی‌ها از امداد هوایی استفاده نشد؛ باید بگویم که با تجهیزات قدیمی که وجود دارد به ازای هر بیست پرواز، حتما یک نفر تلفات خواهیم داشت و از طرف دیگر برای خرید تجهیزات هوایی نیاز به سرمایه‌گذاری بالایی داریم که از توان اقتصادی دولت خارج است و باید شما استادان اقتصاد بگویید در این مورد باید چقدر سرمایه‌گذاری کرد.

وی در ادامه از جوانانی که برای مهار آتش به طبیعت رفتند، یاد کرد و گفت: این جوانان سرمایه‌های کشور بودند و دولت در حال رایزنی است تا برای خانواده آنها تسهیلاتی در نظر گرفته شود.

در ادامه معاون رئیس‌جمهور ضمن تاکید بر محدودیت‌های استخدامی، خاطر نشان کرد: با ۳۵۰۰ محیط‌بان حفاظت و صیانت از منابع ژنتیک کشور امکان‌پذیر نیست و دانشگاه ها باید فرهنگ جامعه را تقویت کنند؛‌ کما این که تاکنون هم این کار توسط رسانه‌ها انجام شده است.

کلانتری ضمن اشاره به موضوع وقف دماوند، گفت: دیروز در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در خصوص موضوع دماوند و جنگل آق مشهد جلسه داشتیم اما متاسفانه واقعیت آن چیزی نیست که در رسانه‌ها مطرح می‌شود. مثلاً وقف دامنه کوه دماوند مربوط به ۴۰۰ سال پیش است و جمع آن به ۱۰۰ هکتار هم نمی‌رسد. واقعیت جنگل آق مشهد هم ۴۰۰ هکتار از مراتعش وقف شده که مربوط به ۸۰۰ سال پیش است؛ ضمن این که طبق فتوای مرحوم امام (ره) و رهبر معظم انقلاب، انفال قابل وقف نیست.

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: محیط زیست فقط جنگل نیست. سوخت اضافی که به وسیله خودروها در ترافیک می‌سوزد و باعث آلودگی هوا می‌شود نیز محیط زیست است.

رییس سازمان محیط زیست در پایان با تاکید بر ضرورت آموزش محیط زیست در دانشگاه‌ها گفت: درصد زیادی از مدیران اجرایی کشور، دانش‌آموخته رشته‌های مهندسی هستند و باید با مسائل محیط زیستی آشنا باشند تا آینده نسل های آتی کشور به خطر نیفتد.

/سایت سازمان حفاظت محیط زیست

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رییس سازمان حفاظت محیط زیست معاون رئیس جمهور دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم

سید محمدرضا بهشتی پور مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: بر اساس قوانین و ضوابط زیست محیطی، چیدن گونه‌های گیاهی از جمله ریواس و گیاهان دارویی در مناطق حفاظت شده ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود. 

وی در ادامه افزود: متأسفانه حضور بدون مجوز مردم در منطقه حفاظت شده پلنگ دره، موجب اختلال در امنیت منطقه و انجام وظایف محیط بانان، ریختن زباله و آلودگی زیست محیطی و روشن کردن آتش و افزایش احتمال آتش سوزی در منطقه شده است. 

وی در پایان تصریح کرد: از کانال‌های خبری و تبلیغاتی در فضای مجازی خواهشمندیم به هیچ عنوان با انتشار فیلم‌ها و تصاویر از ریواس چینی در منطقه پلنگ دره، مردم را نسبت به انجام این عمل غیرقانونی تشویق و ترغیب نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • تحویل خودرو‌های عملیاتی به محیط بانان کشور
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک